torsdag 30 september 2010

Konstig, blå, vanlig eller tjockis-preggers?!?




Alltså,,,, ni är ju bara för goa!! Det var inte mening att jag skulle ge er dåligt samvete för att ni inte alltid kommentera. Det var snarare att godkännande att det är OK att det är så :)!! Jag är ju bara glad att ni fortsätter att titta in till mig och här på bloggen finns inga måsten eller tvång. Så fortsätt ni att chilla och kolla på en aningen konstig Inredningsfru, eller en blå Inredningsfru, eller en vanlig Inredningsfru eller en tjockis-preggers Inredningsfru. För huruvida ni forsätter att kommentera eller ej så kommer jag att fortsätta precis som innan. Mig blir ni inte av med i första taget.

Just so you know!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... Jag har läst allt era söta kommentarer och ni är verkligen bara BÄST!! Tänk att människor som jag aldrig ens träffat, kan beröra en på det viset. Coolt!! Verkligen coolt!!! Så TACK för att ni tog er tid att göra min dag :)!! Å bilderna fotade jag på Topiary i förra veckan!!!

onsdag 29 september 2010

Det gyllene snittet?!?!





Jag önskar att jag varje dag kunde släppa heta potatisar som tex. "I´m preggers", "Inredningsfrun på TV" eller "Vi ska vara med i Drömhem & Trädgård", för då jäklar rasslar det till bland kommentarerna här på bloggen. Men jag är ju faktiskt bara en vanlig Svensson de flesta dagar av året, som ni så troget följer genom tentaplugg, förkylningar och vardags-matlagning. Så I suppose att jag ska vara nöjd med de i snitt 0,00625 kommentarerna som jag får per dag (japp, 3 kommentarer i snitt genom 480 unika besökare i snitt per dag, ger det snittet).

För en kommentar per dag ( ja, jag måste ju avrunda uppåt) är ju faktiskt fler än inga kommentarer alls!! Å en kommentar innebär ju en verklig person som ger av sin tid till lilla mig. Å det är ju faktiskt en himla cool känsla!

Så fortsätt ni att läsa min lilla blogg varje dag, kära läsare, även om ni inte kommenterar. Jag vet ju att ni finns där och bara det gör mig glad och varm i hjärtat!!

KRAM

// Inredningsfrun å hellre kommentarlös än besökslös :)!!

Psssssst...... Bilderna fotade jag på Möbleri Mittbrodts i somras.

Where the hell är brevet!!




Sedan ett par dagar tillbaka sitter jag febrilt och söker efter en bakgrund (till blogspot) som ser ut som ett skrivet gammalt brev. Jag VET att jag har sett det någonstans där ute i cyberspace och börjar bli aningen frustrerad över att jag inte hittar det igen. Så nu söta, gulliga, hjälpsamma blogläsare; Kan ni hjälpa mig med detta?? Vet ni vart jag hittar sen sådan bakgrund till blogspot??? SNÄÄÄÄÄÄLLA!!!

Idag spenderar jag dagen tillsammans med Herr Skol Bok och Fru Antecknings Block- igen!!! Har haft roligare saker att göra i mina da´r.....tjibi......

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst........ Idag bjuder jag på söta saker från Topiary!

tisdag 28 september 2010

Som i reklamen!!





Som så många gånger förr kom det idag ett "Ååååååååå jag kom precis på en briljant idé!!!" Jag tänkte att vi kunde... bla bla bla bla bla...... å sedan bara lite.... bla bla bla..... å det skulle ju bara bli sååååååå bra!! Visst?!? VISST!!!" från mig. Å som exakt lika många gånger förr, himlar Inredningsnörden med ögonen och undrar varför tusan jag ska ändra på något som redan är bra.

Men idag kom det inget himlande med ögonen, skakande på huvudet eller "kan-det-inte-bara-få-vara-som-det-är"-kommentar. Istället nickade han instämmande och sa "det låter kanon, det kommer att bli riktigt fint, kör så det ryker!". Å likt en guldfisk stod jag och gapade så att käken nästan gick ur led.

Det blev precis som i Triss-reklamen; Plötsligt händer det!!! Man slutar då aldrig att förvånas...... å bra är väl det :)!!

