onsdag 9 februari 2011

Tid till salu?






Är det redan lill-lördag igen? Var det typ inte igår det var det? Hmm...... fortsätter tiden att fullständigt rusa fram i den här takten, sitter jag snart här med en liten nyfödd bebis på armen och undrar hur tusan den hamnade där (ja, inte bokstavligen talat för INGEN kan bara missa hur det känns att klämma ute en "hörnsoffa", men ni förstår vad jag menar!).

Kan något säga hur jag får lite fler timmar på dygnet? Kan man köpa det på e-bay, månne? Skulle verkligen behöva minst 30 timmars dygn nu för att hinna med allt. Det där med "lite-lugn-och-ro-innan-bebisen-kommer-för-sen-hinner-man-aldrig-vila-när-man-har-två-kids" förtränger jag tillsvidare och hoppas på att jag hittar ett par extra timmar-per-dygn till salu någonstans :).

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst........ Sötaste fika tillbehören, i form av en liten sockerskål och mjölkkanna, kommer från IB Laursen och dem hittar Ni på Sigfrid Rudbergs Diversehandel.

11 kommentarer :

mammaxtre sa...

Försök att vila, det är det bästa man kan ge sig själv. Det behöver man.

Tid skulle jag också vilja förhandla mig till. Några timmar bara :-)

Ha det gott

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

God morgon.. :)) Tack för att jag fick mig ett gott skratt när du skrev om att trycka ut en hörnsoffa! :))) Men jag känner verkligen igen det, dock har jag förträngt det.
Jättefina saker som du har köpt. Tänk att det alltid finns något nytt som man vill ha.

Önskar dig en fin dag och hoppas du hinner vila lite. :)

Mys och hemtrevnad sa...

ja tid vill jag med köpa...älskar den prickiga servisen fr greengate du har och din rutiga tapet...kramis semlan

Kia sa...

Kunde man köpa tid så skulle den nog vara väldigt dyr!
Missa att föda barn är nog ingen risk! : ) Men man kunde väl hoppas.
Ha en bra dag!

/ Kia

Ljusa vardag sa...

Ja jag tycker det var onsdag nyss jag också, förstår inte vart tiden tar vägen. Hahah ja det går inte att glömma hur det känns att klämma ut en hörnsoffa, hihi. Rolig du är. Hoppas du hittar några timmar över någonstans. Fina bilder du tagit! Mvh Anna

Anonym sa...

Hej! Har själv två barn, en blir tre i april och den lille är 6 månader. Kan väl säg att tiden oftas finns men det är orken som trytter...Iaf här hemma. Finns alltid tusen saker somman "borde" göra men när man lämnat Oliwer på 15h dagis blir man sittandes...Tack o lov att det finns 15h. Kanske låter som man inte vill ha sina barn hemma men det är så bra för barnen också att fåleka av sig. Det blir ju inte att man alltid har tid att sitta o leka i fem timmar som dom får på dagis. Men det är klart ge mig energi så kanske man vill ha mer tid. Men just nu kan JAG iaf inte skylla på att det inte finns tid...:) Ha det bra oc h lycka till med förlossningen, det går sååååå mkt snbbare andra gången (tycker jag). Våran Wilmer kom efter 30 minuter vi var inne på BB :)!! /Annelie

LOTTAS HOME sa...

Vill bara säga hej, kul att jag hittade hit!
Jag har tillbringat en stund hos dig och njutit av dina fantastiska bilder och roliga ord, tack för inspirationen. Du har ett otroligt vackert hem, jag kommer gärna tillbaka.
Ha en bra dag!
Kram Lotta

Unknown sa...

Har smygkikat ett tag nu..:)) Å du några timmar kan du få av mig,jag förbrukar bara några på fm,sen är det viloläge,så varsågod ta hur många du behöver...haha..Kram/Annelie

Ljusa vardag sa...

Hej igen, såg att du kikat in till mig. Du skrev att du kände igen receptet på minisemlor, och det stämmer. Kika gärna på detta inlägg; http://ljusavardag.blogspot.com/2011/02/doften-av-nybakat.html
Där länkade jag till din blogg, för jag hade gjort dina goda semlor. Hoppas det var ok att jag gav ut ditt goda recept ;) Mvh Anna

MY sa...

Hej Söta Du!

Nu var det längesedan jag lämnade ett spår här hos dig! För jag har och har haft lite samma dilemma på det nya året...Tiden räcker inte riktigt till..Till allt det härliga i livet!?Men man får ta sig tid..Hur man nu gör det;)
Eller söka med ljus och lykta efter Tid till salu?:)

Nu en fråga;)Hur kan du se så pigg och fräsch och brun ut...?Denna årstid?! Och dessutom är du höggravid! Tar tacksamt emot lite tips, om du vill dela med dig?:)

Vila allt du kan och sköt om dig!

Kram My

Anonym sa...

Tjenis!!
Jag är en sån som inte har nån egen blogg men älskar att kolla på andras :P och just nu är du min favvoblogg!! Det är bara du som gör flera inlägg varje dag!! Och såå fiint du har! Precis som jag vill ha det!!!
Kram och fortsätt med det du gör!! Du är grymmast i bloggvärlden just nu ;) Kram från Jenny