torsdag 9 december 2010

Från höga klackar till inredning!






Ja, jag säger då det. Vilken liv det blev bara för att jag medverkat i ett litet litet program, bland tusen och åter tusen program, som sänds dag ut och dag in vecka efter vecka. Men efter kvällens program är slut så säger jag bara som kungen; "Nu lämnar vi detta bakom oss och vänder blad".

Så nu byter vi fokus från höga klackar (vääääänta bara till kvällens program..... moahahahah) och återgår till det som bloggen handlar om - inredning.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst.... Idag visar jag lite bilder från vårt sovrum, som vi bara jul-lull-lulla lite lagom. Håll tillgodo, kära bloggläsare. Tack för Ni finns!

80 kommentarer :

Lavendeldockan sa...

hej söta.
haha jag längtar till kvällens program,kommer garanterat sitta bänkad då, men jag har en stark känsla av att du kna vara vinnaren utan att ens ha sätt kvällens program,nåja det visar sig om min magkänsla stämmer fniss.
Jättefint du har piffelipiffat.
varm kram
erica

White sa...

Det var det sötaste dopklänning jag sett! Har Bebis döpts i den? Du är så himla påhittig. Jag slutar aldrig att förundras över din inredningskreativitet. Tack för att Du finns! Kram

Anonym sa...

Det som är så jäkla trist och synd är att man har fått en helt annan syn på den här "inredningsfrun", tyvärr.
Så, ja jag är en av dem som kommer "vända blad, fast i detta läget, "byta blogg".
Trist.
Och ja självklart är det du som vinner, eller delad 1:a plats. Blir man ens förvånad?

Anonym sa...

Hej!

Så fint du piffat till det!

Idag visar jag pardörrarna till min walkincloset.

Kram Linda

White sa...

Så underbart att "vissa" inte kommer tillbaka utan byter blogg. De kan vi vara utan;) (Tror ändå att nyfikenheten tar över ibland, tyvärr)

Annika sa...

Du e klok du! Du har lull-lullat superfint! Kommer du möjligtvis prov-julduka i år igen ;-). Inspirationen du ger är så braaaaa! Säger som White - tack för att DU finns och inspirerar oss bloggläsare! Kram Annika

Caroline sa...

Jag blir helt paff av vilka elaka kommentarer vissa vräker ur sig... Lätt att göra det när man är anonym över internet. Undrar om de skulle våga säga det rakt till dig om de träffade på dig på stan? Skulle inte tro det! Verkar ju som att vissa iaf ger sken av att sluta läsa bloggen och det tycker iaf jag är skönt. Snäsiga kommentarer kan man klara sig alldeles finemang utan!:) Jag tycker att du verkar vara en superhärlig glädjespridare som vågar bjuda på sig själv. Det är ju bra mycket trevligare att bli bjuden på middag av en sån än av ett stelt litet surkart som inte bjuder på ett leende i onödan. Fortsätt vara ditt härliga jag!:)

Ha en fin dag!

madde sa...

åå ikväll ska vi få kika in i ditt fina hem å se va du har lagat ihop för nått smaskit :-D

Marie sa...

Instämmer med förgående talare :) Är också förvånad över att folk ens uttalar sig på det viset! Känns som det nog ligger en del ironi bakom de anonyma inläggen.. Säkert sitter det någon bakom nån skärm nånstans som ler skadeglatt åt att så många tar det på allvar. Bry dig inte om det! Många kramar!

Linn sa...

Det skall bli så vanisnnigt roligt att få se ditt hem live,det är nästan så att jag tänker stanna hemma från julbordet ikväll bara för att få se det =)

Linda sa...

Jag förstår inte vad dom pratar om med Spexar ens. När spexar du?

Vilket avsnitt?, jag ser en kvinna som är otroligt rolig och är precis som hon är... liksom andra här inne blir jag sååå förvånad. Att man kan uppfatta saker såå olika.. Jag såg däremot att du dansar lite i rutan ikväll. Det är väl inte så att det är nån som har för - tittat och jobbar på tv som tycker så , eller?

