fredag 25 februari 2011

Äntligen freeeeedag!







Äntligen fredagsmorgon (fast det känns som lördag eftersom jag är leeeeedig), solen lyser från en blå himmel och jag har en heeeel dag med bara mys inplanerat. Härligt!

Först blir det muppis(mammagrupp)-mys, sedan blir det bull-bak med Bebis och ikväll ska jag med tjejerna ut på lite after-work. Tjohoooooooooo!!!

Vad ska Ni hitta på en februari-fredag som denna, kära bloggläsare?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst...... Ljuvlig engelsk pelargon fick följa med hem från affären igår. En liten torsdags-present till min käre Inredningsnörd eftersom han är bäst i världen! Jag är lyckligt lottad som har honom vid min sida. Å by the way går vi in i preggo-vecka 37 idag. Bara fem veckor kvar nu (eftersom jag bokat in att jag går två veckor över tiden. Vaddå, inte går att planera!?!? Johoorå det går så bra, så bra. Det gäller bara att se till att bebben i magen har det så bra i sin varma swimmingpool och får en massa gott rakt in i systemet hela dagarna)!!!

7 kommentarer :

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Ha en skön och rolig fredag!! :))
Här blir det god mat och soffläge. Imorgon blir det nog bak eftersom sonen fyller nästa vecka. :)

Anonym sa...

Hejsan!
Tack för en härlig blogg! Alltid lika trevligt att kika in här & se ditt/erat fina hem samt få lite inspiration & tips när det gäller inredning :)
Blev urförtjust i den fina "kronkrukan" jag såg på ditt bord idag... Får man fråga vart du inhandlat den? Har även jag d små ljuslyktorna, så skulle va kul att ha dom ihop...
Önskar ett Lycka Till med så småningon.. tillökningen :)

Mvh / Jenny... på fastlandet ;)

Annika i Falun sa...

Hej Marika
Har du något tips vart man hittar en lika fin tallrikshylla som du har i ditt kök? Tack snälla du din undrbara och inspirerande blogg, och du Marika, Grattis i förskott!

Anonym sa...

Så fina kronorna var :) Du är sjukt duktig på inredning och har inspirerat mig något otroligt :) Vart har du köpt kronarna?
MVh
Frida

Anonym sa...

Heej!! Underbara bilder från erat hem! Måste bara fråga soffbordet som ni har på övervåningen, vad har ni köpt det?! Eller vet du vad man kan få tag på något liknande? Letar å letar men kan inte hitta något som duger!! Ha en fin helg! // annie

Änglarna finns sa...

Hej! Vilken underbar blogg och vilka underbara bilder!
Kram Annika

Anonym sa...

Underbara KRONOR som jag undrar var du köpt??
Eftersom jag bor i Kalmar hoppas jag att det är här i närheten
Hoppas att du går 2 veckor över tiden så att praktiken blir klar.Men du, det gör inget om du måste ta igen ett par veckor. Huvudsaken att du och lillasyster? mår bra.
Lena