tisdag 22 februari 2011

Idag svänger jag mina preggo-legs!!




Idag svänger jag mina stödstrumpa-beklädda och svullna preggo-legs till denna låten (höj volyyyyymen!!) och sjunger som om det vore den sista vinterdagen på året. Man blir ju bara på så bra humör när man hör den - tjohooooooooooooooooooo!!! Så om ni undrar om det nalkas ett mindre jordskalv i vårt avlånga land, så är det bara för att jag studsar runt här på the Island och sjunger för glatta livet :).

Måste bara flika in att jag tycker att det är så himlans roligt att fler och fler har hittat hit till min lilla blogg. Jag hälsar nya läsare och prenumeranter varmt välkomna och ger både nya och trogna läsare en stor svettig preggo-kram :)! Ni är bara BÄST!

KRAAAAM

// Inredningsfrun

Pssssssst...... Lite videkissar (japp, det är samma som jag köpte för många veckor sedan som fortfarande håller sig fina) och ljuvligt rosa vaxblommor får trängas i en hög vas i lilla passagen in till vårt sovrum.

8 kommentarer :

Ljusa vardag sa...

Nä nåt jordskalv har jag inte kännt av, men det var ett på Nya Zeeland imorse... Nä då! Javisst är det en skitbra låt! Man blir sååå glad! Ha en fin tisdag! Mvh Anna

Anonym sa...

min lilla Philip snart 7 månader diggar för fullt här när jag satte på låten :-) Älskar din blogg och har följt den ett tag utan att kommentera :-/ Kram Matilda

LOTTAS HOME sa...

Kikar numera dagligen in här och njuter av ert fantastiska hem, vackra bilder och härliga inlägg. Du sprider skön glädje & inspiration!
Ha en fin dag!
Kram Lotta

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Hon är grym Lady Gaga!! Härligt att höra att du är pigg och orkar studsa runt. Inte så långt kvar nu på "preggo-tiden", spännande. :))

Vilka underbart rosa/cerise blommor. :)

Anonym sa...

Jisses vilken fin blogg! Åker direkt in i favvis-listan!

Lycka till med Bebis nr 2!

Kram Ellinor

Linneskåpslycka sa...

Härlig blogg du har ,man blir glad av den.
Och av låten också för den delen.

Lycka till med bebben.
Kramen

Anonym sa...

Vilken härlig blogg du har!Du är såå duktig på inredning o flink i fingrarna,för att inte tala om alla dina vackra bilder.En ide spruta är du verkligen!Kram

Maria sa...

Vill bara tacka för en härligt inspirerande och uppiggande blogg. Är sååå avundsjuk att du snart ska få "gosa bebis". Har tre underverk själv, men skulle gärna ha fler. Skolklassfler, faktiskt, om jag bara hade ork - tid - och det oundvikliga - råd! Men man ska inte vara girig (:
Jobbar/undervisar som dekoratör och har gjort det i nästan 20 år, men funderar starkt på att börja plugga till lärare. Två flugor i en smäll liksom! Undervisa, de underbaraste människorna på jorden - barn. Så har du några bra tips/råd vad gäller just pluggandet får du gärna dela med dig! Bor dock i Stockholm så "lokala" tips funkar inte så bra (: Mer generellt om det är nåt visst jag ska tänka på...Ha det gott! Maria