Å för er som väntar på att jag ska synas i TV-rutan får ge er till tåls ett tag till. Typ till i mitten/slutet av november. Så det så!! På sträckbänken ska Ni hållas ;)!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssss...... Idag bjuder jag på mitt senaste loppisfynd. Sötaste spegeln med skönt krackelerat gammalt glas. Så klart ska den få sig en omgång av penseln och bli vit! Å angående den briljanta idén jag fick, å som Inredningsnörden så glatt godkände, så berättar jag det snart.....

måndag 27 september 2010

Lev i dag och ta konsekvenserna imorgon!

Dra mig baklänges och tillbaka igen, för oj, oj, oj vad duktig jag har varit idag!! Dagen har spenderats med en fem timmars lång date med Herr Skol Bok å jag måste erkänna att jag är liiiiiiite trött på honom nu!! Som belöning till mitt idogt pluggande, gav jag mig själv en välförtjänt och ytterst delikat morots/ananaskaka. Ja, man måste faktiskt ha lite energi!! Någon vid bordet bredvid beställde in en iskaffe med kaffe, glass, grädde toppat med marshmallows. Såg löööööhöjligt mumsig ut. En sådan får det nog bli nästa gång. Man måste ju ha en morot när man pluggar!! Å den moroten ska innehålla mycket socker :)!!

För livet är för kort för att inte njuta! Lev idag och ta hand om konsekvenserna i morgon!! Tjohoooooooooooooo!!!!

KRAM

// Inredningsfrun å pluggis, sockerråtta och livsnjutare!!

söndag 26 september 2010

Veckans badpojke!!






Ni har frågat efter bilder på Bebis (JA, han heter det på riktigt...... nästan) och faktum är det att det är svårt att fånga en snart tvååring på bild. Men idag passade jag på när han plaskade i plurret. Ja, han måste ju öva lite nu tills vi ska åka till Kanarieislands!!! Så nu kan han grunderna i crawl, fjärilssim och livräddning. Kanon ju!!!

Så idag bjuder jag "Veckans badpojke". Bebis låter sig dock hälsa att han snart kommer att han en mycket snyggare brun nyans på sin lilla lekamen och ber att få återkomma med nya bilder efter semestern.

En fortsatt mysig söndag önskar jag er!!

KRAM

// Inredningsfrun

Inredningsfrun känner sig lite.... blue!?!

Foto: Sara
Ibland säger en bild mer än tusen ord. Å som ni säkert förstår så känner jag mig lite... BLÅ och aningen Avatarisch. Omväxling förnöjer,,,, eller?!?!

Å som man säger: Ett gott skratt förlänger livet!!

Så idag bjuder jag på mig själv å förmodligen ett och annat skratt!! Så varsågoda!! This one´s on me :)!!

KRAM

// Inredningsavataren :)

Pssssssssssst...... Tack för lånet söta Sara :)!!!

lördag 25 september 2010

Recept !!!


Men hej å hå vilken uuuuuuuuuunderbar morgon!!! Kanske är det för att solen lyser och vädret är alldeles ljuvligt. Kanske är det för att vi snart ska packa in oss i bilen och och åka in till stan och mysa. Kanske är det för att livet just nu är lite mer härligt än vanligt. Kanske är det för att vi precis bokat en resa till...... Kanarieholmarna!!!! TJOHOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Vi har inte varit utomlands sedan... ja... typ 1850 ... så det var hög tid!! Vi hade egentligen tänkt åka vid nyår men då är jag ju ganska så preggers, så då går det ju inte. Å nu passade det med skola och jobb!!! Dubbelt tjohooooooooooo!!
Life is goooooood :)!!!

Idag bjuder jag er på receptet på mumsigaste kakorna som ni har frågat om!! Varsågoda!!

