onsdag 8 december 2010

Ironifri och superseriös!






För er som inte kan få noooooooooooooooog av mig och hela min helt totalt ironi-fria och superseriösa uppenbarelse eller missade gårdagens avsnitt av "Halv åtta hos mig" så kan ni se det HÄR . Även måndagens avsnitt kan se (om och om och om och och om igen) HÄR. Å ni som vill veta vad som hände bakom kulisserna (on och off-camera) på Ölands-veckan, ställ gärna en fråga i kommentarsfältet.

Å till alla "anonyma" som tycker att jag inte tar programmet seriöst, spexar alldeles för mycket, absoluuuuut inte är äkta eller mig själv OCH dessutom inte kan ta kritik så kan jag bara säga; Jag hör vad ni säger och tar detta till mig och jag kommer definitivt att tänka på detta nästa gång jag medverkar i "Halv åtta hos mig" eller i något av alla andra tusen å åter tusentals program som jag kommer att medverka i, i framtiden.............. japp......

KRAM

// Inredningsfrun :)

Pssssssssssst............ Å så måste jag bara tillägga att maken min (you know Inredningsnörden) hälsar så gott till Er alla och tycker att Ni är helt fantastiska (ja, han läser era kommentarer)! Men det visste ju jag redan!! Ni är ju bara BÄST, så enkelt är det. Tack för att Ni finns!! Vill bara understryka än en gång, att alla kommentarer är välkomna här på bloggen. Alla har rätt att tycka och tänka precis som de vill och det är därför jag har lämnat kommentarsfältet öppet för alla!! Det är ju kritiken som gör mig bättre och då menar jag både positiv och negativ kritik! Det får mig att växa, på alla sätt!
Idag visar jag lite pics från när vi var på Tivoli i Köpenhamn. Håll tillgodo!

61 kommentarer :

Anonym sa...

Hej Marika! Hoppas verkligen inte att du tar åt dej av negativa kommentarer. Man har förstås rätt att tycka vad man vill. Men du verkar toppen!!! Glad o positiv, jag tror att om man skulle komma hem till dej så riktigt värmer hela ert hus av gästvänlighet.Så var rädd om din fina familj. O ditt underbara hem. Kram Magda =)

White sa...

Fortsätt att vara som du är. Vad tusan, inte lätt att stå och vara precis som vanligt framför en kamera. Hur kul skulle det vara att kolla på?? Finns väl inte någon som bara är?? Finns alltid de som är avundsjuka, en j-a sjuka är vad det är! Synd om dessa människor egentligen. Kan inte vara roligt att alltid skriva av sig den egna negativa energin. Tar så mycket mer på krafterna än att vara positiv och glad och att även kunna glädja sig åt andra. Go on!! Fortsätt som du gör. Nu skall jag gå och tillreda en mugg med julte, inköpt idag. Jag skall efteråt slå mig ner i soffan med en härlig filt och bara mysa framför teven. Ett stående inslag, speciellt denna veckan! Kram!

Anonym sa...

Inredning kan du så håll dig till det i fortsättningen.
Please!

Anonym sa...

Pinsamt fjantigt var din medverkan i halv 8 hos mig. Ja...pinsamt.
Trist, jag har följt din blogg sedan du började.

Anonym sa...

Ojoj, och din dag har inte varit än. Hur ska detta sluta?! Vet inte ens om jag ska titta imon. Blir nog ännu mer överspexat och för mycket prat och försök till att vara rolig. Hm...inget illa menat nu! Hoppas du tål det.

STENLYCKA sa...

Hejsan Marika!
Du är precis så härlig som jag har uppfattat dig på bloggen och så vacker.Jag är så glad att du anmälde dig till programmet, du är så bra och höjer hela programmet. Du är helt enkelt bäst!!
Bry dig inte om anonyma avundsjuka människor.
Älska den du är, det du gör och dem du lever nära- det är allt!!!
Jag önskar av hela mitt hjärta att du tar hem vinsten!
Nu bänkar jag mig snart för kvällens program.I morgon skall det bli så spännande att på Tv se från erat underbara hem.
Kram Raina

Anonym sa...

