tisdag 5 januari 2010

Om att bearbeta!!!Ni vet alla känslan när man kommer på en sådan där superduper idé som bara MÅSTE göras på direkten!!! En sådan fick jag inatt!! Så länge mina idéer inte involverar några större "flytta-på-tunga-saker-eller-flytta-tusen-meter-sladd-å-elektronik" så brukar jag ju alltid fixa själv å ofta utan makens vetskap. Han får för det mesta bara se det färdiga resultatet å ofta i ett stort överraskningsmoment á la "kolla-vad-jag-har-gjort-nu-när-du-var-bort-å-visst-blev-det-FIIIINT-å-SÅÅÅÅÅÅ-mycket-bättre-än-innan-visst-visst!?!".

Å maken, inredningsnörden, nickar å gillar!!! För det mesta!!

Men min nya, å allra, allra bästa idé all time, involverar en flytt av det allra heligaste i hela huset - frukost-tvn!!! Så det blev att ta på silkesvantarna när jag kläckte idéen för honom i morse. Å nu är han som sagt under bearbetning!!

Fortsättning följer........

// Inredningsfrun

Psssssss....... Idag bjuder jag på en massa fint som jag gärna skulle lägga rabarber på. Från Julias Vita Drömmar!! Alla bilder är tagna därifrån!!!

3 kommentarer :

miruschka sa...

Det tar sin tid att få karlarna att smälta informationen, men sedan inser de förstås att det är JÄTTEBRA idéer vi har:) Ha en skön trettondagshelg!

Linda i Lönnbacka sa...

Halloj!
Nya året kommer bli super, kan inte tänka mig annat! :)

Hmm blir spännande att se om du lyckas bearbeta honom, och vad det är för nytt projekt du har på G?!
Frukosttvn brukar ju vara ganska så helig, så gå varsamt fram! ;)
Här har vi inte fått upp någon ännu...

Kram!

sara sa...

Jag är också så att jag gör allting själv och helst när ingen är hemma. Fast tyvärr är inte min sambo så intresserad som din men han tycker oftast att det blev väl bra... Så då får man göra det för sin egen skull liksom =O)