KRAM å trevlig helg

// Inredningsfrun å lööööööhhhöööööjligt nöjd :)


Världens Godaste Chokladknäcksnittar

ca 16 kakor

125 g rumsvarmt SMÖR!! (inte margarin, då får man aldrig till den knäckiga smaken)
1 dl strösocker
2 msk ljus sirap
3 dl vetemjöl
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker

ca 50 g mörk choklad till garnering

Värm ugnen till 175 g.
Vispa smör och socker poröst. Rör ner sirapen.
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten.
Blanda till en slät deg.
Forma degen till en rulle och lägg den på en plåt, smord eller med bakplåtspapper. Grädda i 15-20 minuter och låt sedan svalna något.
Skär längden i sneda, ca 2 cm breda bitar. Lägg över dem på ett galler för att kallna.
Smält chokladen och ringla över kakorna.

Ät och njut med någon du tycker extra mycket om!!!

fredag 24 september 2010

Veckans preggo och besöksrekord!!!!




Å så var det fredag igen!! Hej å hå så fort tiden går!!! Så fort att jag missat att bjuda på veckans tjockis-bild, tadaaaaaa! Fortfarande 7 kg plus!! Men det är inne med "volanger" har jag hört :)!!!

I skrivande stund så är det idag 182 dagar kvar till beräknad Bebis Nr.2 kommer. Alltså går vi in in vecka 15 idag. För ett par dagar sedan fick vi tid för ultraljud!!! Tjohooooooo så spännande!!!

Alltså, jag vet inte riktigt vad som hänt här på bloggen. Men för andra gången denna veckan så har det slagits besöksrekord. Igår var ni nästan 600 unika besökare (alltså, vare "titt" räknas bara som en gång även om ni kollar flera gånger från samma dator) som tittade in!!! Ja, jag vet inte vad det kan bero på men det verkar som att everybody loves a preggo :)!! Å ingen är ju så klart mer glad än jag!!! Mysigt, mysig är var det är!! Supermysigt!!

Nu ska det fredagsmysas här på the Island, vill jag lova!!!

KRAM

// Inredningsfrun å rund å gla´som kexchoklaaaaaaaaa´

Psssssssss......... Ljusrosa tunika från Vila, skärp från H&M, jeans från Zara. Utväxten i håret är from hell :)!!!

torsdag 23 september 2010

Om att förena nytta med nöje!!



Alltså,,, tänk vilken tur jag har haft. Om jag inte hade börjat plugga, hade jag inte mött de finaste av fina vänner. Å Bebis hade varit två underbara gudmödrar fattigare!!! Det sägs ju alltid att man hittar vänner för livet när man studerar och jag är den första att hålla med!!

Idag har jag haft studiekamrater över på lite torsdagsfika. Det bjöds på "kalla-dem-vad-du-vill"-bollar, nybakta chokladknäck-snittar (tack J, såååå goda!!) och en massa annat mums. Så då blev man mätt idag också! Iallafall är det bra att vi förenar nytta (skolarbete) och nöje (fika)!! Mycket mys ska det va, då blir pluggandet så mycket mer roligt!!!

Å måste ju bara tillägga att jag är glad som en liten speleman att så många nya läsare har lämnat små spår efter sig. Jag läser alla kommentarer/mail och jag blir alldeles varm i mitt lilla hjärta!! Tack för att ni tar av er tid och ger din till mig. Det är en himla cool känsla, vill jag lova :)! Ni är bara BÄST!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Inredningsfrun som preggo-avatar!!

Bild: Google

På lördagkväll ska jag ut på nya äventyr. Då ska jag nämligen gå "modell" (det låter så flashigt, men man går ju bara och sätter en fot framför den andra, precis som när man går till bussen) för H.A.I.R. Det blir hår och make-up och jag ska få den äran att bli en ....... AVATAR (är inte de typ, blå!?!)!!! Det blir väl något för världen att beskåda; En preggo-Avatar svansandes och guppandes, med magen i vädret, på catwalken!! Jag lovar att ta bilder :)!

Å varför ställer jag då upp på sådant här kan ni ju undra? Jo, det är nämligen en gala (observera att det är nu på lördag den 25 september och inte den 10:e som det står) där pengarna som samlas in går till ECPAT som bekämpar trafficing och barnsexhandel. Så boka biljett du oxå!!

Ja, ja. Nog med reklam :)!!

Idag är det redan torsdag. Time flyes när man har roligt!!

KRAM

// Inredningsfrun å snart blå???