lördag 4 september 2010

Date med Herr Skol Bok!!!
Men hej å hallå alla söta bloggläsare!! Det har hänt något här på bloggen senaste veckorna. Det blev besöksrekord på bloggen i augusti och nu är ni mellan 450-500 unika besökare som tittar in här varje dag. Vet inte vad som hänt!! Antingen är det för att ni gillar mig tjock (men vem gillar inte ett preggo ;)?!?) eller så gillar ni min lilla blogg. Vad vet jag :)!! Men oj så kul det är!! Det värmer mitt lilla hjärta att ni kikar in till mig!!! Ni gör min dag, varje dag!!!

Eftersom Bebis har varit sjuk hela veckan (den där femte sjukan var det värsta han haft!! Blev helt utslagen, stackaren) så har mitt skolarbete hamnat en del på efterkälke!! Så idag ska jag stänga in mig hos mina päron och umgås med Herr Skol Bok och Fröken Antecknings Block. Känns som att det kommer att bli en härlig lördag!!!

KRAM på er!!

// Inredningsfrun

Pssssssssssss...... De vackra dekorations-pumporna som pryder vårt köksbord var jag och plockade hos en god vän i veckan. Pumpor är så härlig höstigt. Eller vad säger Ni??

6 kommentarer :

Jasmina sa...

Jag har läst din blogg i snart ett, ett och ett halvt år nu.. men när solen tittar fram så blir det inte mycket tid man spenderar vid datorn. Men det är riktigt härligt att vara tillbaka (= hiihi. Din blogg är så himla magisk! Jag vet inte vad det beror på; alla härliga bilder, eller att du är så otroligt positiv och at du lyckas projicera detta genom en blogg eller det magiska sätt du skriver på. Någonting är det som får mig till att klicka in här i hopp om att du har uppdaterat! Ha en bra lördag. Lycka till med pluggandet. Btw, grattis till bebisen i magen.

Anonym sa...

Hej mitt löv! :)

Kära lilla preggo-Marika, dags att börja plugga istället för att fika. Du särskriver dina ord så jag inte förstår, jag trodde du lärt dig stava på alla dessa år. Hoppas du inte tar illa upp, för jag bara skämtar med dig min lilla mupp! Vi ses i skolan snart igen, tills dess lär dig att inte särskriva min vän! Puss S och J

Sara K sa...

Instämmer helt med Jasmina! Du är toppen! Keep on rockin.

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Vackra pumpor!
...och otroligt vackra bilder överhuvudtaget!

Mysig och inspirerande blogg.

Kram från Australien♥

Anonym sa...

Jag är också en av dina trogna följare och har skrivit ett par ggr innan till dej =) Du är ju störtskön i det du skriver och du har så´n härligt humor så det är ju inte konstigt att folket kommer tillbax. Även om du varit o handlat det ena med det andra och du skriver om en massa roligt du hittat på så är du ändå inte "skrytig" i det du skriver =) Man blir glad helt enkelt att läsa! Dessutom att du uppdaterar ofta gör ju det hela ÄNNU roligare med dina FINA bilder!!!
Ps,,,extra kul också eftersom jag ligger 2 veckors-preggo efter dej med bebis ;-)
Lotta i Blekinge ( charlottek på Styleroom )