torsdag 28 januari 2010

Jag fick en till!!

Å så fick jag en till blogg-award från söta Asplina!! TACK för den!!

Så för Er som inte vill veta sju saker till om mig kan ju ta en kaffe-paus eller något.

Dagens sanningar om moi;

1. Jag å min make, Inredningsnörden, hade restaurang på den spanska solkusten. Köket, det var min grej det å det var bland det roligaste jag gjort!!
2. Jag är stolt faster till två ljuvligt underbara coola små killar!!! 3. Jag har varit väldigt korthårig. Hela 6 cm långt, eller ja, kort :)!4. Å lite halv-korthårig!5. Jag är tok-dålig på att bowla. Här är klotet på väg fram, men det händer lika ofta att det åker bakåt oxå!!6. Jag tog körkort när jag var 26 år! Tyckte inte att jag behövde det innan! Hmmmm.... hur klarade jag mig!?!
7. Jag är "kompis/halv/plast-mamma" till en cool 21 åring!

Så, då var det avklarat!! Phewwwww.....

En fortsatt trevlig torsdagskväll önskar jag Er!!!

KRAM

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Moa sa...

Vad roligt att se bilder från tiden före du bloggade;-) Tack så jätte mycket för den Avard jag fick av dig!! Jag har ju som du sett varit dålig på att uppdatera bloggen då jag tog ett mycket långt jullov.... Så avarden kom mycket lägligt nu när jag fått ny inspiration till att blogga. Jag har dock inte tagit lov från att läsa din blogg även om mina kommentarer har varit få...

Kram Moa

Liza sa...

Gud va snygg du va i kort hår!!

Ha det bra!

Mvh Liza

Hedera Helix sa...

Nämen grattis till awarderna, och kul att läsa en massa sanningar..=)

Anonym sa...

Grattis till din 2:a blogg-award. De är du väääl värd. Kul att se lite bilder på dig i olika frisyrer. Du var jättetuff i det korta håret. Men jättefin i det lite längre som jag tror du har nu. Ha en riktigt mysig helg! Kramar Magda =)