tisdag 14 december 2010

Multifunktionell låda!




För något år sedan, ropade jag in en sockerlåda på en auktion. Lådan har hittills använts till blommor, tidningar, som lekbåt till Bebis och till kuddar och filtar. Men nu i juletider har även denna multifunktionella lilla låda fått sig en jul-make-over i form av lite mossa (jag har täckt insidan med plastfolie och sedan fyllt upp med typ ett ton ihopknycklat papper), ett gäng vita hycinter (som står kvar i sin kruka, med tre hyacinter i varje), lite kottar, nötter, kanelstänger och små batteridrivna ljusslingor från Herr Kamprads varuhus. Klart!!

Ett enkelt arrangemang som doftar ljuvligt och ger ett mysigt sken om kvällarna. Perfekt!! Som sagt, sockerlådorna är ta mig tusan bra till allt!

Idag har jag fått en helt oväntad present!! Å det är inte vilken present som helst........... mer om det imorgon - tjohooooooo!

KRAM

// Inredningsfrun

1 kommentar :

Lisa.L sa...

Hej ! Åååå vad fint d vart i sockerlådan :D har själv två sånna. En för tiningar, och i en har jag min sons leksaker :D skulle gärna ha fler,men dom är lite kluriga att få tag pÅ! kram