onsdag 3 november 2010

Tipsa mig å du får följa med!?!










Nu, mina kära bloggläsare, är ju på jakt efter ännu ett tips. Å det vet jag ju att ni är ena riktiga hejare på att hitta :)!!

Om man ska ge sig ut i vida världen på en lång-weekend (torsdag-söndag), VART styr man kosan då? Jag önskar alltså tips på platser, städer, hotell som ni har besökt och som ni kan rekommendera. Rom har alltid varit ett drömresemål för oss å det lutar åt det hållet. Men ni vet ju att jag lyssnar på er, käre bloggisar, så tipsa på bara.

Den som ger bästa tipset packar jag med mig ner i handbagage när vi ska ut å flyga. Om du är liten och spänstig kan du få vara knähund oxå. Men om du varken väger under 20 kg eller är liten, luden och spänstig så kan jag alltid skicka ett kort....... ;)

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst......... Idag får ni se lite pics från vårt lilla, lilla, lilla gästrum. Ni vet ett sådant som man får gå in och backa ut ur!! Japp, precis så litet är det!!! Om ett par månader ska det bli kombinerat gästrum/kontor. Återkommer med bilder på den fusionen. It´s gonna be trååååååångt!!!

10 kommentarer :

Anonym sa...

Hej!
Ja, Rom är en trevlig stad. Vill du åka på något romantiskt så rekommenderar jag Venedig. Jag kommer inte ihåg vad hotellet hette men det låg på fastlandet och så tog vi båt över till Venedig. Att sedan åka runt till öarna Murano, Burano och Torcello var fantastiskt. Ja, det var mitt lilla tips. Hoppas du hittar vad du söker. Kram Lena

Anonym sa...

Hola !
Barcelona - en helt underbar stad som har allt. Historia, bra barer/restauranger samt bad. Bra kommunikationer om man vill ta tåg/buss för att utforska någon by utanför staden. Sedan beror det också på när på året man ska åka.
Kram "Förortsfrun" som åker snart ut till sitt
Sun Island

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle säga Barcelona. Har faktiskt aldrig varit där själv men min sambo har det och han blir stört förälskad i staden. Dom var där och kikade på fotboll men kollade även in andra saker. Shopping, historian och alla vackra byggnader.
Ha så trevligt!

Bellan sa...

Hej!
Jag har halkat in här när jag googlade på lite inredningstips. Jättefin blogg! Vi har precis börjat renovera vårt hårt slitna hus och jag tänkte köra med den vita stilen. En liten undran bara: har du samma kulör på väggen som på möblerna? Svårt med nyansskillnad så det inte ser smutsigt ut... Tack för alla fina tips genom dina bilder!
Ha det gott! //Bellan

helena sa...

Jag stämmer in i de andras Barcelona-tips. Jag bodde där 4 mån och har sedan varit tillbaka 2 ggr. Älskar den staden. Och jag som inte gillade att kolla på arkitektur och sådant, här ändrade jag mig! Fantastiska byggnader, härliga människor. När?

Louise sa...

Alltså...jag måste säga att PARIS är en stad som ligger mig varmt om hjärtat. Det var för övrigt där jag sa ja till min man i Eifeltornet. Vi bodde på ett jättemysigt hotell i lite engelsk stil. L'hotel Brittanique tror jag det hette. Bra läge med! Kram Louise

Lilla Stora Jag sa...

Jag var till Barcelona för 2 år sen torsdag-söndag, vi hyrde en lägenhet genom en förmedling vi hittade på internet ganska centralt, med promenadsavstånd till centrum.. En helt underbar stad med mysiga resturanger, bra shopping och underbar arkitektur... kyrkan La Sagrada Familia var bland det vackraste jag sett... Kram Anna-Carin

Malin sa...

åk till Lissabon, det är en liten stad med mkt att titta på och jäkla rolig arkitektur. God mat och en EXTREMT GOD EFTERRÄTT som hette pasteis de nata (vaniljpudding), bra shopping i ett exklusivt shoppingområde (Oriente)gillar man konstig och klagande musik så kan man gå till en Fado-klubb och gråta lite till de vackra?! sångerna om förlista sjömän mm.

Anonym sa...

Sååå mysigt det låter, gå på Er känsla vart ni vill åka.
Syster har varit i Rom två gånger och vill gärna åka tillbaka...

Kramar från (hon med ständigt pulserande "vagabond ådra" på)
andra sidan sundet.

Helena sa...

Jag röstar också för Barcelona! Min sambo och jag bodde där i ett år, och det var helt underbart! Det lär vara t-shirtväder där fortfarande. Och fantastisk shopping, god mat... listan kan göras lång!