tisdag 7 december 2010

Fuldans och ofrivilliga pussar!





God morgon goa bloggläsare!!

Först måste jag ju bara tacka för alla era söta kommentarer, sms (vissa på tider way over läggdax) och mail!! Tänk vad små ord kan göra för själen :)! Ni är bara bäst!!

Ja, vad ska jag då säga om gårdagens program. Hmmm........ Det är MYCKET som klippts bort (men det är ju inte så konstigt), men jag tycker att alla deltagarna har framställts på det sättet som de är verkligen var i verkligheten. Dock är de som är goa, tusen gånger goare och de som inte är direkt eh,,,,,, charmerande har de väl tagit fram de bästa och mildaste klippen med. Say no more!!

För min egen del så kan jag bara säga att ju längre veckan lider desto mer får ni se av mig. På ont och gott :D!!! Ja, ni har ju fått se en liten prewiew av både högst ofrivilliga pussar (hua hua hua!) och ful-dansande i köket. Maken och jag skrattade gott i soffan i går vill jag lova;


" - Ha, ha,ha!! Du gör väl inte fuuuuul-dansen i tv!?!"

" - Du kan vara lugn. Jag kör den snälla varianten......"

" - Det finns ingen "snäll variant" av den..... Du gör väl inte den där minen samtidigt oxå....."


Ja, vad ska jag säga. Den som lever få se! Å när kameran slås på, vet man aldrig vad jag hittar på.........

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst...... Idag kan ni lyssna på mig HÄR mellan klockan 11.30-12!!

23 kommentarer :

My sa...

Hej!!!
Ser framemot kvällens avsnitt!:)Håller verkligen med om att du är precis så söt och go som jag har uppfattat dig på bloggen.Och faktiskt än mer "live"!Så stilfull och snygg också!Håller tummarna för att du får de högsta poängen!Blir spännande med "the grande finale" på torsdag!

KRAM/My

Anonym sa...

Hej,
Jag hör också till gänget som följt dig länge, ända sedan starten tror jag. Du har en underbar blogg som bara sprider glädje och inspiration! Har testat många av dina recept och jag måste säga att den grillade laxen var toppen! :)
Det var med spänning som jag tittade på Halv åtta hos mig igår och jag blev inte besviken!

Tack för att du delar med dig av ditt liv! Det är nästan som att läsa en bok varje dag fast på riktigt.

Kram Alexandra

Shabby soul sa...

It's incredible how many things you have in Sweden for home decoration!! Here in Italy I don't find anithing like you have... I'd like to have these candle holders!!
Lovely decorations and really a very gorgeous home!
Silvia

Anonym sa...

Kul att se dig på tv läser din blogg varje dag.Du har ett sånt underbart hem. Hälsningar från Färjestaden Jennie.

Kristin sa...

Hej du! Du var sååååååå fiiiiiiiiiiiin!!!! Och sa bara snälla saker! Jag ska kolla resten av veckan också! kram till dig & resten av familjen

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där, först måste jag säga, Halv åtta, det enda program jag kikar på , och igår när jag såg det tänkte jag när det visade en glimt fr en blond snygg tjejs hem, att HON måste väl ändå vara inredningsbloggare! Så jättefint hem kan inte "vem som helst ha" :) Och tänk, det ÄR du ju!! Jag fattade inte att det var DU!

Vilken grej! Jag älskar det programmet, drömmer om vad man skulle kunna bjuda på för tre rätter och wow va häftigt att du är med och vågade!!!

Rar tjej ni var hemma hos i första programet, jag ska kika som vanligt men extra kul blir det nu när jag vet att det var du:)

Så till ditt inlägg, så vackert det var med den vita brickan och ljusen! Och ett helt underbart litet bord!

Mari.

Anonym sa...

Har oxå följt din blogg sen start nästan :) Och jag var nästan nervös när jag satte mig och titta på programmet i går :) Konstigt att man kan känna med en människa så mycket som man aldrig träffat!! Och här sitter man och läser din blogg varje dag och då på min närkingska ;) Och så har du ju en helt annan dialekt som man aldrig tänkt på att du skulle ha!! :) Du är så söt och vacker på tvn och verkar vara lika go som på bloggen :) Kommer föölja resten av veckan med spänning och vad kul det vore om man kunde få ser mer av dig på tv i fortsättningen!! Må så gott och ta hand om dig och familjen! Kram från sanna i örebro!

Anonym sa...

Hej! Ska fortsätta titta resten av veckan, men surgubben kan ni väl putta i sundet... Ha det bäst!

17 Cherry Tree Lane sa...

Vad roligt det var att se dig på TV - fina du! Ser fram emot programmet från ditt hem.
Kram C

Anonym sa...

Jag har följt din blogg sedan start. Gillar ditt hem, verkligen fint! Följer även halv 8 hos mig. Förstår att det är du som vinner eftersom du ska vara med i radion. ;)
Ok. Jag ska vara ärlig. Jag tyckte det var för överdrivet faktiskt. Så spexigt bara för att kameran var på. Lite fjantigt faktiskt om man jämför mot alla de andra avsnitt man sett så var detta lite överdrivet. Inget illa menat...men....det är vad jag känner och de jag tittade med hade precis samma åsikt.

