torsdag 22 oktober 2009

Utmattad!!!


Ett års-kalas kan vara utmattande, både för stora å små!!!

Bebis ligger nu och sover som en stock å jag sitter uppkrupen i soffan med en stor balja thé och drömmer mig bort "till-den-där-högtiden-som-Ni-kära-blogg-läsare-snart-har-tröttnat-på-eftersom-jag-snart-högst-troligt-har-tjatat-sönder-men-ändå-inte-kan-sluta-att-hitta-nytt-fint-som-jag-bara-måste-visa-er".

I alla fall. Helt apropå kommer här lite fint från Par Courrier, som du kan använda till vilken högtid du vill!!! Jag skulle definitivt haft dessa saker till JULEN EFTERSOM JAG ÄÄÄÄÄÄÄLSAR JULEN, men valet är fritt å ditt, så att säga........ ;-)

Kram kram

// Inredningsfrun

Psssssst........ Alla bilder är tagna från Par Courrier!!

4 kommentarer :

Dona blogg sa...

Ha ha, du är ju riktigt jul-tokig :)
Men jag får erkänna att hur jag än stretar emot så går mina tankar också dit. Första julklapparna inhandlades idag!!! Och jag har börjat planera för dukningen på julafton :)

Julkram - nej skojade bara
Kram!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Kan tro att du är trött, ett gäng ett-åringar blir nog livat kalas. Så fina bilder du hittar, rullade ner en bit. Dom från Olsson & Jensen är otroligt fina. Sammet är ju väldigt inne nu.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

hemma hos lilla mej sa...

Kan tänka mej att man blir trött av massa gosiga energiska 1åringar.Jag ocå bara älskar jul.vad mysigt att fixa och dona.Ha en skön kväll varma kramizen ~~~~RITA~~~~.

Nattmia sa...

Då sover han gott nu efter ett stort kalas..

Fina saker som får min vill-ha nerv att triggas..

Kram
Mia