måndag 22 februari 2010

Morgonrocksdag!!Idag har det varit en sådan där "jag-tycker-att-jag-är-extremt-snygg-i-morgonrock-så-därför-kommer-jag-att-gå-klädd-i-det-så-länge-jag-känner-för-det"-dag! Dessutom så har jag varit hemma med en sjuk Bebis (igen!!!), så det har ju liksom inte funnits någon anledning till att klä på sig!

By the way så tror jag att våra grannar har sett mig fler gånger i morgonrock än vad de har i vanliga kläder. Jag har ju varit ute med min lilla kamera och fotat tidiga morgnar, sena kvällar, snöiga dagar och allt där i mellan i min lilla morgonrock. Om jag tänker efter så kanske jag har på mig den lite för ofta!!

Imorgon ska jag tillbaka till plugget igen. Dock utan morgonrock..... tror jag........

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Anonym sa...

Underbart fina bilder på lillkillen!! ÄLSKAR ditt hem!!!

Loo sa...

Pussa mycket på "Bebis" så han blir frisk!
Vilka underbart ljuvliga bilder på honom. Våra har hunnit bli elva och femton och faktiskt - de är rätt underbara fortfarande liksom!
Tänk på att det kan bli lite dragit om benen med morgonrock i vinterkylan - föreslår ett par leggings under?!
Kram från Loo

Sofie sa...

Du får gärna komma till plugget med morgonrocken! Vi kan ju ha en pyjamasdag så du känner dig mer hemma :P

// Sofie S

Anonym sa...

Hur kan man vara så söt när man är sjuk??? Krya på dig hälsningar till bebis. Visst är det skönt att strutta omkring i morgonrock eller myskläder. Härliga bilder på vårblommor, underbart. Mer sådant. Ha det så gott. Hälsningar från ett snörikt skaraborg. Magda =)