onsdag 18 augusti 2010

Vackert ute, vackert inne!!





De sista (??) sommarblommorna lyser praktfullt i trädgårdarna och ger hopp om ännu ett par veckor med lite ljumma augustidagar!! Kunde ju så klart inte låta bli att plocka med mig några väl valda blomster, till min kära make, så att vi får lite vackert inomhus oxå!! Lite "tack-för-att-du-står-vid-min-sida-trots-luktnojjor-matcravings-illamående-å-trötthetskoma"- blommor!! Good knows he´ll need them!!!

På söndag åker vi till Gotland ett par dagar (maken ska jobba, Bebis och jag ska roa oss). Så nu, kära bloggläsare, frågar jag er; Vart hittar jag mysiga inredningsbutiker?? Tips, tack!!!

Njut av det sista av lill-lördagen. Det ska jag göra nu :)!

KRAM

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Linn sa...

Vilken tur att jag är från ön da! ;) Men mindre tur är att vi knappt har några bra inredningsbutiker. De jag kan tipsa om är La Vie som ligger på Adelsgatan,Lantliv i Mästerby (www.lantlivmasterby.se) och Bertholdson och Holm även den på Adelsgatan... Annars finns det massor av mysiga fik lite här och där. Och på hamnen finns världens godaste glass på Glassmagasinet i MASSOR av olika smaker. Godast mat finns på Lindgården och Masters! Lite dyrt men smakar det så kostar det bokstavligt talat.. =) Hoppas ni kommer ha de trevligt! Det är helt underbart att strosa i Visby när dom flesta turisterna har åkt hem...

Anonym sa...

Hej!
Fint hus ni har, måste säga att det påminner mycket om vårt dalahus. Undra så vart du köpt din fina dörrkrans, hjärtkransen.
Lycka till med bebben, har en liten 4 månaders så jag känner igen mig vad du går igenom. kram olivia

Anonym sa...

Instämmer att affärerna i kommentaren ovan är väldigt bra. Även Kustnära som ligger i slutat av adelsgatan är värt ett besök,och makalös en liten inredningsaffär på hästgatan kan du gå införbi när du går mot bertholdson&holm (G.A.D ligger även i samma hus).

Anonym sa...

Måste ju bara skriva några rader...Halkade in på din sida när jag va inne på styleroom och skulle kika in "hallar" och då hamna jag i din hall!!! Vilket härligt hus ni har, men framför allt va otroligt duktig du är på att inreda, blir såååå avis när man ser hur mycket ideer du har (jag snor nog några av dig;) ) Själva håller vi på att bygga klart vårt tillbygge och jag längtar tills jag kan börja inreda, målar möbler för fullt i vitt såklart;) men vill ju börja med allt lull lull och där har du många fina tips... Tack för en superfin blogg, jag kommer titta in fler gånger! Kram Petra