måndag 30 november 2009

Ni har blivit så många...












.... som hittat hit till lilla mig!! Nästan 300 st unika besökare om dagen!!! Tjohooooooo!!! Å jag blir alltid lika glad när ni lämnar små spår efter Er!!! Då kan ju jag hitta tillbaka till de flesta av Er oxå!!

Om jag kunde ställa upp alla er, kära bloggläsare, på en lång rad så skulle jag ge er alla en bamse-kram!! För det är ju tack vare er som jag tycker att det här är så roligt!!! Å ni vet att Ni alltid kan maila mig om det är något ni vill!!

Kram kram

// Inredningsfrun

Pssssssst........ Ikväll bjuder jag på lite allt möjligt julpynt hemifrån "Mi Casa"!!!

När saker å ting inte blir som man tänkt sig!!











Ibland planerar, önskar och hoppas man på att saker å ting ska bli på ett viss sätt. Å så blir det helt tvärtom och på ett sätt som man inte kunde tänka sig!! Summan av kardemumman blir att man blir besviken å kanske till och med ledsen. Det kan handla om att en efterlängtad resa man ska göra som inte blir som man tänkt sig, eller man upptäcker att man pluggat på fel sidor till tentan, eller kollat fel i buss-tidstabellen så att man missar sin konsert!!! Ja, you get the point!!

Å ibland har naturen sin gång och den kan man aldrig rå över. Se på mig!! Hur många gånger har jag inte stått i ösregn på stadens gator när jag önskar solsken. Shit happens, liksom!!!

Det gäller bara att kunna se bortom allt elände och tänka på det som komma skall istället. Efter regn kommer ju alltid solsken!!!

Kramar till alla er goa där ute

// Inredningsfrun som står mitt i regnet idag, so to speak

Pssssst...... Lite fint från Country Style bjuder jag på idag!!! Var så goda!!

Köket by night!!!






Det är konstigt det här med köket egentligen. Har ni tänkt på det, att har man gäster så är det alltid i köket man hamnar på något konstigt sätt. Spelar ingen roll hur skön soffan är eller hur fint uppdukat det är någon annanstans för förr eller senare så står man och snickelisnackar i köket.

I år blir det traditionellt rött och vitt i vårt kök. Jag började att pynta "vitt" men mannen opponerade sig på en gång, så det vara ju bara till att kapitulera å slänga in lite röda detaljer också. Det var tex. på makens initiativ som de söta röd/vitrutiga stolsöverdragen från Nyblom & Kollén hamnade hemma hos oss. Inte mig emot för jag fullständigt avgudar dem!!!

Lummerslingorna som jag har hängt ovanför gardinerna kommer från Village. Ganska dyra faktiskt, men med tanke på att de ser sjukt äkta ut och håller i många år så var det en bra investering, tycker jag. De söta röda "God Jul"-hjärtana köpte jag på Lagerhaus jul-rea förra året. De kostade typ 5 kr stycket! Dessutom doftar de kanel!!! Ljuvliga!!!

Hoppas att ni haft en mysig advents helg!!

Kram kram

// Inredningsfrun

söndag 29 november 2009

Julskyltning!






Idag har vi varit å strosat på stan å kollat julskyltningen!! Den där rätta julkänslan infann sig ganska snabbt då luften trängdes med dofter från både glögg, pepparkakor, clementiner och grillad korv. Inte för att grillad korv har något med julen att göra, men så länge jag kan minnas så har det alltid funnits korvgubbar på alla julmarknader, så doften av grillad korv förknippar jag med julmarknader. I alla fall. Tokmysigt var det!!

Vi hann med en sväng in hit oxå och butiken fullständigt osar jul!!! Ljuvligt!!! Så idag bjuder jag på lite bilder därifrån. Varsågoda!!!

En fortsatt mysig advents-kväll till alla er där ute!!

// Inredningsfrun

Julmingel!!





Å vilken kväll det blev i går!!! En massa glada julminglare som drack glögg så det stod härliga till och åt å mös in på småtimmarna!!! Så då gör det inget att benen värker idag, för att man knapp inte satt ner på hela dagen!!! En hel lyckad kväll helt enkelt!!!

Snart ska vi in till stadens julskyltning och flanera - mysigt!!!

En riktigt mysig 1:a advent önskar jag Er, kära bloggläsare!!!

Kram kram

// Inredningsfrun