torsdag 12 augusti 2010

Besök från andra sidan sundet!!





Just nu befinner jag mig i en "om-jag-står-stilla-i-en-sekund-så-somnar-jag-garanterat-för-jag-är-så-omänskligt-komatrött"-period. Dessa gravvo-hormoner!! Min lilla inneboende växer nog så det knakar där inne för det finns typ noll energi kvar till mig, jag är trött hela tiden. Men väx, väx lilla knyte och bli stor och stark! Mamma kan ju alltid sova lite :)!!

Idag har vi haft våra grannar från andra sidan sundet (ja, eller fd grannar) över på lite enkel torsdagsmiddag. Vi bjöd på kantarell-och västerbottenostpaj som toppades med crémefraiche, rödlök och löjrom. MUUUUUUUMS!!!

På lördag går jag/vi in i vecka 9. Fast det ser redan ut som om jag svalt en vattenmelon :)! Undrar vart det här ska sluta............

KRAM på Er goa bloggläsare!!!

// Inredningsfrun

10 kommentarer :

Anna-Maria sa...

Men herregud vart skall detta sluta! Vilken kul du har redan, hur stor skall inte du bli? Men magen är hur söt som helst! Alldeles lagom, rund och go!
Pajen ju oförsämkt god ut! Kan du inte skicka över en liten bit till mig som jag kan ta med mig till jobbet i morgon och mumsa på?
Kram

Anonym sa...

Tack för en underbar paj och alltid lika trevligt sällskap!!!
Vi bokstavligt talat "rullade" över bron ikväll.

Många kramar ifrån andra sidan sundet

Camilla sa...

Snacka om söt liten kula, men som sagt...det är lång tid kvar och om den växer så där fort så, ja...hihi. Va ovanligt att se dig i utsläppt hår. Väldigt söt klänning du hade. Kramar Camilla

Ida sa...

Åh, vad du är vacker..! :)

All lycka till Er, det kommer gå vägen!

Tack, för allt du ger och att du delar med dig.

Lina sa...

Va fin du är!!

Kram*

Anna i Hallsberg sa...

Åh, vad gott det ser ut! Snygga tallrikar...jag har precis köpt mina första Matteus..... Söt liten kula ;) Kramis från Anna i Hallsberg som nästa vecka åker till the Island :))

Maria sa...

Jätte söt kula:) Men med andra barnet så brukar det ju synas tidigare så det blir nog bra;)

Kramar från Maria i huvudstaden med svärisarna i Kalkstad

Anonym sa...

Kul att se dig i utsläppt hår, det var jättefint!! Fritidspedagogen

Anonym sa...

Såååå vacker du är!!!

Anonym sa...

Älskar verkligen dina kökstapeter! Vilken kollektion kommer dom från?