onsdag 19 januari 2011

Solsken och vardagslyx!




Idag lyser solen från en klarblå himmel här på the Island och jag fullkomligt suger åt mig ljuset som en svamp :)! Tänk vad lite solsken kan göra för själen! Vårkänslorna fullständigt spritter i kroppen - tjohooooooooooooo!!!!

Idag hämtar vi Bebis lite tidigare från förskolan och tar med honom in till stan, för en mysig fika med hela familjen plus mormor och morfar. Vardaglyx när den är som bäst!

Vad ska ni hitta på idag, kära bloggläsare??

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst.... På tårtfatet i köket har jag bunkrat upp med citroner och lime. Tycker att det ser så fräscht ut. I kannan från Greengate har jag satt en liten murgröna på båge. Den håller sig vid liv längre än snittblommor :)!

7 kommentarer :

Mys och hemtrevnad sa...

låter som en underbar dag...kramis semlan

Danuta sa...

Piękna kompozycja i taka wiosenna. Ja uwielbiam cytryny. Zapraszam do mnie a zobaczysz moje cudeńka na krzaczku;-)))http://danusia-sciborowka.blogspot.com/
Piękny blog. Zaglądam do Ciebie bardzo często i troszeczku podglądam Twoje pomysły:-)
Pozdrawiam z Polski

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Finmage!
Hos oss ska det snickras vidare i tvättstugan i dag! Det går sakta men säkert framåt! :)

Härlig bild med fräscha citrusar!

Livet på Landet sa...

Jag har precis fotat lillemans nya rum och lagt upp på bloggen. Snart ska Storasyster hämtas från förskolan och sedan blir det lite träning.

Anne sa...

Hej!

Vilket vackert tårtfat!

Solen skiner här med och det känns så härligt :-)
Jag har varit i stallet hela morgonen och njutit!

Kram Anne

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där, åh vilket fräscht kök och läckra citronbilder! Semelbilden där till höger ser verkligen inbjudande ut också! Mari.

Annatroll sa...

Halloj! Jag håller verkligen med, citroner och lime ser så fräscht ut, gillar oxå att fylla fruktfatet/skålen med de vackra frukterna!!!