lördag 31 oktober 2009

Härliga, ärliga barn!!!








Varför blir allt så mycket roligare å mysigare om man har barn runt omkring sig?? Kanske för att de är så härligt ärliga, å så ärligt härliga!!! Eller vad tror Ni???

Hoppas att Er lördag har varit lika mysig som min!!

Kram på er!!

// Inredningsfrun

Psssssst..... Dessa godingar var med i oss i skogen idag!! Tack fam. L för en mysig dag bland lingonris å mossa!!!

Följ med på promenad!!


Idag vaknade vi till en underbar höstdag!!! Så vi gjorde matsäck å packade ner kaffetermosen och följde med ett par goda vänner till ett vackert naturreservat. Så det blev långpromenad och härlig fika i solen!! Nu är energidepåerna påfyllda igen- härligt!!!

Vad har Ni hittat på idag???

Kram kram

// Inredningsfrun

Psssssst..... TACK alla söta Ni för alla gulliga kommentarer i mitt förra inlägg, de värmer. Puss på Er!!

fredag 30 oktober 2009

Hej kära Anonym!!!



Hej kära "Anonym"!!!

Jag kände att jag var tvungen att lyfta fram din gulliga kommentar där du skriver att jag citat;

" .... är PINSAM och dessutom tycker jag att du apar efter/härmar andra bloggare när du tar vissa kort, ange vilken blogg du har tagit insperation efter=)" .

För det första heter det INSPIRATION och inte insperation och för det andra så gör man en smiley =) när det är något som är roligt. Så nu frågar jag Dig, kära Anonym;
  1. Vad i din kommentar är det som är roligt??
  2. Försöker Du vara rolig?
  3. Tycker du att jag är rolig??
  4. Alla tre av de ovanstående alternativen
Idag har jag tagit lite bilder på en fredags-pizza och den INSPERATIONEN =) har jag tagit från någon bloggare där ute i cyberspace som tagit en precis likadan bild, för jag själv har ju inte någon fantasi alls, utan åker på snålskjuts genom alla mina inlägg efter som jag bara apar efter andra. Hrmmmmmmpf......... inte så troligt va!!!

I alla fall. Om det är någon mer som vill lätta på hjärtat så gör ni det genom att lämna en kommentar under mitt inlägg. Om du är en FEGIS så skriver du anonymt. Om det är lite STAKE i dig (ursäkta uttrycket) så lämnar du ett namn efter dig!!

Pussar från Mig

// Inredningsfrun som biter tillbaka,,,, fast inte så hårt

Vintage for you!!















Roliga å annorlunda vintage-prylar hittar du här! Kanske som julklapp till dig själv eller till någon du gillar!!

Idag är Bebis TOK-FÖRSKYLD så det blir till att vara hemma och mysa hela dagen. Inte fy ska det heller!!! Det är ett riktigt inne-sittar-väder idag oxå, gråmulet och ruggigt!!! Perfekt för inne-mys!!!

Kram kram

// Inredningsfrun

Psssssst.... Alla bilder är tagna från Vintage by Nina!!

Dagens ego-inlägg!!











Nu hittar du fler av mina bilder på Mormors Fönster hemsida!!! Så denna fredagen börjar jag med ett ego-inlägg!!! Men det är alltid lika kul att se sina bilder utan för min lilla blogg :-)!!!

Härligt att det redan är fredag!! Vad ska Ni hitta på idag???

// Inredningsfrun

Pssssst...... För er (läs min make) som inte upptäckt att jag OFTA länkar till olika sidor i mina inlägg, så är alltid länken understruken (när du tar markören över texten), markerad, fetad, kursiv och blå. Som tex. "Mormors Fönster" i inlägget ovan. Länkarna är alltid klickbara!!! Så, bättre att vara övertydlig ;-).......

torsdag 29 oktober 2009

Bara ett....


.... litet förtydligande!!!

Det är inte mina bilder som kommit på villovägar, så vitt jag vet. För ni, söta bloggläsare, frågar alltid först!!!

Däremot hittade jag en blogg-väns alster ute på vift i cyberspace. Å när denna blogg-vän dessutom jobbar med "bilder+tillbehör" (kryptisk formulering, jag vet!!) och lägger ner blod, svett å tårar (?!?) på sitt jobb så är det inte ok att någon annan använder bilder utan att be om lov!!

Så jag ville bara markera å sätta ner foten!

Kramar till Er!!

// Inredningsfrun som tagit upp foten igen......

När en bild...



.... säger mer än tusen ord!!!

Ikväll blir det lördagsgodis på en torsdag!!! Det är vardagslyx det - ljuvligt!!!

Å alla Ni där ute i cyberspace!!! Om man lånar någon annans foto, ange ALLTID källan å länka ALLTID till personen/bloggaren/hemsidan/stylisten/fotografen etc som har tagit bilden. ALLTID å inga undantag!!! Punkt!!!

// Inredningsfrun som sätter ner foten