Vissa kommentarer får mig att undra om vi ens sett samma program, överspexat? Inte alls, tycker bara det är häärligt med människor som kan vara sig själva och det gör det så mkt intressantare att se på. Om en kvart ska jag nämligen slita min son från tvn för då är det min tur att kika på halv 8 hos mig. Ha en underbar kväll, och fortsätt att vara precis som du är ;)

Anonym sa...

Hej underbara du!!!
Har läst din fina blogg ett tag och tycker det är jättekul att se dig på TV.
Härligt med folk som bjussar på sig själv och sprider glädje & skratt omkring sig!!!

Anonym sa...

Äh, jag tycker att du är som en frisk fläkt i programmet!! Härlig människa som ser positivt på livet. Roligt och modigt att vara med i tv. Mycket bra och läsvärd blogg också. Läser den varje dag. Intressant att du ska bli lärare, jobbar själv som en fast med de små kidzen...
Ha det bäst,
Liselott

FruSofie sa...

Hej vilken underbar blogg du har, ett fantastiskt hem och massor med inspiration här!

Kikar på halv 8 hos mig och var säker på att hon måste ha en blogg haha, och rätt hade jag=)

Anonym sa...

Vad är det för struntprat om att du spexar för mycket? Fattar ingenting! Du verkar vara en kanontrevlig person på alla sätt och vis, till skillnad från Herr "Michelangelo" som känns en aning hmm...slibbig.

Anonym sa...

Hej Marika/Inredningsfrun,

Skönt att du är en sån stark personlighet! Det är ont om sådana och folk som vågar skämta!

Vad tråkigt att läsa alla kritiska kommentarer. Tänk så olika vi upplever samma program. Jag för min del, ser en tjej/kvinna som vågar vara spontan, skämtsam och har självdistans.

Samtidigt förundras jag över alla dessa personer, som tycker det är ok att de kommer med pekpinnar om hur man ska vara och inte vara.

Det är skillnad på kritik och konstruktiv kritik.

Marika, fortsätt vara den person du är!
Blir alltid så glad och inspirerad när jag läser din blogg. Har varit mitt andningshål, mellan alla sjukhusbesök med vår son.

Ha det gott/
Ellinor i Skåne

Anonym sa...

Marika!
Jag tycker att du ska vara som du är. Jag tror att folk bara är avundsjuka. De har kanske blivit ratade av tänkbara castingbolag hittills och bara är så frustrerade över att inte få sina "15 minuter". Lev livet och följ ditt hjärta så blir det bra.
Kram Gisela

Anna i Hallsberg sa...

Oj, vad kul det har varit och är att se dig i "Halv åtta" Du är sååå supergullig...precis som jag tror mig att jag har lärt känna dig via bloggen... Kramis Anna i Hallsberg

Anna-Karin sa...

Hej!
Jag njuter ofta av din blogg. Idag tittade jag på halv åtta hos mig och helt plötsligt slog det mig att "det är ju hon - som har så fint! jag hade helt missat att du skulle vara med.
Hur som helst, kul att se dig "på riktigt"!!
Det bästa av allt - i morgon får man kliva in i ditt underbara hem också. Vilken tur att du var sist!!
Lycka till!
Kram!
A-K

Camilla sa...

I like you! Spännande i morgon... Varms kramar Camilla

Photo by Maria sa...

Så klart alla skall få tycka vad man vill fast jag måste ju erkänna att jag kan bli lite irriterad på de som skriver anonymt utan signatur.. Vågar man inte stå för vad man tycker??
Jag tycker du är kanon och inte mer fjantig än vad vissa andra i det programmet.. Och lite kul måste det ju vara annars hade det ju blivit ett urtrist program.. Och vad skall man kalla Helge Skoog då?? Jag älskar hans kommentarer men de som inte gillar ditt spex borde ju inte gilla Helge heller då :-)

Ser fram emot din dag i morron..

Kram Mia

Sara K sa...

Blir så besviken på vissa anonyma (självklart är de som är mest kritiska anonyma) som tycker att du spexar för mycket och inte passar i programmet. Herre gud! Du bjuder på dig själv, visar att du har humor och självinsikt! Tycker du har en otroligt fin personlighet. Har förljt din blogg över ett år och känns som jag känner dig :) Längtar tills i morrn då vi får hälsa på hos dig! Go girl! Kram Sara från Hälsingland!

