fredag 15 oktober 2010

About the fönster!



Mitt senaste loppisfynd (det lilla spelgelfönstret), som jag visade för ett par veckor sedan, har nu fått sig en lite mini-make-over i form av lite vit målarfärg. Å nu hänger den i vår lilla hall/passage till badrum, tvättstugan och sovrummet.

Trevligt med lite omväxling å till och med maken, å tillika Inredningsnörden, tyckte att det var lite "mysigt" när jag tänder ljus i den lilla lyktan på kvällen. Ja, dra på trissor. Han slutar aldrig att förvåna mig.

Nu ska jag fredagmysa med godisskålen. Maken får oxå vara med på ett hörn. Han är ju lika söt och mumsig han!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst....... Ja, ja, ja. Jag vet att krukan, som olivträdet står i, är på tok för liten. Men jag är för lat för att styla upp bilden innan jag fotar. Ni vet ju att här på bloggen får ni se det precis som vi har det här hemma, varken mer eller mindre. Så håll till godo, för små krukor till trots :)!

8 kommentarer :

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Sött spegelfönster! Förstår att det blir mysigt att med lyktan tänd på kvällskvisten - kul att maken tyckte det också ;-)

Kram från Australien♥

Lotta ♥ ohlovely.se sa...

Gud så sött spegelfönster! Me like. :) Jag är imponerad av er som kan övervintra olivträd inomhus.

Ha en mysig lördag!
/Lotta

Caroline sa...

Roligt med lite bilder från ert underbara hem igen! Och spegeln blev jättefin! :) Ha det gott!

STENLYCKA sa...

Godmorgon på dig!
Hoppas ni vaknade till en lika ljuvlig dag som vi har här, sol och klarblå himmel, kanske lite kall,en grad, men vad gör det, bara det är sol.
Spegeln blev så härlig på väggen i ditt vackra hem. Att krukan var liten.... såg inte det förrän jag läste ditt lilla P.s. Jag tycker du är duktig som kan få olivträd att överleva inne, jag är en riktig olivträdsmördare....,tre på samma år, vad säger du om det....?
Önskar dig och din familj en härlig helg, för min del blir det en tur till våran stora stad, för att kolla torghandeln, loppis och fylla på matförrådet.
Kram Raina

Jenny sa...

Vad fint det blev med fönstret! Igår sprang jag äntligen på en likadan tavla som du har i hallen! I Nybro av alla ställen:)Den är sååå fin!!! Ha en riktigt bra helg i solskenet!

Kram Jenny W

Anonym sa...

Jättekul att få se lite bilder från ert fina hem! Jag fick tag i en likadan träsoffa som du har, i våras-så fin!
Kram J

White sa...

Jättekul att få se bilder av Ert underbara hem igen. Jag har själv också varit på loppis idag. Införskaffat diverse prylar som skall få en dust av den vita färgen. Köpte även ett par fina gröna gamla glasflaskor som jag ha till min hemkokta glögg framöver. Kram!

Anonym sa...

Åh, vad fint! Kul att se lite bilder från ert underbara hem igen. Ha det så bra och vad spännande med ultraljudet! Kram Annika