söndag 31 januari 2010

Flertimmarpådygnet.se




En supermysig helg är snart över. Jag har hunnit med både det ena å det andra men inte hälften av vad jag hade önskat. Men denna gången så handlar det inte om min dåliga (!?!) planering utan att dygnet helt enkelt har för få timmar!!

Dock har det hunnits med mysig förmiddagsfika (med nybakade rågbullar) hos en god vän, långpromenad, besök av mina päron vilket inkluderade en eftermiddagsfika med hembakade semlor, att klippa båda mina älsklingar, redigerat bilder, plugga, äta mysig söndagsmiddag och nu, äntligen, mys framför tv (nja,,,,, datorn).

Så nu sitter jag här å är trött, nöjd å lycklig och önskar att dygnet hade fler timmar så att jag kunde hinna med lite till!!

Hoppas att alla Ni, kära bloggläsare, haft en låååång och mysig helg!!

Kram kram

// Inredningsfrun

lördag 30 januari 2010

Dagens check-lista!




Så,,,, vad har jag hunnit med idag egentligen;

  • Rensat i förrådet/garaget - CHECK
  • Städat - CHECK
  • Dammtorkat - CHECK
  • Flyttat och rensat ut saker i garderoben - CHECK
  • Myst med maken å Bebis - CHECK
  • Lagt in lite nya produktbilder på Topiarys hemsida - CHECK
  • Pluggat - chehhhh........ nja...... alltså......... jag har bara varit TVUNGEN att göra så mycket annat idag. TVUNGEN alltså!! Eller ja, kanske bara sådär "jag-orkar-inte-plugga-så-jag-hittar-på-tusen-miljoner-andra-saker-att-göra"- tvungen. Men ändå......

Å nu ska vi snart iväg på middag så nu kan jag ABSOLUT inte plugga. Attans........

Men imorgon är en annan dag.....

Trevlig helg!!

KRAM

// Inredningsfrun

Om att vara ledig!







Det finns mycket, mycket positivt med att vara tillbaka i skolan igen. Men att känna att man aldrig är riktigt ledig är inte en av dem!! Det finns alltid något att göra eller någon bok som kan läsas. Å när det kommer till att kombinera skola, barn, hem, Inredningsnörden och Bebis så är bra planering a och o!! Dessvärre har jag nog tappat de bokstäverna den här vecka, verkar det som! Hmmmmm.....

Så idag blir det till att lägga sig i horisontellt läge med skolböckerna framför näsan och hoppas, hoppas, hoppas att jag kan hålla ögonen öppna!

Å för alla er, som har tid över till ren njutning denna härliga lördag, så kommer här lite vackra bilder från GreenGates vår/sommar kollektion!! Titta å njuuuuut!!!

Kram kram

// Inredningsfrun

Psssssst....... Alla bilder är tagna från GreenGates hemsida!

fredag 29 januari 2010

Om att falla för frestelser!!








När det kommer till frestelser så brukar inte streta och kämpa emot (så mycket) . Jag har liksom insett att det är bara till att ge upp och ge sig hän. Jag menar, vad vore en frestelse om man inte ska falla för den???

Så idag har det avnjutits både take-away mat och en maffig å ljuvligt gräddig semla (dock inte tillsammans) och snart blir det ett djupdyk ner i godisskålen. Men vad tusan, motstå frestelser, det kan jag försöka mig på imorgon!!!

Njut å lev livet!!!

KRAM

/ / Inredningsfrun

Pssssssssst......... Ikväll bjuder jag på en massa fint från House of Linnéa. Alla bilder kommer därifrån.

Å så var det tyst!!!



Foto: Ewa K Andinsson, Nyblom & Kollén
Foto: Ewa K Andinsson, Nyblom & Kollén

Det är konstigt egentligen. Ibland längtar man efter tystnaden och lugnet. Men när det väl infinner sig så längtar man efter glada barnskratt och ljuden från lek, stim å stoj!

Här på the Island är det bara jag å skolböckerna hemma idag!! Bebis är på förskolan och Inredningsnörden jobbar. Men om ett par timmar så är vi samlade igen - lovely!!!

Idag lyser solen!!! Energi, energi, energi betyder det!!! Vilken bra början på tre dagars ledighet!! Tjohoooooooo!!!!!

Hoppas att solen lyser på er oxå där ute i vårt avlånga vackra land!!

Kramar till Er!!!

// Inredningsfrun

Psssssst........ Jag sitter och drömmer om en massa fint som jag skulle vilja ha i Bebis rum! Klicka på bilderna så kommer du till butikernas hemsida. Bilderna är tagna från Nyblom & Kollén, Julias Vita Drömmar, Ellis Corner!!

torsdag 28 januari 2010

Jag fick en till!!

Å så fick jag en till blogg-award från söta Asplina!! TACK för den!!

Så för Er som inte vill veta sju saker till om mig kan ju ta en kaffe-paus eller något.

Dagens sanningar om moi;

1. Jag å min make, Inredningsnörden, hade restaurang på den spanska solkusten. Köket, det var min grej det å det var bland det roligaste jag gjort!!
2. Jag är stolt faster till två ljuvligt underbara coola små killar!!! 3. Jag har varit väldigt korthårig. Hela 6 cm långt, eller ja, kort :)!4. Å lite halv-korthårig!5. Jag är tok-dålig på att bowla. Här är klotet på väg fram, men det händer lika ofta att det åker bakåt oxå!!6. Jag tog körkort när jag var 26 år! Tyckte inte att jag behövde det innan! Hmmmm.... hur klarade jag mig!?!
7. Jag är "kompis/halv/plast-mamma" till en cool 21 åring!

Så, då var det avklarat!! Phewwwww.....

En fortsatt trevlig torsdagskväll önskar jag Er!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Present?





Härom dagen köpte jag två små"mamma-å-pappa-är-så-stolta-över-att-sonen-börjat-på-förskola"-presenter till Bebis. Åsikterna kring huruvida presenterna verkligen var PRESENTER var minst sagt delade här hemma;

" - Jag har köpt superduper fina presenter till Bebis!!!!"

" - Kan han leka med dem?"


" - Nej......."


"- Kan han ha roligt med dem på annat sätt?"


" - Eh,,,,, njaaaääeeee........vaddå´rå??...."


" - Det är alltså presenter till dig, egentligen?!?"


"- Hmmmm,,,,, om du lägger fram det på det sättet så........"



Summa summarum
. Definitionen av "present" är inte densamma för en Inredningsfru som för och en Inredningsnörd!

// Inredningsfrun å auktoriserad PRESENT-köpare

Psssssssst........ Den söta filten med stjärnor kommer från Hemtex (köpt på halva, halva reapriset) och det söta "hänga-upp-vad-du-vill"- snöret med dinosaurier och stjärnor från JabaDabaDo är köpt på Mairo.