fredag 31 juli 2009

Rött och vitt.....












.... i rätta Danmarks-andan!!! Sötaste Greengate-prylarna hittade jag i butiken Stjernedrys som ligger i Helsingör. Love it!!! Måste besökas om ni har vägarna förbi våra grannar i väst!!!

// Inredningsfrun

Å för alla Er....

... som gillar det mer lantliga hemmet får nu lite ögongodis, från danska Slettvoll!!!

// Inredningsfrun och drömmare
















Psssst... Alla bilder är från Slettvolls hemsida. Gå in där så kan ni se hela bilder, för de fick inte plats i bloggen :-(((

Slettvoll.....

... för alla er som gillar det lite mer New England inspirerade och klassiska hemmet. Här kommer underbara inspirationsbilder från danska Slettvoll. Titta och njut!!!














Pssssst...... Alla bilder är tagna från Slettvoll!

Inrednings-geografi!!!

Tänk vad bra det vore med en karta över Sverige där alla "Väl-värt-en-extra-omväg-" - butiker fanns med. För det finns ju så många söta små butiker överallt som man kanske missar annars. Som den här till exempel!

Alla ni som känner att ni har en mysig inredningsbutik, liten som stor, i närheten av där ni bor, kan ni inte maila mig eller lämna en kommentar här på bloggen? Jag och min man tycker nämligen om att bara ta en liten tur ibland med bilen och se oss omkring i vårt vackra land och då är det alltid mysigt att "råka" köra förbi någon söt liten butik :-).....

Kramar från mig!

// Inredningsfrun och geografi-intresserad ;-)

Snälla, snälla, snälla!!!!


Eftersom jag är ett stort Rix Morgon Zoo- fan så tycker jag ju att det är lite ledsamt att Robban, Titti och Fylking har semester. Men häromdagen så spelade de en favorit i repris å jag höll på att köra av vägen!!! Snälla, snälla, snälla lyssna på Tittis skönsjungande stämma och börja dagen med ett leende på läpparna,,,,, eller huvudvärk :-)!!!

http://www.rixfm.com/webbradio/?type=audio&id=4217

och kolla på "Titti jobbar på SAAB 30/5".

Kramar från mig!

// Inredningsfrun

torsdag 30 juli 2009

Ris eller ros till Rice??
























Ros till Rice från mig iallafall!!!

Vackra och orginella saker hittar du här! Underbara uppläggningsfat och annat roligt till köket för dig som gillar att ta ut svängarna lite och kanske dukar "udda". Å udda är ju så vackert!!!

Nu är det faktiskt natti natti på riktigt!!! Syns imorgon!!

// Inredningsfrun