tisdag 16 februari 2010

Semla!!!Idag är det dagen D, det vill säga fettisdagen!!! Tjohooooooo!!!!

Undrar hur många semlor man kan äta utan att få ont i magen??? Det vet man ju inte förens man provat å det är ju dumt att dö nyfiken :)!!!

Hoppas att Er tisdag blir fylld av en massa grädde, mandelmassa och luftiga härliga släta bullar med extra mycket kardemumma!!!

KRAM

// Inredningsfrun med dille på semlor

7 kommentarer :

Nilla sa...

Härligt!

Sköna o Gröna Ting sa...

Japp.., här är en till som mer än gärna vill stilla nyfikenheten.., hur många kan man egentligen kränga utan att buken strejkar?????

Hur är det med Frun då, det var längesedan jag "såg" dig?
Här hemma leker livet ganska lätt just nu, en period som känns bra!
Man får bannimej hålla hårt i dom dagarna:)))
Nu skall jag försöka knåpa ihopa några semlor till mig och familjen.., får se.., vi är fyra personer.., alltså krävs det att jag baka cirka trettio stycken.
Skall vi se vem som orkar flest då Frun?

Ha en underbar dag och ta väl hand om dig
Kram kram
Marianne

Anonym sa...

Hej,

Jag har en liten fråga, vart kommer muggarna som hänger under din tallrikshylla. Dem vita med en litet märke på? Dem är så underbart fina. Jag undrar också vart du köpt dem små krokarna som är skruvade på tallrikshyllan där kopparna hänger?

Din blogg ger mycket inspiration, och jag älskar att se bilder från ert hus. Det är så underbart!

Kram från Johanna

annette sa...

Hej, ville bara tacka dig för att du delar med dig av ditt underbara hem, besöker dig titt som tätt (när det blir för tråkigt på jobbet är det så gött att få vila ögonen på något ljuvligt) och knycker en och annan detalj som t ex kökstapeten, har en snarlik i mitt nyrenoverade kök. TUSEN TACK /Annette

Camilla sa...

Åh så gott det är alltså. Har du något bra recept på goda släta bullar. Jag gjorde en sats förra veckan men det fick sluta som fågelmat då det blev så torra och tråkiga. Inte alls luftiga och goda som de ska vara. Kramar Camilla

Nattmia sa...

Dessa goda skall jag försöka låta bli men jag skall köpa till sambo och barnen hade jag tänkt.. Tänkte baka men ugnen har varit sönder, blev lagad nyss men nu pallar jag inte baka så det får bli köpesemlor, gott det med..

Kram Mia

BLONDETTY sa...

Den där semlan ser verkligen helt sjukt god ut! :)