måndag 21 februari 2011

Testing, testing!



Idag har vi varit på besök hos MVC och lyssnat på bebisens hjärtljud (tänk att lite dunkelidunkelidunk kan få det att tåras i ögonen), blivit stucken i fingret (blodvärdet var fin, fint. Ja, tro tusan det ja, när man äter järn på längden och på tvären), fått kissa i mugg (noll ägg funna), ställt mig på skämsvågen (69,9 kg med kläder på, dvs 14 kg mer än vanligt) och kollat blodtrycket som också var kanon. Skönt att få det svart på vitt att jag mår lika bra (enligt testing, testing) som jag känner mig!

Igår fick jag med mig maken och Bebis till mysiga Gårdby Kafé & Lantahandel. Där avnjöt vi mumsig macka med handskalade räkor, ägg och riktig majjo, fluffig semla och varm choklad med grädde och mashmallows. Inte så konstigt kanske, att både bebisen i magen och jag mår prima ballerina, när man njuter av livets goda :).

KRAM

// Inredningsfrun

9 kommentarer :

helena sa...

Härligt, Marika!

Det vita dårhuset sa...

Du får det att låta så mysigt att gå gravid. Kanske inte ska kika in här mer *fniss*
Jag ogillar skarpt graviditeterna men att föda ÄLSKAR jag =)

Ha det*

Trivsamma förändringar sa...

Mums vad gott med varm choklad med grädde och maschmallows!
Skönt att både du och bebisen i magen mår prima!

Inte länge kvar nu innan ni får träffa den lille!
Sköt om er!

Anonym sa...

Åhh det där fikat såg ju bara såå gott ut, måste ta mig till kafe´t någon gång för jag vet ju hur mysigt och fint dem har där, bor inte så långt därifrån ju men man får aldrig tiden till att åka!!.... Vill också säga att din blogg är såå fin och mysig är inne nästan varje dag och kikar!! vilket vacker hem du och din familj har!!! Man får verkligen inspiration att göra om hemma!!! Lycka till med bebis också framöver!!! Kram från Ölänskan!! =)

Anonym sa...

Hej
Ville bara säga att jag blir så glad av din blogg!!!!

Väntar med spänning på bebis nr. 2 :)

Mys och hemtrevnad sa...

nu suger det i fika tarmen på mig...vad skönt att allt är prima...inte långt kvar nu så som tiden rusar! Kramis semlan

Liselotte sa...

Hej!
Jag har blivit en trogen följare av din blogg. Och nu chansar jag på att du kanske har något tips på vart jag kan hitta "lite finare" fotoalbum. Har sökt en del på nätet, men inte lyckats hitta något. Jättetacksam för tips!
Vänliga hälsningar // Liselotte

Anonym sa...

Så gott det ser ut , fikat på dina bilder. Lyllos er som har ett så mysigt café i närheten. Ät och njuuuut. Alltid lika roligt att få läsa om hur din dag har varit. Kram Magda =)

Lotta sa...

Var också där och fikade i måndags! Trots att vi kör med lördagsgodis blev det varm choklad till dottern ;)