Fantastiskt hem har du iallafall och du e jordnära, rolig och är inte tråkig och stel som många andra. Vilka jag har sååå svårt för. tråkiga människor.. KRAAAM på dej!

Theresa sa...

Haha, jag brukar inte se halv åtta i vanliga fall, men det är kul att titta på veckans avsnitt! följer din blogg slaviskt för denna är den enda med full av liv, roliga inlägg och inspirerande bilder, så de blir en guldkant på den när man får se dig på tv med :-)
ha de gott!

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Heeeeej! :)
Var bara tvungen och kika in och tala om att jag följt alla avsnitt av Halv åtta hos mig den senaste veckan. Guud så söt, trevlig och rolig med framförallt positiv du verkar vara. Precis som jag fått intryck av här på bloggen!

Ska givetvis bli särskillt kul att få se kvällens program.

Hoppas du vann och inte den där gubben negativ om allt...

Kram kram

Ann-Louise sa...

Ja, det är ju fritt att tänka och tycka som man vill. Men nog är det ju konstigt ändå att denna man/kvinna tycker det är så illa att hon/han måste sluta läsa din blogg. Det är nästan lite lustigt måste jag väl ändå säga. Men det som är ännu lustigare är att denna person mest troligt, nästan till 100% säkert, ändå kommer att läsa din blogg, speciellt nu för att kolla vilka rektioner det blev. Men hur som helst är det nog ingen förlust heller om denna person slutar läsa din blogg. Jag tycker då iaf att den är superduper bra, med eller utan "Halv åtta hos mig!

♥ Fyra årstider sa...

Vilken tur att man kan se var ifrån folk loggar in och vilket ipnummer de skriver från. Det är inte svårt att ta reda på vart folk sitter.

Roligt Marika..jag längtar tills ikväll.
Kram Lotta

Anonym sa...

Hej!
Jag upptäckte ditt vackra hem på styleroom för ganska länge sedan och har följt dig sedan dess. Nu hälsar jag på dig på din blogg varje dag och du sprider så mycket glädje genom att "bara vara vanlig och dig själv". Att ha sett dig på tv har bara bekräftat att du är en härlig person som tänker mer på andra än dig själv och vågar stå för den du är. Vi ses halv åtta ikväll.

Kram Cajsa.A

Miruschka sa...

Din blogg var en av de första jag började följa och jag måste säga att du är precis likadan som jag föreställt mig. Glad, rolig, omtänksam, positiv.......
(Till skillnad mot en viss person i programmet;))

Ta inte åt dig av sura kommentarer, till 99,99% är vi andra positivt inställda till dig och ditt sätt att vara!!!

Kram♥ till dig!

Att vara någons fru sa...

Klänningen är så otroligt vacker.

Anonym sa...

Vilken underbar härlig blogg jag hittat ..dig måste jag kika in mera hos ..så fiint ! såg reklam för dig hos nattmia...nu måste jag ju titta på halv åtta hos mig med ...ska bli spännande..ses snart igen ..kram jeanette.kallebodalantliv

Anonym sa...

Hej hej! Vad kul det har varit att följa dig under veckan, du är supergo!!!
Nej nu måste jag stänga ner datorn för jag ska ju se på DIG, dottern på 5 år och jag har suttit bänkade hela veckan! Min flicka sa där är hon du känner :) Ja det känns nästan så ibland! Ha de bäst!
Kram Petra

BLONDETTY sa...

Du är ju underbar tjejen! ;) Sitter och kollar på TV nu och du är precis så härlig som jag trott!

Håller tummarna på att du vinner ikväll!
Menyn ser urgod ut!

Ditt hus är helt fantastiskt!

Ta hand om dig!

Kramar från Therese
BLONDETTY

Lollo sa...

