torsdag 30 september 2010

Konstig, blå, vanlig eller tjockis-preggers?!?
Alltså,,,, ni är ju bara för goa!! Det var inte mening att jag skulle ge er dåligt samvete för att ni inte alltid kommentera. Det var snarare att godkännande att det är OK att det är så :)!! Jag är ju bara glad att ni fortsätter att titta in till mig och här på bloggen finns inga måsten eller tvång. Så fortsätt ni att chilla och kolla på en aningen konstig Inredningsfru, eller en blå Inredningsfru, eller en vanlig Inredningsfru eller en tjockis-preggers Inredningsfru. För huruvida ni forsätter att kommentera eller ej så kommer jag att fortsätta precis som innan. Mig blir ni inte av med i första taget.

Just so you know!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... Jag har läst allt era söta kommentarer och ni är verkligen bara BÄST!! Tänk att människor som jag aldrig ens träffat, kan beröra en på det viset. Coolt!! Verkligen coolt!!! Så TACK för att ni tog er tid att göra min dag :)!! Å bilderna fotade jag på Topiary i förra veckan!!!

8 kommentarer :

Anna F sa...

Hej!

Vad roligt att läsa alla kommentarer som ramlade in efter "efterlysningen". Det är kul att se att det är fler än jag som är här inne varje dag... att gå in och läsa din blogg varje dag är min "rast" då barnen sover middag. Det bästa med din blogg är att du skriver varje dag så det finns alltid något nytt att läsa när man går in här!

Hoppas du orkar fortsätta i samma stil länge till!

Kram!

//Anna

White sa...

Tack, jag tar åt mig som en liten svamp..kram! '
-Bara fortsätt som du gör!

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Sååå fina bilder *inspirerad*

Kram från Australien♥

Jenny sa...

Hej i natten! (nästan)
Sitter och har lite egentid framför datorn när resten av familjen har somnat och halkade in hos dig, jätte mysig blogg du har och grattis till bebis i magen.
Jenny

www.livskraftcoaching.se sa...

Hej!Har bara en liten fråga om varifrån bilderna i inlägget är tagna.Ha det så gott!
Marie

Anonym sa...

Hej! Har du funderat på att ha nån loppis precis som du hade förra året nu vid skördefesten? Du har det verkligen superfint hemma hos dig! Ha en fin helg! Åsa

www.livskraftcoaching.se sa...

Tack Gulliga, för svar på var bilderna var tagna. Såg en sån fin sak som jag blev intresserad av:) Ha en fin helg! Marie

himlen runt hörnet sa...

:-)
Tänk att ord kan beröra så mycket, det är ju härligt!

Hoppas du får en fin helg!
Kram Kimmie