måndag 11 juli 2011

På hedersplatsen!

Den söta lilla tavlan går att vända på.....
.... så att man kan läsa från två olika håll!

Idag kom det ett paket med posten. I lööööve paket men min käre make brukar inte vara lika begeistrad som jag och rynkar alltid lite på pannan och säger sedan (men med myyyyycket kärlek i rösten) " - Vad har du nu beställt, mitt hjärta?!?". Men denna gången gick han fet-bet för jag hade ju inte beställt något alls. Det var en läsare som skickat en sommarpresent i form av en superfin liten "familje-ord-tavla". Är det inte gulligt så säg!?! Så TACK söta goa Jeanette i Örebro. Din fina tavla får nu stå på hedersplatsen bredvid våra bröllopsfoton.

Jag tycker att det är så häftigt att ni sitter hemma i era stugor (!?!) och pysslar och donar och tar av er tid och ger lite av den till mig. Det värmer mitt lilla hjärta! Jag har sagt det förr, men det tåls att sägas igen; Ni är bara BÄST!

KRAM

// Inredningsfrun å lite rörd i ögat

5 kommentarer :

Johanna Stålros sa...

Så fint! Jag skulle behöva börja med att beställa lite bröllopsfoto....har bröllopsdag idag. Kram Johanna

Unknown sa...

Hej! Vilken trevlig blogg jag hittade här!!! Kommer gärna tillbaka:)
Kram
Nelya

Hem och Lycka sa...

Nää, vad gulligt och så fin!

kram Mia

Anonym sa...

Hej..... Måste bara säga att jag älskar din blogg super mycket. Jätte fin tavla du har fått, tänkte höra om det är nåt man kan beställa hos jeanette?



kramar Caroline

Anonym sa...

Hej tack för en super bra blogg! Är tavlan något man kan beställa, den var ju helt underbar! Ha en skön sommar! Kram sussi