onsdag 31 mars 2010

About the face!




Hört på tjejmiddagen i lördags;


" - Jag använder bla, bla, bla, märke, märke, bla, bla, bla dyrt, dyrt, bla, bla, bla, märke, märke, bla, bla, bla och smörjer mig med i ansikte. Vad använder du??"

" - Jag har Bebis rumpkräm på finnar, eftersom den läker. Helosan salva kring ögonen, eftersom den är fet å något på tub från apoteket i resten av fejjan......"


" - ?????"


Å där dog den diskkussionen.......

Ja, man kan inte vara intresserad av allt här i världen!!!!

// Inredningsfrun å måttligt intresserad av skönhetsprodukter

Påskpynt blev påsksjuk!



Istället för att ägna dagen åt påskpynt så blir det till att ta hand om en påsksjuk Bebis med 39,6 i feber istället. Stackarn!!

Så pyntandet får vänta tills Bebis mår bättre. Men vad tusan, det är ju en dag i morgon oxå, så det ska nog hinnas med!!!

Idag är det lill-lördag å det måste ju så klart firas!!! Det finns ju alltid anledningar till att unna sig något eller att fira lite. Eller vad säger Ni???

KRAM på er denna härliga onsdag!!!

// Inredningsfrun

tisdag 30 mars 2010

Påsklov och soldans!!






Idag kom jag på att jag faktiskt har PÅSKLOV nästa vecka. Inga läxor, inga hemtentor, inga föreläsningar utan bara en massa tid åt miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig å Bebis å Inredningsnörden!!! Tjohooooooooooooooooooo!!!!!

Så nu, du lilla väderguden där uppe, ska jag ta och dansa lite soldans så att du inte får för dig att kasta ner en massa regn nu när jag ska vara ledig!! Å ni där ute i cyberspace kan väl ta och dansa lite med mig så att vi alla får en härlig, varm och solig kommande vecka. Jag ska skaka min lilla rumpa till den HÄR låten!! Vilken ska Ni dansa till???

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst...... Idag bjuder jag på lite nytagna foton från Topiary!!! Varsågoda!!

Lapptäcke!


Testing, testing!!! Jaaaaaaaaaaa det funkar igen!!! Tjohoooooooooooooo!!!!

Ja, Blogger verkade vara lika slö å trött som jag var igår, minsann! Det gick inte att lägga upp några bilder och hälften av bilderna på bloggen syntes inte. Såg ut som ett lapptäcke när jag gick in och kikade. Tekniken är ju fantastisk när den fungerar men inte lika rolig när den inte gör det.

Men nu tutar vi och kör på igen som vanligt å testar å ser om det fungerar!! Håll tummarna!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssst.......... Idag bjuder jag på "Inredningsfrun-with-friend-å-lite-mer-glada-än-alla-andra"-bilder från lördagens galej. Skål :)!!!

måndag 29 mars 2010

Mmmmm.....




.......... mmmmmm som i mysig måndag!!!

Ja, då var det äntligen måndag igen!! En ny härlig oskriven vecka fylld med nya härliga möjligheter!!! Å dessutom så är det ju bara halv arbetsvecka eftersom påsken snart är här!!! Tjohoooooooooooooo!!!

Trots grått trist regnväder idag(ja, det kan faktiskt regna här på the Island) så har jag ändå solsken i mitt sinne, för jag känner att det kommer att bli en bra dag!! Ska nog ta med mig Mr. Canon och bege mig in till stan. Kanske blir det en sväng hit eller kanske till och med hit. Den som lever får se!!

En mysig måndag önskar jag Er!!

KRAM

// Inredningsfrun

söndag 28 mars 2010

Påsk-rota!





Imorgon ska jag ut och påsk-rota i vårt förråd. Jag betonar ROTA eftersom det ser ut som att någon har tagit upp förrådet och skakat det. Ja, man kan ju inte ha ordning överallt :)!!! I alla fall. Tänkte att det är hög tid att plocka fram lite pynt och gör lite påskfint här hemma. Har Ni börjat ännu?

Imorgon är det måndag igen - HÄRLIGT!! Det kommer att bli en spännande och rolig vecka, det känner jag ända ner i tårna :)!!

Nu ska jag krypa (med betoning på KRYPA) till kojs.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst..... Igår, på vår härliga lördagspromenad. hittade jag lite snödroppar som så klart fick följa med hem. Så söta, så vita, så ljuvliga!!!

Oj, oj, oj!!







Oj, oj, oj vilken kväll det blev igår!!! Dans å sång natten lång!! Härligt!! Så dagen har spenderats mestadels i horisontellt läge för min del.

Trots vårväder och regn, kom Bebis i vandrades i denna outfit idag - pyjamas, mössa och solbrillor!! Han gillar verkligen att spöka ute sig. Ja, vad är det man säger; Äpplet faller inte långt från päronträdet?? :)

Hoppas att ni får en fortsatt mysig söndag!!

KRAM

// Inredningsfrun

lördag 27 mars 2010

En stor å en liten!!



Idag har det bakats paj så det står härliga till här hemma på the Island - en stor å en liten!!

En paj till Inredningsnörden å en paj till Inredningsfrun. Vem tror Ni ska ha vilken??

// Inredningsfrun å snart på väg på galej med en stooooooooor paj:)

L-dag!!!




Idag gillar jag bokstaven L!!! L som i Livet; Längtan; Ljuvligt; Leva och framför allt L som i Löööööööööööördag!!! Tjohoooooooooooooo!!!

Förra lördagen satt jag instängd (ja, tackars, stackars lilla mig) med ömsom Herr Panik och ömsom Herr Hemtenta, så denna L-dag ska jag bara mysa och Leva Livet!!!

Å på vilket bättre sätt kan man börja en L-dag med, än att morgon-mysa i sängen med Bebis och en Inredninsnörd, samtidigt som solen sakta stiger upp över nejden?!? Det är Livet det!!!

En härlig L-dag önskar jag Er där ute i cyberspace!! Tack för att Ni finns i mitt Liv!!!

KRAM

// Inredningsfrun

fredag 26 mars 2010

Så där så att det spritter!!!




Idag har det varit en sådan där "nu-är-våren-här-på-riktig-å-känslan-av-att-det-spritter-i-hela-kroppen"- dag!!! Så härligt och efterlängtat!!!

Å imorgon ska jag iväg på tjejmiddag med en massa god mat, vin och lite "svänga-de-lurviga" :)!! Så härligt och efterlängtat det också!!!

Nu ska jag fredagmyyyyyyyysa!

KRAM

// Inredningsfrun