lördag 5 september 2009

Med risk för att låta tjatig...


.... så påminner jag er om min lilla tävling!! Om fyra dagar ska denna lilla goding, med budskapet "Njut varje minut", få ett nytt hem!!!

Det enda Du behöver göra är att lämna ett TIPS på en rolig inredningsbutik eller webb-butik som du tycker att att jag ska ta och besöka. I just löööööööv nya saker som jag kan kolla på och drömma om!!!

Hittar du inget du vill tipsa mig om lämna ändå en kommentar, med ris eller ros om bloggen kanske?? Du väljer och du är ändå med och tävlar!!

lämna ditt tips genom en kommentar eller maila mig ma22jj@student.hik.se så är du automatiskt med och tävlar!!!! Tävlingen avslutas måndagen den 7 september.

Kramar till er och tipsa mig NUUUUUUUUU!!!

// Inredningsfrun


3 kommentarer :

annajohansson80@yahoo.se sa...

Du har en underbar inrednings smak och jag har hittat så mycket roliga ideer från dig. Tack!!

Villa Norrdalen sa...

Nu vet jag ju inte riktigt vart fröken bor någonstans, men i Eskilstuna öppnas det imorgon en inredningsbutik med shabby chic stilen som heter Lyckebo! Inom kort kommer även deras web-shop, som jag kommer länka till från min blogg sedan.

det blir mitt lilla tips för jag vill gärna vara med i tävlingen om det fina priset!

Inredningsfrun sa...

Hej på Er!! Nu får Ni oxå vara me då tävla. Håll tummaran att fru Fortuna är med er när jag drar vinnaren på tisdag. Kramar till Er!