söndag 16 januari 2011

Produktiv söndag!







Söndagsångest är inte riktigt min grej! Jag älskar verkligen söndagar. Ofta har vi inget uppbokat utan kan bara gå och dra oss lääänge i morgonrocken (ja, ni vet ju mitt speciellt förhållande till min morgonrock ;D) och njuta av att hela familjen är hemma.

Dessutom brukar jag vara väldigt produktiv på söndagar och idag har inte varit något undantag. Så direkt efter långfrukost de luxe, drog jag igång mitt lilla söndagsprojekt. Idag blev det karmstolen i vardagsrummet som fick sig en liten make-over i form av nytt vackert tyg (köpt HÄR) till sitsen. Min käre make å tillika Inredningsnörd drog flera gånger längst med tyget och nickade uppmuntrande "Mycket fint, mycket fint!". Är han nöjd, så är jag nöjd. Å är jag nöjd så är han nöjd. Win-win situation, alltså :).

Vad hittar ni på en härlig söndag som denna, käre bloggläsare?

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... Karmstolen är målad i en matt grå nyans. Tror att vi köpte färgen på Ö & B faktiskt (vi bor så nära den butiken och när jag kommer på att jag vill måla så orkar jag ju inte vääänta utan köper det som finns lätt-tillgängligt. Inte bästa kvalitén alltså, men färgen har varit kanon!). Jag hade heller inget sandpapper hemma, så jag skavde av lite färg med en skruv (har jag för mig) för att få en lite mer sliten look. Man tager vad man haver :)!
Vår lilla pianostol har oxå fått sig en make-over (dvs. nytt tyg). Bilder kommer inom kort!

15 kommentarer :

Trivsamma förändringar sa...

Jösses vilken vacker stol! Färgen ser jättefin ut, jag tycker om när det går lite i grått. Perfekt att kunna köpa färg på ÖoB, bara det blir bra så har det ju ingen större betydelse, desto roligare också!
Jag försöka också att njuta av söndagar, lyckas ibland, imorgon jobbar jag kväll och kan därför ha lite myskväll ikväll också, då blir söndagarna kanon!
Du har en otroligt fin smak, är ofta här o kikar! Kram Maria

Anonym sa...

Har varit en tur till Norrland,
kom hem sent igårkväll.
Hade tänkt att ta en promenad men vill hålla alla ben intakta så det blir en inne dag
med mycket söndagsmys......

Kramar ifån andra sidan sundet

Helena - ullvi32 sa...

Jättefint tyg- tänk vad man kan förnya och förändra med små enkla medel, färg som tyg osv =)
Jag är också en sån som tager vad man haver, brukar oftast bli bra iallafall!
Trevlig söndag!

Photo by Maria sa...

Snygg stol med ett snyggt tyg :-) Billig färg är inte alltid det sämsta..

Ha nu en fin söndagskväll..

Kram Mia

Rebecca sa...

Måste få veta vart den rutiga tapeten är i från har varit på jakt efter en sån jätte länge och blev helt kär i eran .. Mvh Vita herrgården http://vitaherrgarden.blogg.se

VillaKarlslund sa...

Söndag = Göra vad man vill hemma hos oss.
Så idag blev det lite pyssel med mycket
eftersatta blommor.Jättefin stol+tyg.
Trevlig söndag kväll Kram Tina

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Gaaah, vad fin stolen blev! Oj oj!! Supersnyggt!

Tillsammans Hemma sa...

Hejsan Frun.
Gillar verkligen din inställning till att köpa färg i närmaste och kanske framförallt öppna butik. Se så himla bra det blev också - inget krångel här inte! Skönt med personer som tager vad de haver och tar det som det kommer!!!!

Fin stol, har en liknande själv på landet som jag ska "sätta tänderna" - eller kanske händerna i under sommaren?
Kram på dig från Loo!

Therese sa...

Tyget på stolen är supersnyggt! Har du nån aning om vad det heter? Tänkte om man kan köpa det någon annanstans.... Bakade förresten ditt festbröd och till och med jag klarade det, har gjort det två gånger nu :-) Nästa sak att prova blir guldsåsen! Måste bara fråga, du som verkar kunna hitta det mesta, jag är på jakt efter hyllspets som man tejpar fast, har letat och letat men hittar ingenstans, du har möjligtvis ingen aning? /Therese

Bella sa...

Ååh, så fin stolen blev med det nya tyget!! Man får ta vad man har när man pysslar ibland och din stol blev ju kanonsnygg trots att du målat med öB färg och saknat sandpapper :)

Hoppas du får en mysig söndagkväll med familjen

Kramar Bella

Anonym sa...

Vilket vackert tyg! Passade verkligen perfekt till stolen.

Ska nu mysa framför Morden i Midsommer med mannen och en kopp kaffe :)

Trevlig söndagkväll till dig

Kram Maria

Josefine-Elvine sa...

Vilken fin stol! Roligt med lite variation :) JAg känner igen mig i det du skriver, kommer det upp en idé vill jag gärna att det skall ske genast ;)

Ha en trevlig kväll!

/Josefine från Finland :)

Anonym sa...

Very nice tyg på very nice stol!

Lina sa...

Skönt att inte ha hela veckorna fullbokade... Du behöver vila inför kommande bebis, men du pysslar på... :) Pyssel kanske är ditt sätt att varva ner?? Hoppas du och magen har det bra!!

Kram*

mammaxtre sa...

Tyget var verkligen jättefint.