onsdag 29 september 2010

Det gyllene snittet?!?!





Jag önskar att jag varje dag kunde släppa heta potatisar som tex. "I´m preggers", "Inredningsfrun på TV" eller "Vi ska vara med i Drömhem & Trädgård", för då jäklar rasslar det till bland kommentarerna här på bloggen. Men jag är ju faktiskt bara en vanlig Svensson de flesta dagar av året, som ni så troget följer genom tentaplugg, förkylningar och vardags-matlagning. Så I suppose att jag ska vara nöjd med de i snitt 0,00625 kommentarerna som jag får per dag (japp, 3 kommentarer i snitt genom 480 unika besökare i snitt per dag, ger det snittet).

För en kommentar per dag ( ja, jag måste ju avrunda uppåt) är ju faktiskt fler än inga kommentarer alls!! Å en kommentar innebär ju en verklig person som ger av sin tid till lilla mig. Å det är ju faktiskt en himla cool känsla!

Så fortsätt ni att läsa min lilla blogg varje dag, kära läsare, även om ni inte kommenterar. Jag vet ju att ni finns där och bara det gör mig glad och varm i hjärtat!!

KRAM

// Inredningsfrun å hellre kommentarlös än besökslös :)!!

Psssssst...... Bilderna fotade jag på Möbleri Mittbrodts i somras.

27 kommentarer :

Anonym sa...

Hihi, klart du ska ha en kommentar! Du skriver himla bra och roligt och du visar UNDERBARA foton! Det är bara ren slöhet som gör att jag inte lämnar ett spår efter mej1 Du ligger iaf inlagd i min favoritlista !

Anonym sa...

Hej kära inredningsfrun =)
jag har tänkt att lägga in en kommentar men har inte hunnit tid eftersom jag har två barn.
Men nu mitt i allt bakande (min underbara kille fyller) så nu har jag funnit en tid =)

Jag vill bara säga att jag läser din blogg varjedag eftersom jag blir glad,din blogg är så mysig att titta på dessutom har du en sån otrolig söööt pojke som påminner om min son.

Du har också givit mg inspiration hur jag vill ha det hemma, jag har även gjort en nyponkrans, hehehe jag e ingen krativ människa men min kille tyckte att den va mycke fin. =)

Jag vill också tala om att du har inspiration att börja plugga igen, jag har redan utb men dt är svårt att plugga vidare när man har två små barn, men att läsa att du gör dt så BORDE det gå bra för mig. =)

Tack så mycket kära FRUN!Jag glädjer mig att titta in o hälsa på dig titt som tätt =D många kramar Wennie

Bellan sa...

Hej!
Har precis hittat din blogg och jag hoppas jag får tid att kolla lite noggrannare på den. Är i startfunderingar till att börja renovera, men behöver massor av tips!
Vad göra med ett furubord? t ex. och mycket mycket mer. Jag ska se vad jag hittar för tips här, din blogg ser jättefin ut!
Jag återkommer!!

Anonym sa...

Hej!
Jag känner mej träffad! Jag är en läsare av din blogg som tidigare aldrig kommenterat men jag kan säga att jag älskar den! Fortsätt i samma stil!
Mvh Lotta

Jag och prinsarna sa...

Hejsan!

Hahaha ja visst är det lite lustigt det där. Att så många läser bloggen och så få har tid att kommentera. Min blogg är inte på långa vägar lika "stor" som din. Jag har ca 100 läsare om dagen och får 2-3 kommentarer på ungefär varannat inlägg. Inte så höga procent det heller ;) Men som sagt, det är ju inte kommentarerna som är det viktiga utan att folk läser, även om en liten kommentar gör att det känns extra roligt att fortsätta skriva såklart.

Jag tycker i alla fall att din blogg är väldigt trevlig och rolig och jag tittar in titt som tätt på dina fina bilder och blir inspirerad. Du är en duktig fotograf :)

Ha det gott i det fina höstvädret.

Kram Emelie

Jeanette sa...