Lina M i Örebro sa...

Håller med Mia här ovanför: det är ju inte direkt ett jätteseriöst program så varför inte få spexa loss lite om det är det vissa tycker att du gör. Själv väntar jag spänt på att få se hela den fina dansen i köket imorgon! =) Håller tummarna för att du tar hem vinsten!

Kram

Rosor och ruiner sa...

Usch vilka tråkiga anonyma kommentarer...förstår ingenting, tycker du är härlig o spontan, ödmjuk o positiv! Det enda man blev förvånad över var din dialekt, men det är ju för att man inte har tänkt på nån speciell dialekt..:o) du låter lite som Lena PH!
Skall bli så kul att få se dig i hemmiljö i morgon, och jag håller tummarna för att du vinner! By the way, det kan ju vara sammma person som kommenterar de negativa kommentarerna, och som skriver fler för att späda på det negativa, och framförallt är det en avundsjuk person! Mest synd om den! Tycker du är modig som ställer upp i programmet, det skulle aldrig jag våga! Ha det gott!

Anonym sa...

Hej Marika!
Kul att du är som du är. Visst har vi rätt till det? Den som inte tål att någon har roligt kan ju byta kanal. Den svenska avundsjukan gör att vissa tycker att man har rätt att kritisera vad som helst. Tänk om alla människor tyckte lika, vad världen skulle vara tråkig. Jag njuter av att andra skrattar. Det smittar till vissa bl.a. mig. Fortsätt med det snälla du.
Kramar Lena

Unknown sa...

Hej läser din underbara blogg titt som tätt,man blir så inspirerad av alla dina bilder,mkt bra tagna dessutom:) jag har visat lite bilder på ditt hem från min hemsida,hoppas det var okej.Självklart hänvisar jag tillbaka till källa.Ha det gott//mvh Carola
www.tolisinredning.blogspot.com

L sa...

Hej jag har läst din blogg sen den starta underbart att se dig "live" på tv, du är ju underbar . Blir lite nyfiken på dig vars du är i från vad du jobbat med tidigare kram

Anna F sa...

Du är ju sååå bra! Förstår inte jag heller de som klagar på att du spexar för mycket??? Vilket tråkigt liv de måste ha! Jag tycker att du framställs som en mycket positiv, glad och varmhjärtad person. Dessutom är du supersnygg! Jag blir bara glad av att se dig! Du sprudlar av positiv energi som jag suger åt mig!

Kram på dig! Anna i Umeå

Johanna sa...

Jag tycker precis som du att man ska få tycka och tänka som vill, men jag kan ändå inte fatta varför dessa människor som skriver negativa grejer till dig måste vara anonyma och varför dom överhuvudtaget tar sig energin att skriva. Helt onödigt tycker jag, men du kör ju ändå ditt eget race och det är ju kalasbra tycker jag!! Go girl=)
All kärlek och massor av kramar till dig!!

// JOHANNA

Anonym sa...

Hej! Jag har också kikat in här på din blogg under en dryg månad nu och tycker att du är en toppentjej! Du delar med dig med en massa inspiration om både stort och smått! Och din inredning I like!!!
Jag såg också fram emot att se dig på tv och tycker nu, när jag gjort det, fortfarande att du är en toppentjej!! Du ger alltid positiva kommentarer till alla de andra i programmet, verkligen en jättefin egenskap! Så fortsätt bara att vara dig själv du!
Och över-spexad var du verkligen inte heller! Utan alldeles, alldeles... ...lagom kul ;)! Hahaha
Ps/Tänk om man hade humor - Gu' va' kul man skulle ha då...eller hur ;)!
Kramar från Evis

madde sa...

lika mysi i kvällens program, men han Michel imponerar ju inte precis...hahaha

Bella sa...

Fortsätt och var precis den du är!! Alla kan inte gilla alla, men jag gillar att du är go och glad och spontan och dina alltid lika inspirerande foton här på bloggen :) Såg att du fick en beundrare bland de andra deltagarna igår ;) Vet inte riktigt hur jag skulle hanterat situationen, men du gjorde bra tycker jag hmmm inte helt positiv den mannen...

