tisdag 15 mars 2011

I väntans tider X 2!


Det är inte bara jag som går i väntans tider här hemma, vill jag lova. De söta små krokuslökarna, som planterats i konservburkar, får snällt stå på rad och vänta tills jag hittar ett bättre ställe för dem. Men jag tycker att de är lite söta där de står och väntar på att blomma. Lite lagom lökigt sådär!

Idag ska jag ta och datea nästa hemtenta så nu väntas en timmes föreläsning och sedan ska 600 sidor om läraren i det postmoderna samhället plöjas igenom. Tjibi!

Tur att solen lyser här idag så att jag är full av energi - tjohooooooooooo!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst........ Ni är så himla många som tittar in hos lilla mig om dagarna nu - häftigt! Jag tror minsann att ni också går i väntans tider och hoppas på att jag ska kläcka en bebis snart, eller :)!?! Å snart så är det ju dax.....

12 kommentarer :

Sarah sa...

Hihi, det är klart att vi gör :) Fast minst lika mycket kikar jag in här för inspirationens skull. Oavsett vad så är detta en må-bra-blogg på alla sätt och vis. Tack!!

Anonym sa...

Har följt din blogg ett tag nu, ni har så himla fint hemma och är verkligen en inspirationskälla för oss nu när vi håller på och renoverar vårt hus! Lycka till med förlossningen :) Kramar Josefin

Anonym sa...

hehe...ja det känns lite som man är i väntans tider igen när man läser din blogg! Mysigt, snart är lillebror hos er! Är själv mamma till två prinsar! Alvin 5 år och lille benjamin, snart 7 månader! Passar på att önska er lycka till <3 Kram Lise

Orginella sa...

Hittade hit via ngn annan blogg o jag blir så inspirerad av alla fina bilder! Vilket otroligt vackert hus ni har! Önskar er lycka till m liten bebis i magen! Jag går också i väntans tider men en mkt komplicerad grav m vattenavg v 21+1. Ligger på östra i gbg men har lyckats komma t v 26+0 idag o det ska bannemej firas! Kunde inte drömma om att det skulle gå så långt! Varje dag jag lyckas ha bebis kvar i magen är toppen!
Läs mer på bloggen om du är intresserad.
Ha en bra dag o njut av det fina vädret!
Kram Malin
www.malinkjellberg.blogspot.com

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Så härligt att se den lilla bebisen som snurrar runt i magen på din bild här på bloggen. :) "Bara" 10 dagar kvar. Spännande! Ha en härlig dag. :)

Unknown sa...

Klart vi gör ;)
Fast nu blev jag sugen på att börja rota i soporna... hihi...låter nog värre än vad det är. för påsen är i stort sett tom fast det ligger nåra konservburkar där... ja jag vet, man ska sopsortera men ibland slinker det fel i matlagningsstressen. De var ju så fina med lökarna i :)
Ha en fin dag
Kram Maria

Villa Vinkelhaken sa...

Så himla fint att sätta krokus i gamla konservburkar. Klart att vi också går i väntans tider. Hoppas det kommer en bebis snart! =)

Ha en bra dag!
Kram Jenny

FruNeroLindström sa...

Dessa underbara vårblommor.
Kan man aldrig få för mycket av,
ha en fortsatt trevlig tisdag,
Kram
FruNeroLindström

Lina M i Örebro sa...

Klart vi väntar med dig! Jag väntar ju också på en liten men har en och en halv månad kvar så jag ser fram emot din bebbe först =)

Ovala drömmar sa...

Det är alltid så roligt att läsa om någons väntan på bebis förstås! =) Fast det är en glad och inspirerande blogg du har med. Hoppas du hinner klart allt du tänkt innan bebis kommer!

Veronica

Hildas hem - Sofia sa...

Åh, vad kul att jag hittade hit! En blogg helt och hållet i min smak! :)

Ha en fortsatt fin tisdag!
//Sofia

Emma sa...

Hittade hit via http://meandalice.blogspot.com och gillar verkligen din blogg.

Gillar också konservburksåtervinningen, själv använder jag konservburkar till det mesta, som de är eller med en skvätt färg på.