tisdag 30 november 2010

Nytt hus!!







Å så är då vårt nya vackra zink-hus (Walther & Co, köpt på Mixin) på plats och står nu och lyser välkomnade på skänken i vår hall.

Å about vår TV (fick frågan). Visst har vi en sådan! Enda anledningen till att den inte så ofta hamnar i bild är att jag inte har en kamera med vidvinkel-objektiv (oh, the irony) och det måste jag ha efter som den är så stor. Ja, precis så STOOOOOOOR (varför måste alla män ha stor,klumpiga tv-skärmar!?!?) är den! Jag lovar......eh... Så nu vet ni :)!

KRAM

// Inredningsfrun med stor svart tv mitt i allt vitt

Preggo-up date!




Å så kommer nu äntligen lite preggo-up-date-bilder!!! Tadaaaaaaaaa!!! Jag vet ju att det är många av er där ute som också väntar tillökning och som har frågat efter uppdaterade mag-bilder.

Så varsågoda; 65,5 kg fluffig Inredningsfru!! Det Ni :)!!!

KRAM

// Inredningsfrun i vecka 24

Pssssssst......
Ha, ha, ha!!! Kolla in viktskillnaden från inspelningen i somras (bilden i förra inlägget) och idag. Oj, oj, oj! Ja, det är ju ett par pannor sedan. Å en liten bebis i magen så klart då...... men i allfall :D

måndag 29 november 2010

Sist ut denna säsongen!!

Bild: TV4

Ha, ha,ha!!! Japp,,,,,, nu är det för sent att ångra sig!!! Sist ut för säsongen är jag!!! Klicka HÄR så förstår Ni vad jag menar :D!!! Tjohoooooooooo!!!

// Inredningsfrun

Insnöade!!








Ja, snön fortsätter att falla här på the Island och idag har vi inte kommit ut med bilarna. Klassiskt insnöade, helt enkelt. Eller ja, jag blev inte insnöad eftersom jag fick äran att ta bilen (som kan köra över en halv meter snövall utan att fastna) för att köra iväg till mina goa sjätteklassare på praktiken. Men maken min fick snällt stanna hemma och skotta. Han var jätteglad. Verkligen jätteglad!! Bara så där glad som en man med en snöskyffel kan vara ......... hmmmmm...........

Idag bjuder jag på en blandad kompott från vardagsrummet på övervåningen. Håll tillgodo, kära bloggläsare!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssss.......Japp,, om en vecka smäller det!! Det pirrade faktiskt till i mag-regionen när intromusiken till "Halv åtta....." började idag!!! Tjohooooooooooooo!!! :D

söndag 28 november 2010

Som en dröm!

Ströget
Bebis lyckades att sova sig igenom hela Tivoli-visiten.

Tivoli by night

Julgran på Illum
Ljuvligt mysig julmarknad i Nyhavn
Å så var den efterlängtade mini-trippen till Köpenhamn redan över. Hade gärna stannat ett par dagar till!! Vi har haft det helt ljuvligt mysigt!

Köpenhamn var vitt som i en dröm (och KALLT) och snön dalade ner och gjorde den redan vackra så vackra staden, om möjligt, ännu vackrare!!! Igår kväll strosade vi längst med julmarknaden i Nyhavn, till dofterna av glögg och brända mandlar och tonerna från stämningsfulla julpsalmer. Det såg ut som om hela stråket var belagt med bomull. Ja, snön höjer verkligen julstämningen med hur mycket som helst!!!

Idag har vi hunnit med både lite shopping på Ströget och julmarknad på Tivoli. Så nu är vi sådär skönt julmarinerade :)!! Bebis lyckades dock med bragden att sova sig igenom hela Tivoli-visiten (å missade tomten). Men om han någon gång undrar om han varit på Tivoli så har vi iallafall bildbevis :)!!

Nu ska jag hångla kudden!! Natti natti!

KRAM

// Inredningsfrun å TRÖTT men lycklig

Psssssssssst........ Från Köpenhamn till Kalmar hade vi "tågresan-from-hell-and-back-again". Vi blev förvarnade och utslängda (bokstavligen talat) med två minuters varsel för att byta tåg (alla med bara vet hur lätt det är att få på en tvååring overall + full minusgrader-utstyrsel på under två minuter) och lyckas få med all packning och påsar och dessutom få leta upp det nya tåget som stod och väntade på att köra ifrån oss. Tåget var så smockat att det knappt gick att komma på (vi hade tur som kom på, många han inte det innan tåget gick!!). Sedan fick vi veta att vagnarna längst bak skulle kopplas från då skulle alla människor på ett redan fullt tåg bli ännu fler. Ingen information, inga skyltar, ingen som visste något, bara dörrar som stängdes igen när folk fortfarande stod med hälften av packningen på perrongen. Vilket annat företag som behandlar sina kunder med sådan orespekt skulle gått i putten för länge sedan!! Say no more!!! Grrrrrr............

lördag 27 november 2010

Mot Copenhagen!







Liksom alla andra morgnar börjar vi dagen med att tända en massa ljus. Det finns inget mysigare sätt att börja dagen med, man blir helt lugn i själen!!! Å på helgerna dukar vi upp frukost inne i vardagsrummet och avnjuter den i sket och fladdret från tak-kronan. Ljuvligt!!

Men nu är alla ljusen släckta och vi ska snart slå på larmet (maken står och ropar från hallen att "NUUUUU måste vi åka, bloggen får vänta!!!") och vi ska snart iväg med tåget till Copenhagen!!! Men ni vet ju, käre bloggläsare, att jag kan ju inte åka i väg utan att först titta in och önska er en mysig adventshelg!!

Så njut av att julen ÄNTLIGEN är här och glöm inte att ta hand om varandra.

KRAM

// Inredningafrun :)

fredag 26 november 2010

Fejk, fejk, fejk!!









Julen är verkligen konsumtionens högtid å jag så frossar jag i både de ena och det andra av november till början av januari. En av mina stora laster är blommor av alla dess slag. Men skulle vi köpa nya blommor till alla ställen i huset så skulle det ju gå på en förmögenhet. Så jag fejkar lite istället.

Som i hallen till exempel. Här hittar ni fejk både här och där. Som amaryllis-planteringarna till exempel. Det är vita blommor från Ikea (två storlekar) som jag satt ner i krukor och dekorerat med grönmossa och ett litet plåthjärta. Även julrosorna har jag arrangerat på samma sätt. Å de är oxå fejk, fejk, fejk!!

Alltså. Jag VET att inget går upp mot levande, vackra och doftande blommor. Men som sagt. När plånboken är liten, så får fantasin vara desto större :)!!!

Nu ska jag dricka lite glögg, äta lussebullar (japp, i plural) och mysa i soffan. Det har jag längtat efter hela veckan!!

En mysig fredagskväll önskar jag er, goa bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun