lördag 23 april 2011

Lurigt!





Igår kväll satt vi utomhus (vid vårt lilla skäms-bord på framsidan) och åt middag i kortärmat i den varma kvällssolen. Ljuvligt! Men i morse när vi vaknade var det rena hösten ute; 3 grader kallt och mulet - hua! Nu är det dock strålande sol ute igen och inte ett moln på himlen. Hmmm....

Det finns bara ett sätt att beskriva detta aprilväder på. LURIGT!!

Nu ska vi ut i det luriga vädret och dona i trädgården (jaaaaaaaaa, utemöblerna är ÄNTLIGEN på plats. TACK min älskling!). Härligt!

En härlig påskafton önskar jag er!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst...... Kökshyllan i köket har bara fått några få påskdetaljer. Som till exempel den söta gula latte-muggen (från Greengate) som jag planterat en liten påsk-lilja i. Lite lagom så där!

3 kommentarer :

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Här blev det bara några citroner i ett hjärta och ett påskägg, that´s it. :)) Det blev en påsk ändå. :)) Ha det så skönt ute i solen. Kram

Maggi sa...

Hejsan :)
Hittade din blogg för en tid sedan och har ägnat en lååång tid att läsa ikapp allt skoj jag missat så nu har jag tagit del av HELA bloggen ;) hihi och den är ju för UNDERBAR!!! Jag blir på ett strålande humör när jag läser den och får massor med ideer o inspiration...så tusen tack :)
Sen har du en lagom härlig blandning av familjeliv, recept och inredning... Har själv en Inredningsblogg som jag startat nyligen med 2 andra härliga tjejer och du har direkt hamnat som favoritlänkning på vår sida :) Ser gärna dig som en "gästbloggare" nån gång i framtiden om du skulle ha lust o tid nångång :)

Men över till heminredningen...det är så underbart när man kan pyssla o grejja med billiga medel...och ändå få det mysigt o personligt...och där har jag fått MASSOR av ideer från din sida...

Hoppas att du sträcker på ryggen några centimeter efter mitt beröm för det ska du verkligen göra :) och ha nu en underbar mammaledighet i sommar...jag fortsätter kika in och inspireras ;)

Varma vårkramar från en Inredningstokig Norrlänning :)

/Maggi

Anonym sa...

Hej Inredningsfrun,

jag är kär i din kökstapet. Undrar vad det är för märke? Vad heter den?
Vi har precis köpt nytt hus och ska renovera invändigt.
Tack för en fin blogg!

//Liv