Tyckte väl att jag kände igen ditt hem på Tv nyss :)
Hoppas att Du vinner!

Kram från Lollo

Vackra Vita Ting sa...

Åhh sitter bänkad!! Menyn ser ut som en riktig vinnare:)
Ta inte åt dig av dumma kommentarer jag tycker du är superduktig och verkar ju helgo!
Kram

BLONDETTY sa...

Grattis FINA du!

Du är ju bara bäst!

Anna-Maria sa...

Gud så härlig du var i kvällens program och grattis till vinsten!

Lina M i Örebro sa...

GRATTIS!! =)

Photo by Maria sa...

GRATTIS till vinsten i Halv åtta hos mig.. Det var du värd!! Förätten, potatissalladen, såsen och efterrätten skall jag absolut sno till mig recepten av.. Såg hur smarrigt ut som helst..

Många kramar..
Mia

Jenny sa...

Grattis till vinsten!! Allt såg och lät jättegott! Och så älskar jag Mateusservisen!!
Kram Jenny

Annika sa...

Stort grattis Inredningsfrun! Menyn kommer definitivt prövas här hemma! Du är för härlig. Njut nu av julefröjd. Kram Annika

White sa...

GRATTIS!!! Helt underbart!!

Sköna o Gröna Ting sa...

GRATTIS GRATTIS, du é en jäkel i köket oxå ju!!!!
Så härligt att få se dig i teverutan...
Och givetvis såg jag ju även ditt underbara hem som är så smakfullt inrett..., härligt!

Lev väl...
Kram till dig
Marianne

Anonym sa...

Grattis till vinsten! Hela menyn såg smarrig ut och ett otroligt vackert hem du har :) !Hälsningar Linda

Lavendeldockan sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS raring, är så glad för din skull, en verklig värdig vinnare.
Jag är bra nyfiken på ditt maräng recept nu hihihih.
Kramar i massor
erica

Maria sa...

Jättegrattis till dig;))
Du e så härlig så. men du lägger väl ut recepten. Gulle dig. kramar Maria

Gisela sa...

Stort grattis! Det var du värd! Jag gillar dig mer nu när jag sett programmet. Keep on going!
//Gisela

Camilla sa...

Sötaste Marika! Hela du är som "en perfekt Maräng";) Dagens avsnitt var absolut bäst och man får gratulera till vinsten, även om jag förstod tidigt att du skulle vinna. Jag älskar ditt sätt att vara och att du vågar vara dig själv på tv! Men där sliskige typen, vad han skulle pussa på dig! Kul att få se erat underbara hem "på riktigt också". Beundrar dig vännen! Många kramar Camilla ("Tänd ett ljus" skylten har jag också köpt och bara älskar den!)

Maria sa...

Hej och jättegrattis till vinsten, jag va lite orolig en stund, men det fixa du galant söta du.
Ha de bra kramar Maria Sjöö

Vackra Vita Ting sa...

Stor GRATTIS KRAM!!

Helena - ullvi32 sa...

Jättegrattis! Allting såg tipptopp ut och även du och ditt hem!! Önskar bara att dom hade visat lite mer av ditt hem, ville ju se ALLT (alla rum)!! Men du visar ju så mycket här på bloggen och jag kommer fortsätta kika in här för all inspiration som du ger oss läsare! Ha det gött!!

Charlotte sa...

Som jag sagt innan, du har så fantastiskt fint hemma och man blir riktig inspirerad av att läsa och se alla bilder på din blogg. Go on girl. Har inte läst alla kommentarer men såg ditt inlägg på fb om alla påhopp... Avundsjuka finns överallt och det är väl förmodligen grunden. Strunta ens att lägga energi på "vännerna" som uttrycker sig!! Det är eg bara ännu ett bevis på att du gör det lyckat. Grattis igen till vinsten, det var verkligen kul att få se ert hem i tv-rutan.

Anonym sa...

