söndag 21 februari 2010

Att våga byta semla!!
Jag är en semla-traditionalist och har egentligen aldrig haft en tanke på att ens prova någon annan typ av semla. Nu har jag dock gått ett tag och sneglat å trånat, så jag gjorde slag i saken och köpte hem två olika sorters semlor; En med blåbärssylt och grädde och en med nötkräm och grädde med riven choklad i.

Om sanningen ska fram så kommer jag hädan efter att hålla mig till den traditionella sorten! Men jag är ändå glad att jag vågade prova en annan typ av semla (ibland är ju jakten bättre än bytet)!

Å som sagt, omväxling förnöjer och dessutom är det är ju dumt att dö nyfiken......

KRAM

// Inredningsfrun

7 kommentarer :

Torparfrun sa...

Hej!

Kul att du hittade till min blogg, men när det gäller att ta fina bilder så ligger jag ju uppenbarligen ljusår efter dig *s*.

Imponerad av ditt mod att prova dessa "fejk" semlor, jag hör till dem som alltid tänker att jag ska prova något nytt ex en ny sorts pizza men som i sista sekund alltid tar det gamla vanliga. Varför byta ut ett vinnande koncept liksom :-) Men det sköna är att det finns sådana som du för nu behöver inte jag känna att jag behöver prova blåbärs semlor, jag litar på ditt omdömme och håller mig till de gamla vanliga!

Tillsist måste jag bara säga.... Vilka fantastiska ögonfransar eran son har!!!

Kram Torparfrun

Märta sa...

Har också provat dessa lite annorlunda semlor men jag håller nog mig till den gamla vanliga sorten. Här är det många som köper lingonsemlor.
Ha en skön vecka!
Märta

Domus Dulcis Domus sa...

Jag har minsann aldrig provat någon annan, men är av den åsikten att semla är semla, man borde inte få kalla de andra för semlor ;) ;) Musiga är de i alla fall, bakad semlebullar igår så nu kan vi göra semlor när helst lusten faller på. Vinterhälsningar från Ulrika

Lilla Stora Jag sa...

konstigt med alla nya sorter av semlor dom kommer på ... godast med traditionella... vilket vackert hem du har... ger mycket inspiration...kram Anna-Carin

Malin sa...

hej hopp, roligt att du tittade in hos mig, hur hittade du min sida? Jag har lagt till dig i favoriter för din blogg tilltalade mig som fasen ... vilken snygg tapet du har i köket !!!!
Och av semlorna skulle jag välja nötcreme, är en riktig sucker för de där små vita påsarna he he, kram Malin

Veronica sa...

Blåbärssemla och nötsemla skulle jag nog skippa, men här finns vaniljsemla och en sån tackar jag inte nej till! =)

Sofia Ekholm sa...

Hihi, ja jakten är oftare mer intressant än själva bytet och inte bara när det gäller semlor ;-)