torsdag 31 december 2009

Japp, då var det slut igen!!

December: Inredningsfru å ängel??
November: Inredningsfru å alltid lika tur med vädret??
Oktober: Inredningsfru å stolt mor till Bebis som fyller ett år!
September: Inredningsfrun å chillande garageloppisanordnare!
Augusti: Inredningsfrun i ny köksoutfit!
Juli: Inredningsfru å hopplöst fall!?!
Juni: Inredningsfrun njuter av morgonsolen!

Å så var det sista dagen på det här härliga året!! Jag blir alltid supernostalgisk när ett nytt år slutar, men samtidigt jättenyfiken på det nya året som skall komma!!! Lite kluven helt enkelt!!

Men jag är säker på att 2010 är det bästa året hittills!!! Eller vad säger Ni???

Idag bjuder jag på ett litet kollage från mina månader som bloggare. Undrar hur nästa år kommer att se ut??

Nu vill jag önska Er, kära bloggläsare, ett riktigt gott slut och ett
G
OTT NYTT ÅR
!!! För det är vi alla värda!!!

Massor av kramar till Er från mig!!!

// Inredningsfru å lite nostalgisk

Psssssssst....... En extra kram till min underbara make som idag ligger totalt däckad och sjuk!

onsdag 30 december 2009

Kan man bli en smula kär......





.... i kökshanddukar????

Så klart man kan!! Speciellt om de är lika bedårande som dessa två från Greengate som jag hittade här idag. Ljuvliga!!

Å dessa små godingar får endast kungen å påven använda när de kommer på besök. Tills dess får de ligga å vara vackra i köket. Punkt!!!

// Inredningsfrun in lööööööv

Alltid samma visa!!






Varje år är det alltid lika mysigt att köpa hem en massa röda glada färgklickar i form av ljuvliga små julstjärnor!! Men någon vecka efter jul så har jag börjat tröttna!! Å då står man där med ett hav av röda blommor när man bara längtar efter vitt, vitt, vitt!!!

Vad att göra??? Vad, vad, VAAAAAAAD???

// Inredningsfrun with huge I-landsproblem

Sötaste julklappen.....



...... gick i år till fick Bebis!!! Å den fick han av goa Å och C från Topiary!!!

För visst är den söt den gulliga "speldose-nallen" (från Lisbeth Dahl) med ljusblå hängselbyxor och vit skjort! Med den i sängen somnar han som en prins varje kväll å sussar gott om natten. Man kanske skulle ta å skaffa sig en sådan till sig själv oxå..........

// Inredningsfrun

tisdag 29 december 2009

Om att fastna!!





Å halleluleja!!! Han har fastnat!!! På bild!! Bebis alltså!! Inga suddiga bilder här inte, som det ofta blev med Mr. Digitalkamera!! Fast instruktionsboken är fortfarande lika orörd som motionscykeln vi köpte förra året.

Hmmmmmm...... det får blir årets nyårslöfte! Att ta fram instruktionsboken till nya kameran alltså. Motionscykeln får samla damm ett tag till!!!

Kram kram

// Inredningsfrun

Testing, testing del 2!!









Å så har min lilla älskling åkt fram idag igen. Måste ju öva mig så att jag blir vän med Mr. Canon!

Instruktionsboken ligger dock fortfarande nedpackad....... hmmmm.... Varför gillar jag inte instruktionsböcker?? Jag är en sådan som vill prova mig fram och har lite av det där "två-års-trotset-å-jag-kan-själv"-syndromet. Någon som känner igen sig??

Jag kanske, kanske, kanske har något roligt på gång :D!!! Å som vanligt får Ni hålla er till tåls!!

Kram kram

// Inredningsfrun alias "Fröken-jag-kan-själv"

What U see is what U get!!

God morgon kära bloggläsare!!!

Jag måste bara säga att jag tycker att det är helt fantastiskt av alla Er som tar Er tid att mail eller lämna kommentarer till lilla mig!! Jag blir alltid lika glad!!!

Jag har totalt missat att besöksräknaren har tickat en bra bit över 30 000 besökare nu!! Helt otroligt roligt!!!

Angående diverse olika frågor kring vårt hus å hem så är det så här; What you see is what you get, liksom!! Alla foton som jag tar här hemma är tagna utan en massa "styling" och duttande. Vårt hem ser ut som det gör på bilderna. Klart att jag hade kunnat pimpa soffor, fåtöljer och flyttat runt en massa saker för att gör bilderna mer "mulliga" å attraktiva, men då känns det som att jag luras!! Jag delar med mig av vårt hem som är ett hem som vi (= jag, make å Bebis) älskar att bo i och visar även att allt inte behöver vara perfekt och med en massa dyra attiraljer och inredningsprylar. Ett hem kan vara vackert, trivsamt och framför allt personligt utan att det behöver kosta skjortan! Eller vad säger Ni??

Önskar Ni mer pimpade bilder eller vill Ni se the real deal?? Eller förresten, jag tar beslutet!! Jag gillar the real deal, så det kommer jag att fortsätta med :)!!!

Idag bjuder jag på vackra inspirationsbilder från Greengates vår/sommar kollektion. Ljuvligt!!!

Kram kram

// Inredningsfrun

Psssssssst........Å angående städning så syns inte dammråttor och skitiga rutor så bra via kameralinsen, som tur väl är!!! jag fikar hellre än städar, så att säga ;)!!!
Å alla bilder är tagna från Greengate!

måndag 28 december 2009

På tu man hand....

...... med min nya lilla älskling har jag försökt mig på att fota lite idag. Jag tycker egentligen inte om att ta bilder med blixt men det är ju för tusan mörkt hela tiden nu när snön är borta. Men, men!!! Lite nya bilder med nya kameran blev det i alla fall. Fast vi är inte kompisar ännu, jag å Mr. Canon. Men det ska jag se till att ändra på snart!!!

Idag har jag fynda lite fint på julrean. Som den söta röda kudden i korgstolen och den röda pläden i hallen (Hemtex), gulligt hjärta och korg (Kid) som jag satte vår lilla julgran i. Butikerna har 50 % på julsaker!!! Tjohoooooooo!!! Jag älskar att fynda!!

Kram på Er!!

// Inredningsfrun