Hejsan Marika!
Jag har följt dig i "halv åtta hos mig". Vilket vackert hus du bor i och fin inredningsstil, exakt den stilen som jag gillar :-)
Tänkte fråga om det är en villa från fiskarhedenvillan som ni bor i? Jag och min sambo har kikat på en husmodell som heter Tranan och påminner väldigt mkt om ert hus. Det är så lnatligt och fint! Har du någon bild på planlösningen?
Maila gärna tillbaka: tina.martinsson@hotmail.com

mvh Tina

Bella sa...

GRATTIS till vinsten!! Den var du helt klart värd, maten såg riktigt smarrig ut och självklart var allt runt omkring perfekt fixat :)

Har länkat till dig från min blogg, hoppas det är okej!

Kramar Bella

Erika sa...

Jag har nu följt din blogg ett tag, haft koll på dina vackra bilder på styleroom OCH sett dig i programmet Halv åtta hos mig. Inspelningen som visades hos dig ikväll va perfekt och DU med. Jag tycker verkligen att folk som inte kan respektera andra saknar brist på mycket, inte bara respekt. Jag är en glad och sprallig tjej jag med, och vissa kan helt enkelt inte "ta det". Det är tur vi kan välja våra vänner..eller hur!?
Hoppas nu du nu får en härlig helg och du, SKITsnygga skor du hade i programmet ;)
// Kramar från Ölandsjäntan som numer bor på landet utanför Vimmerby

Anonym sa...

Grattis! Wow vilka snygga skor!
Christina från Skåne

Katharina sa...

Hej på dig:)
Jag har alltid tittat på din fina inredning via Styleroom och tycker att du har fantastiskt fint...sen följer jag även Halv åtta hos mig och såg verkligen fram emot dagens program, när jag tyckte mig känna igen inredningen och tänkte men är det inte..?? och visst var det den inredningen jag alltid är in och tittar på, riktigt kul:). Som krydda på verket verkar du vara en varm och härlig person:)
Jag vill verkligen gratulera dig till vinsten, den var du verkligen värd!
Allt gott till dig
Kram Katharina

Anna-Karin sa...

Grattis till vinsten i - Halv åtta hos mej - var tungen att slänga mig på datan och kolla Tv4 Play för jag var inte hemma när det sändes i Tv.
Mycket bra gjort!
Underbart hem Ni har.

Lina sa...

GRATTIS vad roligt med vinst, maten såg riktigt god ut!
Mvh Lina

Anonym sa...

överallt finns det då avundsjuka människor det är ju tydligt det...GRATTIS till vinsten det var väl fint och få fylla på shopping-börsen;) Kram från Anna V

Rosor och ruiner sa...

GRATTIS till vinsten, jag och 7-åringen satt o kollade och hon sa "hoppas att hon vinner!" om dig! Och en stund senare; " vet du varför jag vill att hon skall vinna?, Jo för hon är så snygg!" :o)
Och jag skrattade gott åt din historia om glassen! Härligt program finalen!

Marianne sa...

GRATTIS till vinsten, vi vet att din meny är supper god och Eva T hälsar. Underbart att just den menyn vann!!!!! Mina arbetskamrater ler just nu......äpplet.....
Kram Din stolta mor

Anonym sa...

Du är bäst - punkt slut!!!

Mvh Lotta

Noll54/Eva-Karin sa...

Ett stort GRATTIS till dej!

Vackert hem och menyn såg ut att smaka underbart!

Ha det så gott och trevlig helg!
E-K/noll54/DOMMO by Gawor

Anonym sa...

GRATTIS!!! Hoppades du skulle vinna. Nu vet jag att du inte bara är duktig på inredning utan mat också:))

Systrarna Virrpannor sa...

Hej!

Vilket underbart hem du har, helt i min stil.

Såg på halv åtta hos mig, och när jag kommer hem ser jag att du har en blogg :)
Å jag lovar, hit kommer jag komma tillbaka!

