måndag 6 december 2010

Ta mig med en nypa salt!

"Säg halllåååå till publiken"
Goa underbara Lotta!
"Halv-åtta"- snyggingarna Lotta och Staffan!

Godkväll alla goa bloggläsare!!

Så härligt att så många ska sitta bänkade framför tv ikväll. Det glädjer mitt lilla hjärta att ni vill se "live" ikväll. Remember; Ta mig med en nypa salt..... eller snarare ett helt badkar med salt :)!!

Har fått en väldans massa frågor (speciellt från alla underbara ljuvligt, frågvisa kids i skolan) om jag är nervös? Men jag har nog inte ens fattat att jag ska medverka än. Å dessutom är det ju lite sent att bli nervös nu :). Det var ju värre när man stod där med kameran i fejjan och skulle vispa, kladda och fixa samtidigt. Men det kaoset bjuder jag på!

Imorgon klockan 11.30-12 kommer jag att gästa Sveriges Radio Kalmar (jag lägger ut länk senare) och prata lite kring min med verkan i "Halv åtta...". Spännande!

Nu smäller det snart.................

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst...... Å till er som missade programmet kan se det HÄR!! Ha ha ha.......

20 kommentarer :

Madeleine sa...

Hej! Har följt Din blogg sedan förra hösten men aldrig kommenterat... Varför, tja... svara på det den som vet! I alla fall, tänkte idag, "Oh, idag måste jag titta på Halv åtta hos mig! Jag KÄNNER ju en som ska medverka.." Konstigt, känner Dig inte alls!! :-D Men men... think you get the point! Ska bli kul! :-)

Bella sa...

Sitter här och kikar på dig i Halv Åtta och du behöver då absolut inte vara nervös över din medverkan tycker jag, go och glad och precis så trevlig som man uppfattar dig på bloggen, kul!!

Hoppas du har en trevlig kväll

Kramar Bella

Linn sa...

åh va kul de var att se dig live,konstigt nog kändes de som att man kände dig... O va jag och sambon fnissade åt den där gubben...=)

margareta widing sa...

Jag har tittat in på din blogg många gånger och inspirerats av dina bilder. Jag har förstått att du är en mysig och positiv männinska och när jag nu såg dig på Halv Åtta så fick jag det bekräftat. Du var/är super bra.. Kram Maggan

Annika sa...

Lika charmerande som jag trodde!!! Kommer absolut att se resten av veckans program med glädje! Kram Annika

Anna-Maria sa...

Du var/är verkligen så glad och sprallig i verkligheten som jag misstänkte! Jag längtar verkligen till på torsdag då ni är hemma hos dig! Vacker som sjutton var du också!
Kram Anna-Maria

Camilla sa...

Söta Marika! Vad roligt att äntligen få se dig på riktigt! Det är lite läskigt att höra en person prata när man innan bara har läst och sett dig via bilder. Men jag upffattar att du är precis så som jag trodde. Söt, glad och lite sprallig:) Jag förstår inte hur ni lyckas vara så avslappnade med en kamera i ansiktet! Du är som gjord för att vara på tv! Längtar så till torsdag;) Kramar Camilla

Jeanette sa...

Jag är också en av dina trogna läsare och jag håller med övriga att det känns lite som man känner dig, fast man aldrig har träffat dig. Riktigt kul vecka ska det här bli... Du kändes verkligen som i bloggen, glimten i ögat, glad och rolig! Precis som "Halv åtta hos mig" är.
Lycka till!!! :-)
Kram Jeanette

Anonym sa...

Du var TOPPENBRAAA!!!!!!
(Hade inte trott något annat i och för sig)

Kramar ifrån andra sidan sundet

Anonym sa...

Hejsan! Så roligt det var att få se dej på tv. Roligt att du är så positiv och glad. Den där äldre mannen verkade inte så rolig hm hm. Han hade väl en dålig dag... Ska bli spännande o få följa dej till på torsdag då det smäller. Håller tummarna för att du rovar åt dej kosingen. Tror på dej. Kram Magda

Anonym sa...

Hej Marika!
Som jag trodde, du hade inget att vara nervös över. Du var lika positiv och sprallig som jag uppfattat dig i bloggen. Med din positiva syn och med glimten i ögat tror jag du ror hem den här veckan. Lycka till. Jag håller mina tummar för dig.
Kramar Lena

Frederica sa...

Åh så kul det var att se dej på tv ikväll! Du va precis lika charmigt go & glad som jag föreställde mej :)
Du skötte dej galant! Inte en miss ;)
Ska bli riktigt kul att följa programmet den här veckan. Och hoppas verkligen du vinner!! Tror du har stor chans efter alla underbara bilder man sett här inne på både mat & bakverk!
Kram!

Sköna o Gröna Ting sa...

Vad i helskotta, tyckte väl att jag kände igen dig:)!!!!!!
Du var ju bara så bra, nu kommer jag INTE missa när det är dags för dig att röra runt i grytan:)
Fasiken vad kul....
Kram till dig
Marianne

madde sa...

men din sötlök!! hur söt som helst å så mä den din underbara dialekt :-D

Lina sa...

Oj vad konstigt att se dej och höra dej prata... :) Det blir spännade på torsdag!!

Kram*

Vitt för själen sa...

Hihi..jag har ju följt din blogg lääääänge så idag på jobbet, sa jag till dem, att "en jag känner" ska vara med på halv 8!! Det känns ju lite som så..haha!
Vet du..du är söt på nätet, men ännu sötare på tv :)
Må allra bäst. Kram kram Sophia

Malin sa...

Men jösses kvinna - du är ju ÄNNU snyggare och trevligare i verkligheten!

Johanna sa...

Du verkade jättetrevlig, pigg och glad på tv! :) Jag skrattade gott åt gubbens kommentar om klädkoden dock, vilken tabbe! xD

Herr Ober sa...

Verkar vara en trevlig tôs

Anonym sa...

Jag tyckte väl att jag kände igen mig! Var tvungen att gå hit direkt för att se om det var du;) Har fuskat mycket, länge nu, med att hälsa på här...Men lika underbart som vanligt! Kommer det en liten till snart? Det gör det för oss också, jättespännande!!