söndag 3 januari 2010

Min man, inredningsnörden!

Eftersom min käre man har legat sjuk i precis en vecka nu så tyckte jag att han behövde muntras upp lite. Så under veckan som gott har jag hittat lite fint att pimpa sovrummet i en ny "januari-look" med. Det blev ett nytt quiltat täcke (från Greengate köpt på Topiary) som jag la vid fotändan av sängen, två nya lampkjolar (Boel & Jan köpt på reaMormors Fönster), istället för de vita vi hade innan (de åker fram igen till sommaren), å två små söta hjärtan som jag hängde vid nattduksbordet. Å så har jag flyttat runt lite kuddar som fick hamna i sovrummet i stället. Alltså inte så mycket nytt egentligen, men lagom för att det ska kännas lite nytt å fräscht!!!

Maken (som är lika mycket inredningsnörd som jag, fast han inte erkänner det :)) blev överförtjust och superglad för "min överraskning"!!

Så det var två glada inredningsnördar som sussade gott i det ny-pimpade sovrummet i natt!!!!

Idag lyser solen från en klarblå himmel och termometern står på -10 grader. Det ska bli en låååååång promenad idag!!

Kram på Er, kära bloggläsare!!

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Camilla sa...

Gott nytt år på dig! Ser fram emot ytterliggare ett år att få följa din blogg. Kram Camilla

Tjohalia sa...

Åå, så mysigt.. Dina bilder ger mig inspiration om att göra nåt åt vår överkast.. Mm..
Kram!!

Nattmia sa...

Jättefint i ert sovrum..

Kram Mia

limerose sa...

Så fint ni har det. tack för titten hos mig.
Jag undrar varför alla lantliga inredarae har kuddfodral och lampskärmar och gardiner men mitt mongram RR, ja just det Rosemarie Rudenvall....hahhhhaaa jag har köpt några servetter, tyckte det var lite kul eftersomn det passar mig och in dotter så bra. Ha det gott / Rosemarie från Limerose Garden bloggen