Ser fram emot att få se hur det gick för dig igår, håller tummarna för att vi får se veckans vinnare laga mat imorgon!

Kram Bella

Lindis sa...

Hej Marika
Härligt att se dig i halv åtta hos mig. Du är kanon. Det är kul att se att man har olika sidor i olika situationer, det är vi ju alla. Men att man ändå är sig själv. Jag kan ju tala av erfarenhet du är ju super med barnen i skolan också.Lyssna inte på de som skriver negativt.
Vi syns kram Fritidspedagogen

Eva sa...

Åh vilken fina blogg. Vackra bilder. Förstår att Ni trivs bra här. Inredning intresserad som jag. Välkommen in till min evalevabo.

Anonym sa...

Hej Marika! Tråkigt att det finns så många bittra ute i vårt avlånga land:( Jag tycker som många andra att du är en go och glad tjej som lyser upp i vintermörkret:) Och du inreder som en GUD:) Tänk om man hade din hjälp och talang här hemma;) Fortsätt och vara den du är för vi är många som gillar goa glada Marika! Stor kram till dig och familjen//Annsofie

My sa...

Du är ju för go!Trots dessa negativa kommentater så är du ändå bara positiv. Visst har du rätt i att man utvecklas och växer av all kritik. Både positiv och negativ.Men den negativa kritiken du får här är långt i från konstruktiv,så därför ska du inte ta den på allvar.Börjar man lyssna på "sån här typ"av kritik så blir man verkligen "konstlad".All den här negativa kritiken handlar enbart om avundsjuka,just för den inte är konstruktiv.Och om det är så pinsamt som "de"tycker så får de väl stänga av eller byta kanal;)Nej Marika, var dig själv i alla lägen!För då är du BÄST!!
Längtar efter att få kika in hos dig/er i morgon "halv åtta"!
Sköt om dig och din söta familj!
Kram/My

Vitt för själen sa...

De 3 översta kommentarerna måste ju vara från en & samma anonym person!!!
Ser ju urlöjligt ut..med bara några minuters mellanrum.

Någon avundsjuk person tror jag.

You go girl!!

Vitt för själen sa...

(inte de översta precis, men du förstår väl vilka jag menade)
LÄÄÄÄNGTAR tills imorgon när DU ska laga mat :)

Ida sa...

Marika Luther King: " I have a dream.."
Jaa, nog har du det alltid, och du förmedlar dina drömmar, din vardag, ditt liv, ditt jag så otroligt bra, både på tv och här i bloggen.
Du inspirerar, berör, väcker nyfikenhet och sprider en enorm glädje och trygghet runt dig.
Jag önskar att alla fick ha en "Marika L.K" i sin närhet. :)
Tack, för att jag får följa dig genom bloggen..<3
All tacksamhet och värme till dig och din underbara familj.
Kram I.

marrimoster sa...

Jag ser framemot kvällens avsnitt av "halv åtta" känner på mig att det blir en höjdare - du har sådan karisma o utstrålning i programmet , roligt att läsa din blogg o se alla de vackra bilderna du lagt ut - du är en duktig fotograf

Anonym sa...

Kritik till kritikerna.
Jag förstår faktiskt inte problemet.Gillar ni inte det ni ser på tv:n så stäng av den då eller byt kanal.Folk måste få vara som dom vill,det är inte erat ansvar att säga hur Marika ska uppföra sig.Nog med kritik.
Härligt att du Marika vågar vara med i tv och bjussa på dig själv.Jag har följt din blogg i drygt ett år nu och fått massor med insperation.Jag ser verkligen fram emot att se tordagnens avsnitt.

Anonym sa...

Hej Marika!
Så härligt att du bjuder på dig själv! Solstråle! Kram till dig. Jackie

me and alice sa...

Hej Marika!
Åh vad jag längtar tills ikväll när vi får se programmet hemma hos dig/er!!!
Älskar din humor! Gud så roligt vi skulle ha om vi kunde ses! Är själv en väldigt glad person som mest skrattar åt allt hela tiden!!
Fortsätt vara precis så där härlig som du är!
Nötter kommer det tyvärr alltid finnas!
Kram Susanne

Anonym sa...

