lördag 5 september 2009

9000!!!!!

Men,,,,, vad i hela fridens namn,,,,,,,, det kan inte vara sant,,,,,,,,,,,,"- Älskling, kasta hit mina glasögon!!!",,,,,,, vad är det jag ser,,,,,,,, jo, det stämmer,,,,,,,,, antal besökare ; 9000!!!!

Ett ödmjukt TACK
alla söta, goa, glada bloggläsare som besöker min lilla blogg!! Att det redan blivit så många!!! Jag fattar ingenting!!! Men det värmer mitt lilla blogghjärta!!

"Ring, ring, ring.....- Hej mamma!!! Jag har haft 9000 besökande på bloggen!!! Va?? Jasså, det säger du,,,,,,,, 8987 gånger har du varit inne. Ja, men då är det ju ändå några andra som har hittat hit.........."

// Inredningsfrun å gladast i stan

7 kommentarer :

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Hej!

Tack för din kommentar hos mig. Grattis till alla dina besök!Jag blir mäkta imponerad men inte förvånad för du har en fantastiskt fin blogg och ett underbart vackert hem. vårt kändes genast sunkigt när jag tittar på ditt fina nybyggda. Är det ett Eksjöhus? Kanske fiskarheden?

Önskar dig en skön söndag!

Kram Anna-Lena ♥

Inredningsfrun sa...

HEJ!! Vad kul att du tittade in!!! Huset är ett Vimmerbyhus. Fast vi har ritat om det till oigenkännligt :-). Men så blev vi ju nöjda oxå!

ja, det är helt fantastiskt med alla besök, Det trodde jag inte ens i min vildaste fantasi nä rjag började för mindre än tre månader sedan. Me oj så kul det är!!!

Kramar tillbaka till dig å må så gott!!

Kram kram

Stora och små drömmar sa...

hejsan kul att du hittat min blogg och vad bra för nu fick jag chansen att kolla i din underbara blogg åh vad fint du har jag blir alldeles till mig. Just nu sitter jag och letar vetenskapliga artiklar då jag håller på att plugga till distriktsköterska och detta var verkligen ett trevligt avbrott så var säker på att jag kommer igen. Å jag säger det igen gud vad fint du har det ha det bra kram jessica

Home No.1 sa...

hej ...hahhaaa.... vad rolig du är ...hahhaa...mamma som varit inne=)
Nej stort grattis på dig visst är det roligt med bloggen!
Kram Annica.

Vit som snö sa...

Vad gullig kommentar jag fick från dej, tack för titten! Kul att titta in här också, massa fint! Vilket fint hus ni byggt! Vi byggde vårt 2002, lösvirkeshus. Vad är erat fina hus för "sort"?
O kul att vi är fler som pallar i vår ålder;-) hihi
Kram Cilla

Anette sa...

Tack för besöket hos mig!
Och stort GRATTIS till antalet besökare!
Vilket härligt hus ni har!
Ha en skön söndag.

/Anette

Lauras gård sa...

Tack för titten hos mig! Vilken fin blogg du har! Kommer tillbaka fler gånger för du har MÅNGA inlägg jag vill se och läsa... Kram Stina