lördag 19 juni 2010

Snyftkalas och lördagsmys!

Ja, hej å hå vilket snyftkalas vi har haft här idag på the Island. Inte ett öga var torrt när vi kollade på den kungliga bröllopscermonin och det vackra, vackra brudparet!!! Å jag som är ganska (läs VÄLDIGT) blödig i vanliga fall, fick verkligen valuta för mina pappersnäsdukar jag köpt!!!

Ett stort grattis till det vackra bröllopsparet!! Må lycka å glädje lysa över er och se nu faderullan till att skaffa en hel drös med gulliga små kungliga bebisar :)!!!

En fortsatt mysig lördag önskar jag Er, goa bloggläsare!! Nu ska jag lördagmysa så in i bomben!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssss....... Jag håller snart på att spricka över en sak som jag viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill berätta för er, men som jag inte fåååååååååååååååååååååår berätta - än!!! Men snart....... :)

2 kommentarer :

Vackra Vita Ting sa...

Visst var de vackra!!

Vad spännande att se vad det är för hemlis du har på G:)

Vill säga TACK för inspiration av din jordgubbs paj......har haft premiär idag och jag lovar att det inte var den sista gubbe pajen hemma hos oss;)

Kram Paula

Anna i Hallsberg sa...

Halloj! Har varit bortrest och har mycket att ta igen på din blogg. Stort grattis till Styleroom-boken...utan tvekan har du det finaste och mest inspirerande hemmet! Så fin du var till skolavslutningen...visst är det nå´t speciellt med den - all förväntan osv. Kramis