torsdag 23 september 2010

Om att förena nytta med nöje!!Alltså,,, tänk vilken tur jag har haft. Om jag inte hade börjat plugga, hade jag inte mött de finaste av fina vänner. Å Bebis hade varit två underbara gudmödrar fattigare!!! Det sägs ju alltid att man hittar vänner för livet när man studerar och jag är den första att hålla med!!

Idag har jag haft studiekamrater över på lite torsdagsfika. Det bjöds på "kalla-dem-vad-du-vill"-bollar, nybakta chokladknäck-snittar (tack J, såååå goda!!) och en massa annat mums. Så då blev man mätt idag också! Iallafall är det bra att vi förenar nytta (skolarbete) och nöje (fika)!! Mycket mys ska det va, då blir pluggandet så mycket mer roligt!!!

Å måste ju bara tillägga att jag är glad som en liten speleman att så många nya läsare har lämnat små spår efter sig. Jag läser alla kommentarer/mail och jag blir alldeles varm i mitt lilla hjärta!! Tack för att ni tar av er tid och ger din till mig. Det är en himla cool känsla, vill jag lova :)! Ni är bara BÄST!!!

KRAM

// Inredningsfrun

9 kommentarer :

Linda sa...

Åh! Jag bara älskar det där beige-vir prickiga GreenGate porslinet! Har en liten kanna i samma färg.. nu blev jag sugen på att köpa mera!:) Passar ju jättefint ihop med dina nya kaffekoppar!:)

Kramar Linda

Anonym sa...

hejsan!
jag är en av dom som går in och läser din underbara blogg varje dag!
jag har följt din blogg länge men det är första gången jag lämnar spår efter mig..
tack för en underbar blogg som man ser fram emot att läsa!!
Mvh/ Marielle

Anonym sa...

Så roligt att få läsa på din blogg! Lycka till med "tv" ?(hm hm ;) )Där passar du in som handen i handsken, ska bli spännande att få se sedan...Håller tummen för dej.
//Magda

Anonym sa...

Försöker ju att komma lite i form igen efter graviditeterna och håller igen på fika och sånt gott, taskigt av dig att lägga upp de där bilderna tycker jag ;) Jättemysigt att läsa din blogg varje dag :) den är så mysig och oskyldig på nått sätt, bara få titta på bilder och läsa om allt möjligt och få slippa alla oroligheter och jobbiga diskussioner kring val och allt! Må så gott! Väntar med spänning på att få se dig på tv:) Kram sanna

Jenny sa...

Åh, så gott!! Ett recept på de goda kakorna kanske?! Ser ut som nåt som skulle passa på min stundande födelsedag!

Anonym sa...

Jag har hittat hit ganska nyligen, men åhhhh vad jag blev såld på en gång. Nu går det inte en dag utan att jag kikar in här för min dagliga dos av inredningsfrun :) Du är så inspirerande och jag bara älskar din stil!

Tack för en superhärlig blogg och lycka till med det kommande lilla grynet :) Kram Jessica

Anonym sa...

Hej, jag är också en av dem som läser din blogg varje dag. Då himla mysigt att läsa och titta. Du har helt underbart hemma hos Dig och jag blir så jätteinspirerad, att min kära make ibland blir tokig på allt ommålande till vitt. Love it! Kram! (väntar också på underhållande tv framöver)

Anonym sa...

Skulle man kunna få ett recept på kakorna? Det såg så enormt gott ut! :) Kram Malin

Anonym sa...

Snittarna Var jättegoda, det kan jag intyga! :) Kommer sakna dig Marika när jag far tvärs över jorden men ska kolla din blogg så ofta jag kan och lämna ett litet spår :) Vi ses igen i oktober! Puss <3 S