Camilla sa...

Jag kunde inte låta bli Marika, jag var tvungen att gå in och lyssna på webb radion till lunchen! Du verkar vara en så mysig tjej och jag älskar uttryck "lull-lulla". I min familj har vi alltid användt ordet "lull-lull", och blev så full i skratt första gången jag såg att du också använde detta uttryck! Trodde det bara var min familj som var lite halv knäppa;) Väntar med spänning över att få se dig ikväll igen. Och jag tror att du vinner, storslaget! Kramar Camilla (jag tycker inte alls det var överdrivet som anonym skriver, det är en konstig situation och det kan inte vara lätt att ha en kamera i ansiktet hela tiden!)

Annika sa...

Lycka till nu Marika!! Du var allt annat än fjantig. Naturlig, rar och fin, så upplevde vi dig. Det är klart det är nervöst! Kul att alla tre gav samma poäng men vad gäller den muntliga bedömningen speglade de era olika personligheter. Du var ödmjuk inför Lottas husvagnsmat medan en annan uttryckte sig lite annorlunda... Tänk så olika sätt man kan säga samma sak på. Tror dock som du, på att ta fram det goda - det finns alltid något gott i allt. Ha en härlig dag! Annika

Millan sa...

Åh det var så kul att se dig på Tvn Marika, och jag ser verkligen fram emot de kommande dagarnas avsnitt...Och så hörde jag dig minsann på radion idag också, visste inte om det innan, så jag missade lite av det tyvärr, men kul att höra dig på radion också...
förresten, min man sa att han ibland när han kör förbi ert hus med traktorn så brukar din man stå och vinka och le stort år honom...

Kram Millan

Helena Gustafsson SR Kalmar sa...

Hej igen Marika!
Kul att hitta din fina blogg. Här kommer en länk till din medverkan i Sveriges Radio Kalmar. Tack för att du tittade förbi studion.

Mvh Helena Gustafsson /Programledare SR Kalmar

Helena Gustafsson SR Kalmar sa...

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3762&grupp=10542&artikel=4227063

Just det...länken var det också, här kommer den! :)

/Helena

Anonym sa...

Hej "Lilla koppen" Marika! Ja du hade faktiskt ett riktigt namn hi hi..Så kul att se dej på tv igen. Men allvarligt vad är det för en gubbe som är med. Men hallå??? Tror han att han är en charmör eller? Verkar att vara påflugen. Den andra tjejen verkar att vara trevlig. Modigt av dej att testa ostron det skulle jag aldrig kunna göra.(det var väl ostron?) Ha en skön nattsömn kollar 19.30 imorgon igen. Kram Magda =)

madde sa...

men ischhh gubben verkar lika slajmi som ostronet han bjöd på, men du va lika söt son igår :-D

Anonym sa...

Hej Marika! Chansade på att du hade en blogg så här kommer en hälsning från en "nästan granne". Har många gånger gått förbi ert hus och myst när jag sett dina vackra fönster och hur smakfullt du dekorerat utanför entén.
När jag så i godan ro slog mig ner i TV soffan för det dagliga halvåtta hos mig, så insåg jag att det ju måste vara DU som bor i det vackra röda huset! Jättekul!
Vi delar samma "faiblesse" för lantlig, vit shabby chic inredning så för mig blir det en fröjd att genom TV´n få titta in hos er på torsdag.

Stort lycka till!

Hälsningar
Mia på Baldersgatan
Ps. Vill du följa min bästa väninna i Växjö som faktiskt spelade in halvåtta hos mig förra veckan så finns hon här: http://www.vaxjonytt.se/azas_blogg.aspx

Åza sa...

Hej Marika! Det är jag som är väninnan från Växjö! Åza heter jag och jag är också med i Halv Åtta, fast först till våren...

Mia har flera gånger visat ditt fantastiskt fina hus när vi har promenixat runt i Skogsby. Fick länken till din blogg av Mia och kunde naturligtvis inte låta bli att gå in och titta.

Efter att ha tittat på bilderna kan jag bara konstatera att du och Mia verkligen verkar vara stöpta i samma "inredningsform".

Det ska bli hur spännande som helst att se hur det går för dig ikväll! Jag hoppas och tror att du sopar mattan med de andra deltagarna! Och du, jag vet förmodligen precis vad du gick igenom ;-)..

All lycka till dig!

Mvh
Åza Brennander, Växjö

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Nu måste jag ju skriva en till kommentar.. rackarns va fint ni har hemma hos er!!! Här kan jag tanka lite inspiration!

Jeanette sa...

Hej! Har följt dig här på bloggen länge för jag gillar din inredningsstil, och när jag såg dig på halvåtta hos mig var jag bara tvungen att skriva och säga att du verkar vara en väldigt genuin och härlig tjej! Så detta blir mitt första inlägg just pg.a. att du gjorde mig glad igår kväll :)

Ha en härlig dag!
Kram

Petra sa...

Hoppas att du vinner veckan, hejar på vackra dej! Du verkar så positiv och härlig!
Men fy så pinsam gnällgubben var när han försökta tvinga på dej sina kyssar, hua!

Emma sa...

Var kommer stjärnan ifrån som står på bordet? Superfin och hade passat fint hemma hos mig:)