Grattis till vinsten, samt till bebisen i magen! :)

//Mia, den ena systern

Nina sa...

Hej där! Jag lockades hit av Nattmias liv och funderingar :) Såg förstås på tv oxå och jättegrattis till en värdig vinnare!
Kram Nina!

Unknown sa...

Hej!
Ville bara kika in och säga grattis.....
till ditt supervackra hem:).
Hittade precis hit, men nu ska jag kika in lite mer, in i varenda rum.
Ha det så bra!
Camilla

Jeanette sa...

Grattis till vinsten Marika!!! Jag och barnen applåderade här hemma när vinsten var klar. Tack fina du för en underhållande tv-vecka!!!
Kram Jeanette

Jeanette sa...

Grattis till vinsten Marika! Jag och barnen applåderade här hemma i tv-soffan...
Tack fina du för en underhållande tv-vecka!
Kram Jeanette

Frederica sa...

*GRATTIS*
Det gjorde du bra ;)
Efterätten såg så god ut att den bara måste jag ge mig på!

Kul att få se hur det gick med sparris plantan sen med,hihi.

Hoppas du firar på nytt ikväll! Det hade jag gjort efter en sån insats ;)

Kram!

Anonym sa...

GRATTIS! Helt underbart =). Vilken vinnare. Så mysigt och hemtrevligt hos dej och vilken mat. Hoppas att du/ni gör/har gjort något kul för pengarna du vann.Tänk du hade rätt om Michell han bara pekade med foten i jordgubbslandet. Du är en personkännare.Så roligt att du är så go o positiv. Än en gång grattis vännen.Stor kram från Magda =)

Sofie sa...

Stort grattis till vinsten!
Har följt din blogg under en väldigt lång tid men är en sådan som aldrig skriver kommentarer.
Vill bara säga att du är en stor inspiration och det var riktigt roligt att se att du var precis så spontan och härlig i verkligheten som jag fått uppfattning om dig.

Ha en riktigt härlig jul och strunta fullkomligt i alla bittra människor som tyvärr bara ska klanka ner på andra!

Anonym sa...

GRAAAAAAAAAAAAATTIS!!!!!!!!!!!!!
Hade det på känn,
har ju smakat din goda mat och
det är ALLTID en TIO poängare.

Många kramar ifrån andra sidan sundet

STENLYCKA sa...

STOR GRATTISKRAM till dig!!!!
Jag blev så glad när du vann.
Jag är lite nyfiken vad gjorde du med pengarna???
Kram och jag önskar dig en skön helg!
Kram Raina

Anonym sa...

Hej hej!
Ja håller med många av inläggen, att det är helt otroligt vad folk är avis eller vad det nu kan vara! Jag har följt din blogg och inspireras av dina fina bilder och tycker att det var super roligt att få se dig i halvåtta hos mig! Du verkar ju hur trevlig och spontan som helst!!
Varför kan folk inte unna andra människor välgång?!! Och sen dessutom skriva en elak kommentar, när dom säkerligen aldrig har lämnat någon annan kommentar alls!
Du har många trogna läsare som tycker att du är super bra!
Och Jätte Grattis till vinsten!!
MvH Anna.

En av två systrar sa...

Hej, tyvärr har jag missat hela veckans halvåtta=( Vi är mitt i flytt och har tyvärr missat dig fastän jag visste att du skulle vara med och sett fram emot att se programmen... men jag ska se veckans avsnitt ihelgen eller när jag får tid på tv4play=)Men jag slank in hos mamma en snabbis idag och fick höra att du vunnit veckan och att hon tyckte att du var en värdig vinnare och att du hade fått toppbetyg. Samt att du har ett mycket vackert hem - men det visste jag ju redan, tack vare bloggen. Så ett stort GRATTIS!

Linda sa...

