torsdag 4 februari 2010

Det kom ett inlägg.....

.... från en av er, kära bloggläsare, angående Ikeas nya produkt "BEBIS";

"Produkten "bebis" är ingen nyhet hos ikea! Jag har redan för ett flertal år sen införskaffat fyra stycken! De är dock rätt dyra i underhåll, har därför gjort en avbetalning på arton år! De kan även bli svårplacerade i hemmet, eftersom de med tiden ökar i volym (är ett produktionsfel av ikea som man inte hittat en lösning på ännu). Produkten "bebis" kan även kombineras bra med produkten "syskon" som ligger i hyllan bredvid! ;-D
Kram Elle"

Alltså Elle,,,,, vi jobbar det!!! Att hitta syskon-hyllan det vill säga!! Vad trodde Ni???

Å by the way, tack för tipset ;)!!!

// Inredningsfrun

1 kommentar :

Elle sa...

...*rodnar*...där får du nästan mig med min stora käft att bli tyst för en stund ;)
(men bara för en liiiten stund!)

Kan av erfarenhet säga att produkten "syskon" INTE är något man ska LETA efter, det kommer ett rabatterbjudande från ikea när man minst anar det! Att leta för oftast till motsatt effekt, ständigt tomma hyllor!

Men när man en dag som denna...snöfritt i alla skolor och daghem omkring...ser hur produkten "bebis" - numera utökad i volym till 180 cm - länsar kylskåp och skafferi i TIMTAKT...medan produkt "syskon" (artikel:lillebror) har hamnat i den kritiska volymökningen "pubertet" (även där har ikea ett allvarligt produktionsfel) och spelar musik så att alla husets väggar vibrerar...och produkt "syskon" (artikel:förstaklassare) jagar produkt "syskon" (artikel:prinsessa) samt produkt "tjejkompis" genom huset, medan de försöker att skalpera barbiedockorna....(och allt detta SAMTIDIGT!)
ja, då tvekar man om man verkligen vill köra till ikea igen... ;)

Krya på er!
Kram
Elle