Hej Marika!
Ja tänk vilket "toppenprogram" det hade blivit om alla var som "Michelangelo". Ser fram emot kvällens program. Jag håller på dej, hoppas det är du som vinner!
Ha det bäst!
Camilla

Anonym sa...

Hej Marika tycker ni är göör coola förutom gubben, ( va han lite sliskig eller?) å som någon sagt vi vet ju inte allt som hände mellan klippen och kan därför bara se små miner/ leenden på fel/ rätt ställen i serien. Skall bli kanonkul å kolla på upplösningen ikväll, min ena son 8år älskar matprogram samt blondiner "say no more!"

Anonym sa...

Hej Marika!
Du gör veckans program! Vet inte vad dessa anonyma kommentarer grundas på??? Vad spexar du?? Ingen aning! Du är ju jättetrevlig! Och berömmer! "Jättegott!" Fattar faktiskt inte vad dom menar!! Snälla ta INTE åt dej! Vissa bara SUGER energi med sitt negativa sätt! Sånna människor ska man undvika!

Frågor angående programmet:
Jag undrar HUR Helge Skogs kommentarer kan passa in SÅ himla bra?? Är det nån som står och pratar med er när ni handlar/lagar mat/frågar hur det går/mm mm? Ser ut som ni pratar med nån då ni vänder er snett mot kameran? Eller klipps allt ihop så det passar Helges kommentarer, och att det blir vinklade svar som Helge vill ha? Snälla, kan vi få lite bakom-kameran-information??

Lycka till ikväll!!
Mvh
Åsa

Jenny sa...

Du är bara för härlig!:) Ser fram emot kvällens program:) YOU GOOOOO GIRL! ;) Kramis

Elvor sa...

Man blir såå ledsen... Varför denna svenska avundsjuka, ska vi aldrig komma ifrån den???
Du är en underbar person som fått den stora gåvan att vara positiv och glad och du njuter av livet varje dag, vilket många av oss bör ta efter!!!

Lova mig en sak! Ändra dig inte, var som du är!!!

Stor kram från Elvor

Kram

Annika sa...

Längtar till ikväll! Man ska inte älta i eländet men det MÅSTE handla om avundsjuka! Puss på kinden! Annika

White sa...

Haha. Nu har jag fått hjälp att kolla lite. Jag vet att inlägg nr. 3-5 är skickade från samma dator. Skulle det bli problem i fortsättningen kan du höra av dig. Går att spåra. Vissa tror att de är anonyma inom datavärlden. Det är de inte. Med rätt kunskaper och kontakter går allt att ta reda på exempelvis var adressen är som datorn står(till och med namn och adress till den som köpte datorn, om det inte är ett begagnatköp) Det finns knäppa typer i vårt avlånga land. Avundsjukan härjar. Tänkte egentligen inte alls bry mig om dessa människor som bara vill göra livet surt för andra bara för att de inte fått riktigt som de vill ha det själva. Bättre att låta vissa kommentarer rinna ut i sanden.
Sitter bänkad i soffan ikväll igen och tittar. Jag vet vem som vinner! Kram!

Anonym sa...

Wooow!!! Du är ju bara heeeelt suverän och jag har sett alla 3 programmen! Du är veeeerkligen ett sann gottegris ;-)) TYPISKT nog så missar vi kvällen program pga Lucia firande,,,men LOVA att lägga upp en LÄNK på kvällen program!!!
Kram Lotta i Blekinge

Anonym sa...

Avundsjuk på vad?!!!!
Ärlig är namnet.
Och ni kommer förstå själv vad som menas med för mycket fjant och spex etc efter ni sett kvällens program.
Kommer inte ens se det ikväll.

Anonym sa...

T om min mamma som är 61 år som alltid tittar på halv 8 hos mig sa till mig:
Har du sett den där blonda tjejen, gud vad hon är fjantig och tillgjord!
Så....?!
Jag svarade:
Jo, jag vet...jag har följt hennes blogg tidigare, väldigt länge, men jag trodde verkligen inte hon var sådan.

Anonym sa...

Och dessa skyhöga klackar på skona!
Är det inte tillgjort?
Joooo....i ett sådant program behöver man ju inte direkt ha gala kläder på sig.
Men allt för tv.
Det hade varit mer nära och personligt och man hade klätt sig som den andra tjejen iaf.