TILL ALLA GNÄLLPELLAR!!!!!
Vad i hela fridens namn får er att skriva taskiga kommentarer till Marika? Om inte tv/blogg/radio/tidning och all annan media faller er i smaken kan ni ju alltid byta program! Håll skit för dig själv och sprid positiva omdömen vidare! Svårt att se någon annan lyckas?

Jag råkar känna Marika Maräng privat och hon är precis lika spontan-tokig-härlig-sprallig-skojsig-ironisk-spexig och fantastisk på såväl mat som inredning in real life! Superdupergrattis Marika från grannbyn

marrimoster sa...

Grattis till vinsten , menyn såg så smaskig ut - jag har en fråga om de fina efterrättsformarna som du använde i tv , undrar oxå över de hjärtformade rosa efterrättsformarna som du har på bilder här på bloggen u kök - var har du köpt dom ?

Lina sa...

GRATTIS till vinsten, du var helt klart värd den, med den bästa och snyggaste maten... Å ta inte åt dej av avundsjuka kommentarer, du är så duktig på det du gör... Kram*

Anonym sa...

hej och tusen GRATTIS!!!! Va kul att du vann...och sååå fiiint du har det!!! Har följt din blogg ett halvår nu och tycker du är sååå hääärlig! och du har det så jättefint! må så gott i vackra färjestaden! kram från carina i fagersta

Annsofie sa...

Hej där du glade:) Vill bara gratulera dig till vinsten och till en underbar blogg med vackra och inspirerande bilder! Ha det så gott! Kram Annsofie

me and alice sa...

Hej Snygging!
Ett jättegrattis till vinsten! Visste direkt att du skulle vinna med din härliga utstrålning och den goda maten!!!
Jag som kör värsta gi-maten just nu kommer skippa det i helgen och baka ditt bröd och göra den goda maten!!! För visst finns väl receptet på tv4:s hemsida!!
Kramelikram Susanne

Anonym sa...

Stort grattis till vinsten!!
Tack för en underbar blogg som alltid får mig på gott humör!
Kramar Jessica

n o r d i n g å r d e n sa...

Ljuvligt sovrum och härliga snöbilder i inlägget inunder! Grattis till vinsten i Halv åtta hos mej, med den rätten, vilken meny! Det såg godomligt gott ut, alltihopa, och vilket fint hem! Halv Åtta hos mej är det enda program jag ser på tv så extra kul när en inredningsbloggare medverkar!! Mari.

Lena sa...

Hej Marika!
Har följt dig hela veckan och blev totalförälskad. Du verkar vara så himla glad och charmig och positiv! Satt och log i soffan när jag tittade p programmet. Fina du! Dina vänner måste älska dig :)

Anna sa...

Stort Grattis till dej!! :)

Unknown sa...

Varför negativ kretik,?? har följt din blogg och gillar det du fotar / visar, och tycker oxå att du verkar vara en glad, spontan,och trevlig tjej.
Ha en underbar helg//Mvh Carola
www.tolisinredning.blogspot.com

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Ett stort GRATTIS till dej!
De var du helt klart värd´.....

underbar dopklänning.Vi har en dopklänning som går i arv.Vi är 4 kusiner som döpts i den & våra 11 barn..min moster har broderat in våra namn & dopdatum på ett band som hänger på livet...

Kramizzz Nilla
Ps.fortsätt vara den du är, elaka personer får man bara skaka av sig, dom tar bara en massa onödig energi!

alegni sa...

vilket vackert hem ni har, och vilken mat du bjöd på i programmet!
håll fanan högt, var stolt över det du åstadkommit. folk som inte kan ta det, kan gå och dra nåt gammalt över sig!
kram från finland
ingela

Anonym sa...

Grattis!!!!!du är bara bäst,och väl värd din vinst.du ska vara stolt över vem och vad du är.
skitstövlar finns det överallt och dem behöver man inte bry sig om.
många kramar Zita

Jessica sa...

Hej Marika!
Jag hittade i varje fall hit pga Halv 8 hos mej. Nu finns du i mina favoritlista.
Kram Jessica