måndag 25 juli 2011

Hamburgare med hotta tillbehör!


Hamburgare med coleslaw och...
.... curry-aioli...
.... är mumma!
Jag älskar mat! Jag älskar enkel mat. Mat ska gå snabbt att göra, det ska vara lätt, nyttigt och gott. Livet är för kort för att äta tråkig mat. Iallafall. Igår stod det hamburgare (blandfärs, gul lök, rivna morötter, örtkryddor, spiskummin, italiensk salladskrydda, lite tomatpuré) på kvällens meny och den hottade jag till med lite trevliga tillbehör som hemmagjord;

coleslaw

(rivna morötter, vitkål, majonnäs, turkisk yoghurt, svartpeppar, italiensk salladskrydda, lite skånsk senap, lite curry, krossad ananas kan vara gott att ha i oxå men det hade jag inte idag)

och

curry-aioli
(färdig majjo för jag är lat, turkisk yoghurt, för det hade vi hemma, vitlök, curry, cayennepeppar, svartpeppar, italiensk salladskrydda).

..... och till det serverade vi en sallad med tomat, rödlök och black eyed peas. Ljuvligt gott!

Snart får jag en hel hög goa tjejer hit. Bäst att börja förbereda något gott till fika.

En härlig början på ännu en sommarvecka, önskar jag Er!

KRAM

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

mammaxtre sa...

Så duktig du är, allt detta lät jättegott.

Ha det fint

Familjen R sa...

Nu blev jag riktigt sugen på en flottig hamburgare med massa goda tillbehör till.
Ps. Kul att du nämner italiensk salladskrydda tre gånger i inlägget. Kan det hända att det är an av favvokryddorna? hihi. Jag använder den flitigt jag med ;). Får köpa påfyllning ofta, hittat billig på Gekås ;).

Saras Inredning sa...

Tusen tack för det smarriga coleslaw receptet :) Fastnade här för du har så underbart fina bilder - både på dig och din familj och självklart ditt vackra hem.

Såå inspirerande!
Sommarkramar/Sara

Johanna Stålros sa...

Helt min melodi, enkelt snabbt och supergott... Tack för tipset! Ska jag överraska min Man med som älskar just burgare! Kram J