Hej!
Jag är en av dina varje-dag-läsare... och jag har faktiskt kommenterat förut men jag kan erkänna att det är nog av ren slöhet som jag inte gör det oftare.
Skärpning på mig!!!


Ser verkligen fram emot veckan då du kommer att vara med i TV!!

Sköt om er båda två + resten av familjen!

Kram från Jeanette

Anonym sa...

Åhh jag känner mig också lite träffad, även om jag nån gång får ett infall och skriver nåt litet!

Jag tokgillar din blogg:) Just för att du skriver om allt mellan himmel och jord och för att jag delar intresset för lantlig inredning!

Får väl också erkänna att jag titt som tätt nämner nåt roligt från din blogg typ på fikarasten;)

Och sist men inte minst...
ser jag dig på stan nån gång så kommer jag inte kunna låta bli att komma fram och hälsa:) Sån är jag, hoppas det är ok!

Kram Jennyw

Anonym sa...

Tack för en trevlig och inspirerande blogg. Fortsätt i samma stil.

Hälsningar,
Kompis

Frederica sa...

Jag känner mig träffad!
Jag är ju här inne och snappar åt mej inspiration varje dag, men kommentera är jag inte lika duktig på :þ
Men lite oftare klickar jag på "kul", "intressant" eller "cool" :)

Jag ÄLSKAR din blogg!
Du skriver så härligt, och har så underbara bilder.
Att vi har söner i nästan samma ålder är också kul!

Ska bli spännande att se dig på tv i november! :)

Kram & klapp på din fina mage*

Anonym sa...

alla skriver att dom blir så inspirerad av din blogg jag blev knäckt hade precis renoverat mitt kök när jag hitta din blogg och inser att jag vill ju ha ditt kök allt ditt är ju så fint och mitt så fult....fuck ... den hårda saningen

Annika sa...

Vardagen är underskattad! Man hittar alltid små underbara ting - och det gör verkligen du på bästa sätt. M.a.o kommer jag fortsätta läsa din härliga blogg varje dag! Kram Annika

JessicaMaria sa...

Du är för go! Jag är kass på att kommentera, ska försöka bättra mig, promise ;-) Du har iaf en grym blogg och passar på att gratulera till maggen med! Kram!

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Väldigt inspirerande blogg... Mysiga bilder!

Skrev i min blogg idag att jag är sååå glad att jag får 5-20 pers som besöker mig varje dag - för mig är det himla många besök :-)

Keep up the good work!

Kram från Australien♥

White sa...

Ja, du ser att det finns många här ute som följer din blogg. Det finns fler ändå..som du vet..Jag älskar själv att skriva, tycker liksom om det svenska ordet i skrift. Du har ett helt underbart hem som du skall var mycket stolt och glad för, vilket jag vet att du är. Du inspirerar och glädjer mig med flera varje dag, och det är något helt otroligt att kunna följa en sådan positiv människa som dig. Sedan till dina bilder; kan nog bara säga att de är så proffsiga och helt underbart inspirerande. Du kan se till små glädjeämnen och dela med dig av dessa, både det enkla och det lite mer "dyra". Tänk bara att plocka in en kvist syren och få det till ett helt mästerverk. Ja det finns många glädjeämnen, det gäller bara att se dem, och det gör du, att du sedan kan återskapa dessa och dela med dig av dem älskar jag mycket! Kram!

Anonym sa...

F´låt att man inte skriver....men dina texter och bilder är så bra så man kommer av sig. Fortsätt i samma stil. Ha en underbar höst.
Kram fr "Förortsfrun"

Elle sa...

Kanske jag inte har varit flitig med kommenterandet den senaste tiden, men helt anonym ej heller!
Att kommentera är att ge och ta. Jag har vid bra dagar 20-30 besökare, men ibland inte ens tio. Men det viktiga är inte hur många (eller få) som kollar in anonymt, det fina med det hela är att jag får 10-15 kommentarer av ett gäng underbara bloggare som jag själv besöker dagligen. Det har delvis blivit som att träffa goda vänner. DET är viktigt! (för mig iallafall)

Ha en fin dag!
Kram Elle

Anonym sa...

Hej på dig.
Jag kommenterar väldigt sällan, du vet de ju jag med den där hallen som jag frågar dig om hela tiden och aldrig får mailat bilderna vet du, så du kan ge förslag.
Jag är inne på din blogg varje dag för att den inspirerar mig så oerhört mycke, så man blir alldeles varm inombords. Min man tycker nog att jag har lite väl mycke ideer då jag tittat in hos dig. Men jag brukar säga att visst e de roligt med lite förändring älskling, han håller ju naturligtvis med hi hi. Du e bäst. Puss på dig. Kramar Maria Sjöö

Lina sa...

Du har en väldigt inspirerande blogg, som jag kikar in på så gott som varje dag... Dina texter och bilder är så sköna... Å nu får man ju följa med på resan till en bebis... ;) Önskar dej och din familj en trevlig semester, att ni får tanka rikligt med energi inför den kommande mörka årstiden...

Kram*

Ann sa...

Hej!
Jag gillar din blogg jättemycket och jag är en relativt ny läsare. DU har fått mig att bli intresserad av att läsa folks bloggar.
Har själv startat upp min egen blogg igen, det går ju sådär. Ingen som kommenterar, men jag vet ju inte om någon hittar dit heller.
Hur som helst är det skönt att skriva av sig ibland och jag hoppas att jag inte slutar med det igen.

Jag har din sida länkad på min blogg, så jag är bara ett knappklick ifrån din mysiga blogg.
Keep up the good work!

p.s Jag kände igen mig på bilderna ovan, har ett betongbord från Möbleri Mittbrodts, som jag köpte i somras. En jättefin affär som alla borde besöka! :) Köpte du något därifrån?

Kram /Ann

Anonym sa...

Jag är skyldig! Haha, jag läser alltid din blogg, ska bli bättre på att lämna lite spår efter mig =). Älskar dina kort, vad är det för kamera du har förresten?
Kram Jenny

Jennie sa...

Hej och tack för en inspirerande och mysig blogg!
Jag är in flera gånger i veckan för att tanka lite glädje- för din blogg sprider glädje och sann lycka!

När ska ni vara med i tv? :)
Grattis till ert mirakel!
Kram jennie

Elvor sa...

Jag skickar någon kommentar då och då till dig, men kollar varje dag!
I vilket fall som helst... Ska snart styra kosan till Öland och Skördefesten!!! Ska bo hos våra vänner i Lilla Brunneby alldeles intill butiken för Sveriges ornitologiska förening. Ska själva ha en liten försäljning hos våra vänner! Du kanske tittar in????????
Självklart ska vi också åka runt och titta på loppisar m m.

Anonym sa...

Nu var det väl på tiden att lämna sitt första spår hos dig.
Läser din blogg dagligen o ler, skrattar inspireras och njuter Du har en såå fin blogg som jag är så glad att jag hittat. Kommer fortsätta följa dig och ja, jag ska bli bättre att lämna kommentarer
Kram
Anna "utan blogg"

Carin sa...

Hoppsan, vilket dåligt samvete jag fick nu... Är ofta inne och kikar på din blogg, gillar verkligen ditt hem, dina vackra bilder och ditt positiva och roliga sätt att skriva. Måste tyvärr erkänna att jag aldrig lämnat en kommentar, men nu kom det en! Ska bli fler!

himlen runt hörnet sa...

Hihi! Då kände jag väl att det var dags :-) Brukar kika in och titta på dina fina bilder och skratta ibland åt dina härliga inlägg. Så, nu lämnar jag en kommentar. Kimmie heter jag, hej! :-)

Kram!

Anonym sa...

Hej och tack för en underbar blogg! Så inspirerande och du har en stil precis i min smak! Får många inredningstips från dig!
Kram J

Anonym sa...

*ler japps är även en sådan som tassar in och tassar ut... dålig på att kommentera men njuter lika fullt av dina bilder och det du skriver ändå =)
Ska försöka bättra mig!

Må bäst och njut av helgen och LEDIGHET!

Kram Ankie