måndag 18 oktober 2010

Säg hej till.....



..... Bebis Nr.2! Tjohooooooooo!!!!

Japp, så här ser han ut, vårt lilla mirakel. Å precis som sin bror Bebis (nej, han heter inte så på riktigt), är han lika lugn och cool och rör sig tydligen inte mer än nödvändigt i magen. Men den duktiga barnmorskan kunde ändå genom en del buffar och knuffar se, mäta och kolla att han är precis som vi hoppats på - perfekt!!! Mäktig känsla att se sitt lilla barns hjärta slå för fullt inne i magen!! Mäktigt, fantastiskt, UNDERBART!!!

Å som ni ser av valet av tapet, från Boråstapeter (ja, JA, genus i all ära, men jag vill ha blått till mina pojkar), får vi ännu en ljuvligt liten pojke i familjen. Jag kunde inte vara mer lycklig, än vad jag är nu :)!!!

Bild: Google

Hoppas att Ni haft en härlig måndag, goa bloggläsare!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssss........ Sötaste små Converse-strumporna fick jag idag av en av mina fantastiska studiekamrater. Tack fina S!!!

18 kommentarer :

Jag och prinsarna sa...

Hejsan!
Stort grattis till ännu en liten prins.
Det är en underbar känsla att få se det lilla livet för första gången och höra att allt ser bra ut.
Stort lycka till med allt!
Kram Emelie (med 3 små prinsar)

Camilla sa...

Grattis till ännu en liten kille! Vad härligt! Undra vad denna lilla bebis ska heta? ;) Kramar till dig. Ps. tapeten var underbar!

VillaVisheten sa...

Åh vad underbart! stort GRATTIS!
Mvh Lina

Anonym sa...

Å vad kul med en till liten prins.. DET ÄR LYCKA!! Det ser ut o bli en rund o go liten babypojke ;) Följer er med spänning...kram

Jag och prinsarna sa...

Hej igen!!

Jag letade oxå som en tok och till slut hittade jag dessa fina på H&M´s barnavdelning för 59 kr. Helt perfekt! Det enda minuset är att de töjde sig något enormt. Jag köpte största storleken och det var typ 146-170 och de är jättesladdriga nu så jag måste sy in dem. Så får du på dig den mindre storleken så ta den.

Hoppas du får tag i ett par!

Har förresten förstått att du bor på Öland. Är så roligt att se massa kort därifrån och även från Kalmar för jag är nämligen född där och min älskade mormor bor där så vi åker alltid ner och hälsar på flera gånger om året.

Kram till dig och dina prinsar :)

Photo by Maria sa...

Så härligt att få se sin krabat via ultraljud.. Minns mina utraljud som igår och mina barn fyller 19 och 17 i början av nästa år..

Söta Conversestrumpor :-)

Kram Mia

JessicaMaria sa...

Grattis till pojken!

Anonym sa...

Stort grattis till killen! Jättetuffa Converse =)
Sköt om er!
Kram Jenny
http://jentanholm.blogg.se

Anonym sa...

Hej!
Vad fantastiskt underbart och roligt.Jag känner med dig och ska ärligt erkänna att jag är lite avundsjuk. Hade jag varit lite yngre hade jag lätt skaffat en liten "sladdis". Men jag är ju 41 år och är berikad med fyra underbara barn 22,19,14,11 år. Skulle jag någon gång åka på semester nära dig så ska jag minsann komma förbi o ge dig en bamsekram.Jag önskar er allt gott. Kramar maria Sjöö från Lödöse

Anonym sa...

Åhh vad kul med en liten kille till :) Själv har jag två flickor, faktist väldigt praktist om inte annat med samma kön :) Det är ju en så sjuk mäktig känsla att få se underverket på skärmen, tårarna har sprutat på mig varenda gång! Det blir så verkligt att det faktist är en liten människa därinne :) Stor kram till er! /sanna

White sa...

Stor känsla att få se det nya lilla livet på skärmen och dessutom höra hjärtslagen. Min prins och prinsessa är båda en bit över 20 så det var ett litet tag sedan jag själv var på ultraljud, men även jag minns det som igår! Mäktigt! Så roligt att få följa med dig i din graviditet och att få ta del av härliga bilder. Längtar med efter julen nu..jul,jul strålande jul! Kram!

maria sa...

grattis va underbart härligt att få vara gravid :D barn är ju det bästa som finns, och som sagt genus i all sin ära men blått är ju trots allt superfint.. såklart man ska ha blått el rosa el vilken färg man vill. Jag längtar tills jag får mitt barn nr 2, min son längtar ju efter att få bli storebror. Och jag kommer kika in titt som tätt, blir så otroligt glad av att lära din blogg och få en massa inspiration från dina bilder. hade gott

Annika sa...

Vilken lycka! Jag glädjs med Er. Lilla Bebis som ska bli storebror också, det är en fantastisk känsla det med, eller hur! Är nybliven mormor så jag har den stora lyckan att få vara med om denna tid igen. Livet är underbart! Kram och lycka till - följer Er här på bloggen. Annika

Anna-Maria sa...

Vilken liten sötnos!

Anonym sa...

Amen åååå vad mysigt!!! Stort Grattis!!! ♥ Jag håller på att längta ihjäl mej tills vi ska på Ul den 2/11.
Har du lust att kolla upp var man kan köpa Converse strumporna? Dom var ju heeelt underbara!!! Har sökt på nätet, utan resultat! :(. Grattis igen! Kram från Lotta i Blekinge

BLONDETTY sa...

Åh, rara du vad underbart! Vilken känsla det är att se de dmå liven i magen!

Det var också de sötaste små tossorna vi sett!

Ta nu hand om dig, magen & bebis riktigt ordentligt nu FINA du!

Massor av lyckokramar från BLONDETTYSARNA!

Elina sa...

Tihi! Lilla Oliver måste komma ut snart så han kan få prova sina nya strumpskor =)

Jasmina sa...

SÅ roligt! Grattis! Hoppas att allt går lika smidigt i fortsättningen och att den nya bebisen kommer ut frisk, oavsett kön! Sen om man vill ha rosa eller blå tapeter spelar det ingen roll. Det är inte så att man själv har valt könet. Jag förstår dig, som du säger; genus i all ära. Men man vill ge sin ängel allt allt allt! Jag är så glad för er skull. Grattis till dig, maken och bebisen!