tisdag 26 juli 2011

Macarons


Vackra koppar och kanna från Topiary.
Bedårande söta smultron-macarons.

Macaron-Mästarinnan herself;
"Fröken St Heaven Street"-Caroline
Idag har jag ääääääntligen fått smaka macarons. Oj så goda dessa små delikatesser var. De var coola Caroline (macarons-mästarinnan herself) som hade bakat små smultron-macarons som var lika goda som bedårande söta och vi har fikat och filosoferat över livet (och hur man gör för att baka den perfekta macaronen för det är tydligen en hel vetenskap!!). Caroline är en sådan där människa som man får energi ifrån. En sådan människa som inspirerar, vågar gå sin egen väg och framför allt vågar tro på sig själv. Det är härligt befriande med sådana människor, tycker jag och jag själv inspireras massor av människor som Caroline (som vågar leva sin dröm och tex starta egen firma) och det får mig att tänka på min egen framtid, vad jag vill få ut och vad som får mig att må bra. Iallafall.

Kika in på hennes inspirerande blogg St Heaven Street HÄR så får ni även se mig och Buddah (som Lillebror även kallas här hemma. You´ll see why :)) på bild.

Nu ska jag kasta mig i bingen för imorgon blir det en fullspäckad dag.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst..... TACK C för en härlig förmiddag som gav mig många funderingar, idéer och inspiration. Å tack för alla macarons. De var ljuuuuvliga! Å TACK söta Å som kom ut och serverade oss kaffe. KRAM

1 kommentar :

Caroline Dourén sa...

Du är ju bara för härlig du vackra kvinna!!! Tack för de fantastiskt fina orden, jag blir verkligen rörd! och vilka vackra bilder du tar, du behöver ingen kurs för du är sjukt duktig och därmed punkt! Du är för duktig för att inte göra något av detta, du måste gå vidare med denna talang. Kör på och fortsätt vara du, det behövs fler människor som dig i världen Marika- glöm aldrig det!
Stor kram till dig min vän och du...det kommer en låda macarons levererad hem till dig i veckan :D