tisdag 2 november 2010

700 anledningar att vara glad!!





Alltså,,,, om jag bara kunde skulle jag ta och ställa upp alla er, goa bloggläsare, på en enda lång rad, så skulle jag krama om var och en av er!!! För ni gör verkligen min dag, varje dag!!! Å vad vore en blogg utan dess läsare?!?! Nada, nichts, nothing!! Det blir bara fler och fler som tittar in här varje dag och igår var ni precis under 700 unika besökare!!! Alltså rekord,,,, igen!!! Helt fantastiskt roligt!!!

Tänk att lilla jag (eh, who am I kidding, stora preggo-jag) som sitter här på min lilla ö och knapprar på datorn vareviga dag får så mycket besök (allt är ju relativt, men jag är liten och ni är många så det måste ju räknas som mycket :D). Konstig, härlig känsla!! För även om ni inte lämnar spår efter er, finns ni ju ändå där å det är faktistk DET som räknas!!

"Sabla tjat om statistik hit och dit", tänker ni säkert nu. "Skriv om något roligt å intressant istället då, kvinna"!! Men HA!!! Det är ju det som är det fin fina med att blogga!! Man får skriva om precis VAD man vill, när man vill :)!!!

Å jag är glad att Ni finns och tittar in till mig, så idag skriver jag om det. Punkt!!! ;)

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst........ Idag blir det en blandad kompott från vårt vardagsrum på ovanvåningen. Vi har investerat i en ny Nyblom & Kollén matta som nu får husera under vår lilla sittgrupp. Grå å vit och söt som socker är den, vår nya älskling!

13 kommentarer :

Camilla sa...

Mattan var verkligen jätte snygg! Du har så fint hemma hos dig! Vad kul att det är så många som följer din blogg. Själv har jag följt dig i över ett år nu. Visst är det konstigt, man tycker nästan att man "känner" dig nu trots att man aldrig har träffats. Men det är roligt med bloggar! Kramar Camilla

Millan sa...

Oj, så många besökare du har nu! Grattis!!!
Ja, själv tittar jag in här så gott som varje dag, beundrar alla fina bilder och läser dina roliga inlägg!
Kram Millan

Anonym sa...

Hej Svejs!
Klart jag följer din blogg. Jag blir så glad av dina bilder och full av energi av ditt positiva sätt. Här får jag mycket inspiration. Tack för det!
Kram Lena

Anonym sa...

Hej!! nu börjar det bli dax för lite nya preggobilder.. det var på tok för länge sen!

Linda sa...

Hej hej, åh vad roligt att vi är så många som tittar in här!:)

det är för att du är du en frisk fläkt i vår gråa vardag!
Lite magbilder mika vill jag se

kramar Linda gadeberg

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Vad roligt med så många besökare, Grattis! Jag är en av dom som ofta besöker din underbara blogg och blir alltid lika glad när jag ser alla fina bilder på ert vackra hem. Sedan älskar jag bilderna på din gullige son, du är en så duktig fotograf. Jag är väl inte den som alltid skriver till dig men du skall veta att jag älskar din blogg och din härliga humor.
Ha det så gott!
Kram Raina

Linda sa...

Jag är inne varje dag och läser! Alla underbara bilder och ert fina hem ger mycket inspiration..
Fortsätt så ! Du är super. Kram kram/Linda

Linruz sa...

Stort grattis till det fin besöksantalet.
Men jag är inte förvånad.
Du har en fin blogg.
Kram kram lina

Anonym sa...

Här kommer en till som följer din blogg varje dag! Tack för att du förgyller min vardag med din härliga blogg:) Kramar Petra

Anonym sa...

Hejsan! jag följer din blogg varje dag, håller med föregående talare att det är som man känner dej fast vi aldrig träffats!! du har ett fantastiskt hem..sååå fiiint!!! Må så gott kram från Carina i fagersta

♥ Vårt lilla bo ♥ sa...

Men inte är det konstigt att du har så många besökare, det är ju en fröjd för ögat varje gång man tittar in till dig!

Anonym sa...

Hej,

Kul att så många läser din blogg. Den ger mig mycket insperation. Du är såååå duktig på inredning.
Ser att du fotat dina emmafåtöljer, har du tänkt att klä om dem? (har följt din blogg sen start så jag vet att du skrivit det ngn gång ;-) Är själv inne på att klä om mina två, helst hade jag velat ha i vitt men med två små barn känns det omöjligt.........
Varm kram Linda

Anonym sa...

Hej!

Vad roligt att du har så många besökare. Jag är en av dom som tittar in nästan varje dag men aldrig lämnar ngr spår. Ni har ett jättefint hem och du verkar vara en positiv och härlig tjej:-)
Tack för all inspiration jag får av att läsa din blogg!
Kram K