måndag 14 juni 2010

Vackra blommor i all ära........ men blommiga kläder har aldrig varit min grej. Lite tantvarning så där, kan jag tycka!! Fast på sommaren så händer det något. Då får det gärna vara blommigt på både längden å på tvären å lite däremellan! Å för ett par veckor sedan hittade jag sötast blommiga lilla skapelsen på Indiska för i princip noll pengar (eller ja,,,,, kanske inte riktig noll pengar, snarare 199 kr)!!

Så idag bjuder jag på lite helt naturliga bilder (???) på min nya söta blommiga kjol å en halv Inredningsfrun (eftersom jag tydligen aldrig lyckas med att få hela mig på bild!!!). Håll tillgodo ;)!!!

KRAM

// Inredningsfrun goes flower power

11 kommentarer :

Det Ljuvliga i Livet sa...

Denna kjol var/är jätte fin och på en ung 30 åring kan det knappast bli tantvarning!

Anna i Hallsberg sa...

Go for it, girl!

BLONDETTY sa...

Gud så SNYGG du är.....och vältränad!! Nu tror jag allt att vi BLONDETTISAR ligger lite efter ;)

Kjolen är superfin och somrig!

Ha en FIN vecka goa du!
Kraaam!
♥♥♥

Anonym sa...

Hej! Jag var i Helsingör förra veckan och hittade då en jättesöt butik med massa Green gate-saker! Och då tänkte jag så klart på dig! (trots att vi aldrig träffats...) Hälsningar från Lia som läser din blogg varje dag!

Anonym sa...

Du och kjolen är såå fina :) Inte alls tantigt med blommigt, säger hon som bara äger blommiga kjolar! Tack för en mysigt måndagsmys på stan ;) Vi ses snart igen !! Kram S

Linruz sa...

Snygging där.
Kjolen var jättesöt på dig.
Kram Lina

Anonym sa...

Blommigt är inte tantvarning, det är sommar!

Åsa sa...

Hej! Ville bara berätta att jag fick stylerooms bok på posten idag :) Jättefina bilder och riktigt häftigt att läsa om dig eftersom du känns som en helt vanlig människa (eftersom man läser din blogg varje dag) :)

Ha det fint i solen! kramar Åsa

Livet på Vestergård sa...

Ingen tantvarning alls när man ser så ung ut :)
Härligt med blommigt på sommaren!
Kram Kicki

sara sa...

ja hur hitta jag hit...genom 4 årstider, älskar hennes blogg, så mktfin o titta på. ni har lite samma stil så du är en ny favorit :) Ja snart blir vi grannar...får ta den där fikan då :) Nga planer i sommar annars? kram

Min vita lycka sa...

Jättefin kjol att ha i sommar, håller med om att blommiga kjolar är fint på sommaren...ingen tantvarning då inte :). Kram Agnetha.