Anonym sa...

Du "Anonyma"!
Se inte programmet då!
Och håll inte på att skriva en massa kommentarer som är nedvärderande! Inge kul alls att läsa, för INGEN håller ju med dej! Och för den delen hur LÅGT är det då man börjar klanka på nåns SKOR..! Nä - undra hur du klär dej själv och hur du är! Ingen jag skulle vilja umgås med i alla fall! Fy för såna människor, men tydligen inte ditt fel eftersom genen verkar vara nedärv direkt av din mamma!! Nä, det här är faktiskt ett FRITT land, man får klä sig och säga vad man vill. ACCEPTERA!! Men det är bra du inte ska se programmet ikväll, så får vi hoppas vi slipper dina SJUKA kommentarer sen!!!

MVH
Åsa Engström - som vågar säga vad jag heter!!

Tina sa...

Men JÖSSES!!!! Vad är det för fel att klä upp sig för en middag?? Och har man en fin klänning kanske man inte vill ha lurviga tofflor till det?! Och du Anonym, du kommer nog att titta ikväll, för annars har du ju inget att klaga på imorgon :)
Heja Marika, SOLSTRÅLEN från Öland!!!

Frida sa...

Säger som alla andra. Visst är det himla typiskt att dom som har "mest" att säga alltid är anonyma.
Jag har inte tittat på alla programmen men tycker du verkar super härligt! Gillar man inte vad man ser så får man väl slå av tv:n eller byta kanal.
Jättefin blogg och jättefint hem! Keep on the good work!
Kram Frida.

♥ Fyra årstider sa...

Jag älskar dig Mariak..för att du är som du är och för att du lever livet nu! Det kanske sticker i folks ögon att du har ett fint hem, är snygg och så är det du bäst på samma gång. Kör på bara..super !!
Kram Lotta

Anne sa...

Nu börjar din dag middagsbjudning!! så spännande!!

Anna F sa...

Förstår mig inte på dessa negativa anonyma personer som tar sig tid till att skriva en massa skit! Vad vill man med det och vad får man ut av det?? Skaffa er ett eget liv och försök vara lite positiva i stället för att försöka dra ner andra! Och varför skulle man inte få klä upp sig i tv??? Det är väl för f.. självklart att man klär upp sig om man ska vara med i TV! Tur att världen är fylld av positiva, glada, spexiga och roliga personer som bjuder på sig själv! Tänk vad tråkigt och allvarsamt det skulle vara annars!

Tack Marika för ett fantastiskt program!! Och ett stor GRATTIA till segern:-) Du är bara bäst!

MVH Anna i Umeå

Anonym sa...

Hej Marika!
Jag har inte följt din blogg tidigare. Men efter att ha tittat in i ditt hus i halv-åtta-hos-mig så googlade jag fram dig. Du har ett helt underbart hem!! Jag ser mitt dömhem framför mig på tvn och måste bara få mer inspiration tänkte jag och förstod nästan att du bloggade om din inredning.
Jag tycker att du verkar vara en härlig, glad och spontan tjej. Lyssna inte på annat trams!
Jag koller att titta in i din blog ofta framöver :)
Än en gång, du har gjort ett otroligt veckert hem för din familj :)
Mvh
Jenny

Anonym sa...

Du var såååå bra, fortsätt så. Du verkar hur gullig och rolig som helst. Stort grattis!

Vitt för själen sa...

Men jösses!
Då är det ju någon som "känner" Marika- hur kunde anonym annars uttala dej om kvällens program?? Innan det ens sänts!?

Doftar avundsjuka!

Grattis Marika- du verkar så rar. /Sophia

Anonym sa...

Men herregud vad avundsjuka alla verkar vara!

Du var min favorit av deltagarna den här veckan. :) Jag tänkte direkt äntligen någon som bjuder lite på sig själv och som dessutom klär sig snyggt. Bry dig inte om de negativa kommentarerna!

Unknown sa...

Hur orkar folk ens skriva negatvia kommentarer?? Du var jättebra i programmet där du och ditt vackra jag samt ditt vackra hem var upppiggande! / Daniela Gamnis