tisdag 25 januari 2011

Kanelbulle-karaktär-my-ass

Att jag ofta och gärna åker till Herr Kamprads varuhus och flanerar vet ni ju redan om vid det här laget. Alltid hittar man något att vila ögonen på eller stoppa i munnen. Å på tal om att stoppa i munnen, anser jag att det borde vara olagligt att servera och sälja nygräddade varma kanelbullar precis vid utgångarna och kassorna. För en preggo som jag är det fullständigt oooomöjligt att inte falla för frestelsen då. Å vad är ta "5 st för 20 kr" för pris!?! Ta 1 st betala för 500 borde vara mycket mer passande för både plånbok och lekamen. Hmmmm.....

Fast när det kommer till kanelbullar säger jag bara; Karaktär - my-ass!! Kanelbullar SKA man ta mig tusan alltid unna sig :D!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst...... Apropå Herr Kamprads varuhus så vet ni att jag är svag för deras stora lattemuggar (se bilderna). I mina vita muggar har jag planterat vita scillor och sedan dekorerat med lite videkissar. Runt muggen har jag bara knutit ett smalt grovt snöre. Enkelt men sött!

8 kommentarer :

Sarah sa...

När det gäller kanelbullar tror jag knappast att man ska behöva ha karaktär, eller? Jag är ju inte ens gravid så att jag kan "skylla" på det :)

Lattemuggarna var jättefina!!

mammaxtre sa...

De har även gott godis. Malacko påsar med underbart goda fiskar för en billig peng. Så goda att jag inte bör köpa hem några.....

Ha det gott.

Strandkullen sa...

my ass är ett big one efter kanelbullarna på det varuhuset kan jag medge....enkelt är vackert. Kramis semlan

C sa...

Vilken underbar blogg, vackra bilder och härligt hus!

Anna i Hallsberg sa...

Supernice med lattemuggarna :)) Ha en bra dag!!

Anonym sa...

Du är verkligen duktig Det är lika roligt att läsa din blogg varje gång.

Lotta sa...

Om man gillar kanelbullar -prova dem på cafeet på Skälby 4H-gård. De är helt underbara!!

Anonym sa...

Herr Kamprads filosofi är att alla kunder ska vara positiva när man lämnar varuhuset även om man inte hittat det man ska eller varan var slut för tillfället. Vem blir inte glad för en billig korv eller bulle och man återvänder gärna.

Cajsa.A