tisdag 5 juli 2011

Hur man pimpar en stege!






Kommer ni ihåg stegen jag släpade hem för ett par dagar sedan. Idag fick jag ett litet ryck och tyckte att den minsann behövde lull-lullas lite. Så jag tog ett par gamla zink-hinkar (billliga och fina finns på Ö&B, 19 kr/st, i olika storlekar) och fyllde dem med jord och stack ner pelargon-sticklingar i dem. Sedan hängde jag upp dem i stegen med hjälp av lite ståltråd som jag virade runt stegpinnarna. Klart!

Så lätt pimpar man en stege och dessutom kostade det inte ett öre. Eller ja.... inte just idag iallafall eftersom jag redan hade allt hemma. Perfekt :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst..... När stegen får flytta in till höst så kanske man kan ta och hänga olika små ljuslyktor i den. Vad tror Ni om det?

13 kommentarer :

Bella sa...

Wow, så fint det blev!! Stegen är ju jättesnygg och perfekt att pimpa så som du gjort! Tycker absolut att du ska hänga lyktor i till vintern när du har den inne!

Hoppas du njuter av sommarkvällen

Kramar Bella

Ljusa vardag sa...

Riktigt fint du "pimpat". Jättefin stege. Kalas att ta in den till vintern och hänga någon fin sjal eller dyl. över. Ha en fortsatt fin kväll! /Anna

kristina - ingen vanlig dag sa...

Kul att du hittade till mig så att jag kunde hitta hit! (Tror bestämt att jag snubblat in här förut men tappat bort dig på vägen...)

Vilken tokfin blogg du har och ditt hem ser fantastiskt ut - jag har hunnit titta på alla inlägg här på förstasidan men nu ska jag spana vidare.

Vi ses igen! :)
Kram / kristina

Lotta sa...

Pelargoner på sommaren och ljuslyktor på hösten det borde bli succe!Kram Lotta

Himlavit sa...

Nu blev jag sugen på att plocka ner min stege som fortfarande står på vinden. Ska passa på när karln är på jobbet imorrn (för han vill helst att jag glömmer den gamla stegen, tihi).. Han gillar det mesta men inte den, haha. Men om jag tar ditt pimp-tips så kanske det funkar =D
TACK och trevlig kväll
Kram Tessan

Anonym sa...

Vilket fint hus ni har : ) kram Sofia

blenda sa...

Jättefint.... verkligen!
Tack för tipset =)
Kram

Anonym sa...

himla mysigt! Kramis semlan(mys och hemtrevnad)

Christina sa...

Riktigt snygg stege! Och ännu snyggare blir det när " Mårbackan " blommar!

Tina sa...

Åh så fint! Och att ha stegen inne med små ljuslyktor i låter verkligen fint. Vart får man tag på en sån snygg stege? Önskar dig en fin dag. KRAM!

Fredrik sa...

Läckert! Här kommer ett bloggtips. Texten och bilderna är fria att använda :) Värt att kolla in! http://veidekkebostad.se/kvdoppingen/2011/07/05/en-sommarhalsning-fran-doppingen/

Hildas hem - Sofia sa...

Det blev ju kanonbra. Enkelt och snyggt! :)

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Ni har så otroligt vackert hus!