måndag 31 maj 2010

Om det här .........




.... blir det sista tipset som jag någonsin ger er, kära bloggläsare, så kommer det förmodligen att bli det bästa!!

För om ni bara ska äta en liten köbe-kaga (läs med skånsk dialekt eller läsa bara köpe-kaka) så ät denna lilla goding!!! Det är Göteborgs kex senaste påfund som man ska doppa så smakar det kladdkaka.

Å om det funkar??? You bet your lilla rumpa att det gör!!!

// Inredningsfrun

Sommarlovsvecka!!








Idag börjar sista veckan på den här terminen!! Å det innebär att det är sommarlovsvecka! Tjohooooooooooooooooo!!!!!

Men det blir inte att ligga på latsidan inte, för veckan är fullproppade med allt från tentaplugg (JA, IGEN!!!), brännboll och sommarfest på Bebis förskola. Lovley!!!

Idag är det härlig måndag igen. Å måndag är ju bästa dagen på veckan!! Eller vad säger Ni, goa bloggläsare!!!

KRAM

// Inredningsfrun å måndagsälskare :)

Pssssssssst................Idag bjuder jag på lite smått och gott från köket. Håll tillgodo!!!

söndag 30 maj 2010

Softisch-dag!!!






Vilken härlig Mors Dag det varit idag, en riktig softisch-dag!!! Fast det har hunnits med både det ena å det andra, vill jag lova! Men inget sådant som jag egentligen borde har gjort som till exempel putsa fönster, svabba golv, städa och plugga. Men på Mors Dag ska man bara göra sådant som en mor VILL göra!! För det har jag bestämt :)!!!

Vad har Ni hittat på idag, söta bloggläsare!!
KRAM

// Inredningsfrun

Grattis!!

Grattis alla fantastiska, underbara, smarta, coola, vackra, förståndiga, lite smått tokiga mammor idag på "Mors Dag"!! En dag som denna måste ju bara firas!!!

Å en tanke skänker jag till alla Er som inte längre har en mamma att älska och bli tokig på :). Men de finns ju i era hjärtan!!

Idag blev jag firad av min käre make å Bebis med frukost de luxe extra allt. Å med extra allt ingick tydligen en liten present oxå!!! Så nu kommer jag att dofta som en sommaräng med den nya sommardoften från Escada!!! Härligt!!!

Nu ska det fikas!! But what else is new :)!!!

KRAM

// Inredningsfrun å mamma :)

Psssssssssssst........ TACK mitt hjärta för den underbara parfymen!! Du är bara bäst!!!

lördag 29 maj 2010

Lika gott som Nobel-middag!!



I ren protest mot sommaren som aldrig behagar komma (vi har haft typ minus tre grader och snö här på the Island idag), sitter vi nu och moffar glass!!! Lite sommarkänsla lyckades det i alla fall frambringa!!!

Till glassen och chokladsåsen på tub (ja, vi lyxar till det ordentligt här idag med lite extra E-nummer tillsatser) så strösslade vi över lite blandade nötter som jag rostat i stekpannan med lite havssalt och honung. Härligt med kombinationen sött och salt och lika gott som Nobel-middagen, vill jag lova!!!

Nu vankas det schlager!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Kanske-kanske-kanske-reportage!!!





.... så kommer frilansande Fröken Fixelifixa och Fröken Fotelifota hit för att fota och styla inför ett "kanske-kanske-kanske-å-om-man-har-tur-å-om-någon-inredningstidning-vill-köpa-det"-reportage hos oss här på the Island!!!!

För att förtydliga så är det så här det ligger till; Stylister och fotografer tar bilder och gör "hemma-hos"-reportage, som de sedan går med till olika inredningstidningar och säger typ "här har vi ett reportage med bilder. Är ni intresserade??" Å om tidningen är det, publiceras reportaget.

Så det är inte alls säkert att vårt hem kommer att hamna i någon tidning, men en kan ju alltid hoppas :)!!! För de som kommer hit är löjligt duktiga och har en sådan känsla i sina bilder att man nästan trillar av pinn!!! Men vi får se. Jag är i alla fall stolt och glad att de vill komma hem till oss och fota!!!

Å by the way, är det någon som vill hjälpa mig att putsa typ en miljard fönster (VARFÖR, VARFÖR, VARFÖR byggde vi ett hus med så mycket fönster. Eller ska jag säga att vi byggde ett fönster med lite hus???). Jag står för markservicen :)!!!

KRAM på er denna härliga lördag i slutet av maj!!

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst..... Idag bjuder jag på lite nytt och fint från Mormors Fönster. Var där och fotade lite igår efter den lååååånga dagen med en massa plugg.

fredag 28 maj 2010

Inte alla hästar hemma???







För ett tag sedan, utan för matvarubutiken, delades det ut små mini Coca-Colaflaskor. Å det är ju trevlig!! Men jag var inte intresserad av själva drycken utan mer av intresserad av den söta flaskan. Killen som delade ut flaskorna trodde nog att jag inte hade alla hästar hemma när jag med trånande blick fick syn på alla flaskor som skulle slängas;

" - Eh,,,,,,,, skulle man inte kunna få några flaskor???"

" - En tom flaska?!?! Vad ska du ha dom till??"

" - Ja, de kan man ju ha till mycket,,,,, kanske sätter jag lite blommor i dem, vad vet jag!!!"


Å nu står de söta små Coca-Cola flaskorna på rad i köksfönstret med ljuvliga syréner i. Visst är det tur att man har sina hästar ute å springer ibland :)!!!!

KRAM

// Inredningsfrun å full av knäppa idéer