måndag 6 september 2010

Snabbt å lätt!!
Jag gillar när saker och ting går snabbt och lätt. Saker å ting, som jag tar mig an, ska helst bli klara innan jag påbörjat dem. Därför är jag grymt imponerad av alla som scrapbookar, stickar eller syr sina egna lapptäcken etc etc. Det är hur coolt som helt och jag önskar att jag kunde ta mig den tiden. Ja, ja. Tålamod är då sannerligen inte min starkaste sida.

Så till er som frågade om om nyponkransen som jag visade igår, den ÄR superlätt att göra. Jag tog en gammal stålbåge (sådana som murgrönor växer på. De sparar jag alltid när de dör) och böjde till ett hjärta. Sedan trädde jag bara på nyponen lite oregelbundet och fäste ihop ner till. Ett vackert snöre att hänga den i och sedan - voíla!!! Klart!!

Ungefär lika lätt att göra, är kransen som jag visar idag. Fast här hade jag ingen direkt bas utan jag knöt bara ihop lite blombuketter. Ungefär som när man gör en midsommarkrans. Enkelt och dekorativt!

Idag är febern som bortblåst. Känner mig fortfarande matt, men det är ljusår från hur jag var igår. Så skönt!!!

Hoppas att ni haft en mysig måndag och att ni är fullproppade av energi inför den kommande veckan.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... Blomsterkransen gjorde jag förra hösten, så det fick bli en "favorit i repris". För idag fick det bli ett snabbt å lätt inlägg. Go figure...... ;)

3 kommentarer :

Anna i Hallsberg sa...

Superfin krans!! Jag är precis lika...har inget tålamod ;) Hoppas att allt är bra med dig och magen!! Kram Anna i Hallsberg

Sanna sa...

Vilken otroligt vacker krans! Imponerande! Och Stort grattis till bebis i magen :)

Anonym sa...

Hej! Vilken vacker krans. Ser att där är rödklöver, men vad mera? Ha en skön inredningshöst. Spännande med en ny liten bebbe.Hoppas att du får må bra.Kramar från Magda(sommaren65)på styleroom.